|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers- katere
6.11.2004 14:27:28   
Annny
Živjo,

ali mogoče katera ve, ali so pleničke Pampers iz DMa + iz Baby Centra nemške izdelave? Ker res ne bi rada naletela na tiste poljske..
Hvala lepa:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pampers- katere
6.11.2004 14:32:40   
kimi
jaz sem kupila v slo jumbo pack pa so čist ok in kadarkoli sem jih kupila niso bile slaba kvaliteta

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pampers- katere
6.11.2004 15:59:53   
kimi
sploh nism vedla da jih delajo v večih državah

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pampers- katere
6.11.2004 16:05:17   
kimi
jaz mam tud poljske pa sok,ali majo poljske tudi zelenkasto ob strani na notranji strani pleničke?ker ene majo ene pa ne

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pampers- katere
6.11.2004 16:25:21   
Annny
Jaz sem kupila Pampers Total Care v Baby Centru, pa se mi zdijo prav fajn- ampak smrada pa ne zadržujejo:zmeden:
No, sem pa v porodnišnici dobila eno vzorčno pleničko Pampers in je bila res super- čisto drugačna, kot je ta! (fuuuul mehka, raztegljiva- skratka čisto nekaj drugega!)..
Enkrat je teja. napisala, da imajo nemške samo v Muellerju...za kje drugje pa ne bi vedela..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pampers- katere
6.11.2004 16:25:54   
Annny
Ja, kimi, tam so zelenkaste...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pampers- katere
6.11.2004 16:31:24   
kimi
a nemške al poljske so zelenkaste al so lahko oboje?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pampers- katere
6.11.2004 16:31:44   
kimi
al to sploh ni važno?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pampers- katere
6.11.2004 16:42:22   
Annny
Moje so made in Poland- so iz bolj 'papirnatega' materiala, nemške pa so zelo raztegljive, super se prilegajo...ne vem pa, ali so tam tudi zelenkaste..
Res so fajn, zato jih moram enkrat kupit v Muellerja ali pa v Avstrijo:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pampers- katere
6.11.2004 16:43:31   
Annny
Kok sem smotana, šele zdaj sem videla, da so poljske..no, saj nič ne kompliciram s tem, samo punce so tukaj večkrat blazno hvalile nemške..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pampers- katere
6.11.2004 16:55:24   
dory
Ne pamperske iz dm ali baby centra niso nemske...preverjeno...jaz jih res kupujem samo v avstriji ali v mullerju...ker sem ze naletela tam na poljske

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pampers- katere
6.11.2004 17:18:14   
Blink1
Defenitivno je fuuuuul velika razlika med Poljskimi in Nemškimi. nemške so veliko mehkejše in bolj prijetne na otip...Že po videzu se razlikujejo in po sestavi notranjega dela plenice...nemške imajo tako mrežasto sestavo, poljske pa so čisto ravne...

Jaz sem nekaj plenic že nakupila v Avstriji...kjerkoli se dobijo. Ker pa sem nekaj plenic dobila in so poljske...te uporabljam čez dan...ponoči pa nemško pampersko gor:bravo:

Mislim, da imajo v Mullerju nemške...

pa pa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pampers- katere
6.11.2004 18:02:33   
Annny
Točno to: pri nas so poljske pleničke ponoči že premočile, pa Najo previjem ob 2h in okrog 7h zjutraj...kaj bi šele bilo, če je ponoči ne bi previla:) No, ampak za podnevi so pa tudi poljske v redu.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pampers- katere
6.11.2004 18:03:47   
dory
Jest pa tiste plastike poljskih plenick ne maram kaj prevec,niti za cez dan...se niso dobro obnesle,tako da sem zvesta le nemskim pamperskam active fit...za naso ritko najboljse :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pampers- katere
6.11.2004 18:07:24   
Annny
Za katero 'kilažo' izdelujejo Active Fit (a tudi za 4-9 kg??)?...pri nas teh pleničk še nisem videla... imam Total Care.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pampers- katere
6.11.2004 18:09:32   
dory
Ja v mullerju mas od 4-9kg :)..res so najboljse...poskusi pa porocej :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pampers- katere
6.11.2004 19:15:04   
sonček2*
Tut jst sm za nemške Pamperske - po nasvetu Teje.:) in sedaj so preverjeno najboljše. Tko so fino mehke pa čist drgačne kot katere koli druge. Sm dobila zadnč Huggies za darilo (roza)....ma to se mi zdi pa res čist umetno, že za pogledat so slabe, kaj šele na otip, mi jih je kar težko dat Taji na ritko, samo eno na dan vseeno porabim, jih mam le še 70 kom:zmeden:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pampers- katere
6.11.2004 20:16:45   
dory
Jaz za svojga soncka dam vse in najboljs...pa ce ze zacnemo pri plenicah :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pampers- katere
6.11.2004 20:29:20   
ZARA
A pol svetujete cez dan Poljake cez noc pa Nemce al kako je zdej to*** :)-:)-:)-???

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pampers- katere
6.11.2004 20:52:51   
Anaelisa
Kaj pa cena?8)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pampers- katere
6.11.2004 20:52:57   
Seven*
Jaz ne kupujem nic na cemur pise Pampers. Oz. nicesar od multikorporacije P&G. Glede na ponudbo pri nas so tudi druge plenice cisto OK.

Samo v vednost. P&G (Pampers, Head&Shoulders, Max Factor..) ubijejo cca 60 000 zivali v testne namene, lastnik oz. direktor pa je javno priznal, da podpira Sataniste. Kdo ve kaj vse je pripravljen taksen clovek dat v svoje izdelke.. Res nebi tvegala..

Fuj in fej!

Ne hvala..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pampers- katere
6.11.2004 20:54:14   
Jančika_
Tudi pri nas doma že več let bojkotiramo P&G.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pampers- katere
6.11.2004 20:55:03   
Anaelisa
Seven, katere "druge" plenice pa priporočaš, saj nam se tudi smilijo živalice!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pampers- katere
6.11.2004 20:57:23   
Anaelisa
No, Jančika, ko si ti ravno tukaj - zadnjič sem omenila odlično izbiro imena tvojega lupčka: predstavila sem se kot Analiza. No, pa mi pri registraciji ni potegnilo tega imena, zato sem sedaj malo bolj "tuja"! Ja, Vasja ima res lepo ime!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pampers- katere
6.11.2004 21:11:38   
Seven*
Moje osebno mnenje je, da mora vsak sprobat kaj mu odgovarja. Meni so vsec Fixies, pa DM-ove, pa Moltex (v Mullerju)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?