|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers
8.9.2007 21:51:17   
mala pikica
Zanima me, ali ste na začetku uporabljale New Baby 1 ali kar New Baby 2. Vsaj mislim, da je tako user posted image  Pri enih piše 2-5 kg, pri drugih pa 3-6 kg, kajne? Katere moramo imeti?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers
8.9.2007 22:06:47   
MiRaNi
Jaz sem uporabljala pampers new born od 2-5 kg in sem ravno včeraj začela uporabljati naslednje od 3-6 kg. user posted image  je stara 6 tednov in ima 4 kg.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2007 22:08:25   
birdy
Jst sem že v nosečnosti kupila enko, pol sem pa tisto ponucala pa prec dvojko. Naj te to ne skrbi, pazi pa da kupiš nemške plenice. Meni poljske ful premočjo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2007 22:12:37   
Anonimen
Čist odvisno, kako velik bo user posted image ob rojstvu. Jaz ne prve ne drugega nisem stlačila v 2-5 kg. Je mela hčerka 3.900 g ob rojstvu, sin pa 4.550 g. Sem pri obeh štartala kar s 3-6 kg. Niso glih čist do tolk v resnici, kolikor piše. Imam sina že od 3. tedna v plenicah 4-9 kg, čeprav je pri 6 tednih "šele" dosegel 6 kg.

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2007 22:23:10   
mala pikica
Potem bom za začetek kupila en paket 1, potem pa bomo dalje videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2007 22:37:07   
sončnica13
jaz sem za začetek kar new baby 2 kupila, sva pa dobila za "šenk" new baby1 in , ker smo drugač racmanke uporabljal, sem morala z racmankam kar mal prekint, da smo 1 porabil. 
tako, da jaz ti priporočam kar new baby 2, če bo user posted image lažji od 3-eh kg lahko še vedno kupiš 1.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2007 22:49:06   
mala pikica
No, potem pa 2. To se še da zmeraj kasneje porabit, po 1 pa je tudi možno skočit v trgovino. Že malo kompliciram, ne? Če pa smo čisto sveže, pa brez izkušenj...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2007 23:34:24   
sončnica13
Ah nič ne kompliciraš jaz tud nisem vedla katere kupit-sem sestro vzela s sabo po nakupih za user posted image , ker iama 1,5 leta starejšega sina-no v bistvu sva kar skupaj nakupovali saj sva obe hkrati pričakovaliuser posted image . Pa je rekla, da v prvo ni mogla celga paketa new baby1 porabit, ker jih je tako hitro prerasel

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2007 23:42:38   
Tanayya29
Nemške?
To pomeni,da so boljše plenice kupljene v mullerju,tako kot npr. praški in mehčalci?
prav razumem?user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2007 23:46:51   
sazi
mi smo 1 uporabljali 2 meseca, sinko pa se je rodil z 2820 g - se mi je zdela 1 kvalitetnejša (no, saj je tudi dražja), premočile mi niso pa nikoli - tudi poljske ne

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2007 23:56:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Nemške?
To pomeni,da so boljše plenice kupljene v mullerju,tako kot npr. praški in mehčalci?
prav razumem?user posted image

Ja.

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2007 9:47:10   
ajtak
Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske?? Ena je omenjala neke listke... A na enih pise da so narejene na poljskem, na drugih pa da v nemciji??? Ker se mi zdi, da sem zadnjic na tictih v Mercatorju tud vidla da je uvoz iz Nemcije... user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2007 10:34:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske??

Ob strani na paketu imaš naprintano "Made in Poland" ali pa "Made in Germany".
Pa še off topic: ajtak, vidim, da sta že izbrala ime. Lepo!user posted image Pa tudi drugače imaš super podpis!user posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2007 10:57:41   
mala pikica
Jaz sem tudi že gledala v Muellerju. Na njihovih res piše "Made in German". V DM-u pa še imajo zmeraj tiste iz Poljske. Čeprav že nekatere stvari uvažajo iz Avstrije in Nemčije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2007 12:04:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske?? Ena je omenjala neke listke... A na enih pise da so narejene na poljskem, na drugih pa da v nemciji??? Ker se mi zdi, da sem zadnjic na tictih v Mercatorju tud vidla da je uvoz iz Nemcije... user posted image

Mogoče se tudi v drugih trgovinah kaj premika.user posted image Do sedaj so bile garantirano Nemške samo tiste v Muellerju.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2007 14:42:58   
birdy
Ja pa še v Mullerju ni garant da bojo nemške. Raj dobr poglejte. Nazadnje ko sva z mojim popizdila zarad poljskih plenic sva šla v Mullerja v Lj. Pa sva že vzela dva paketa plewnic, gledala že vlažilne robčke pa vato pa to neumnost, k je pršla prodajalka filat police s plenicam. Ker sva midva pred tem vzela zadna dva paketa plenic sem jo vprašala če ma mogoče ona še kak paket. Sicer jih ni mela, sam smo pa padel v debato o tem da majo sam oni nemške pamperske. Pa prav da nej bova vsen pozorna, ker včasih še kake poljske zaidejo k njim. In glej ga zlomka, še enkrat preverva in en paket je biv poljski.
Tko da fajn poglejte.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2007 17:58:54   
Strawberrie Cherrie
Štartala z 2, Day&Night, made in germany, kupljene v Bippi. Do zdaj najboljše pamperske splohuser posted image user posted image user posted image kar sem jih uporabljala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2007 20:45:12   
mala pikica
Bippa? To je verjetno kje v Avstriji user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?