|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pametni kuža
25.11.2008 13:21:57   
ninini
Tiste ,ki ga imate,ali ste zadovoljne z njim.Mi razmišljamo da ga bi našemu 6 mesečnemu user posted image kupili za božička, pa mi je ena rekla da je slišala da so zanič in da je veliko reklamacij,da crkujejo.Kako dolgo jih imate?

...zaljubljena,ustavila bi čas,ko skriješ me v objem ,zavpila bi na glas.Naj slišijo vsi,da tebi dajem vse,da si tisti,ki še vedno greješ mi srce....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pametni kuža
25.11.2008 13:33:00   
laura28
Jaz ga še nimam tako dolgo, sin je star 4m in poslušava predvsem pesmice. Je  zelo navdušen nad njim. Zaenkrat ni bilo težav s pametnim kužkom in upam da bo tako tudi v prihodnje.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2008 13:33:34   
Februarka08
Mi ga imamo že par mesecev, pa še nikdar nismo sploh baterij filali, pa vsak dan laufauser posted image smo zadovoljni, tamala ga pa tud obrajtauser posted image sicer pritisne, če ji glih rata, se pa ful smejiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 13:33:55   
Najaa
Mi smo zelo zadovoljni z njim, čeprav je uho res hitro crknilo. Pa imaš itak še vse druge dele telesa, ki pojejo, govorijo... tako da tud če uho ne dela, ni neke panike. Baje uho najpogosteje crkne. user posted image
Drugače pa je super igrača. Naša jo je dobila, ko je bila stara 1 leto, zdaj bo 2 in je še vedno aktualen. Rada pleše z njim in počasi že ponavlja besede za njim.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2008 13:42:32   
Anonimen
Naša ga je dobila lansko leto za Miklavža. Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada. Še raje pa ima pojočo knjigico, tej smo pa enkrat zamenjali baterije. Dobila pa jo je v kompletu s kužkom. Imamo tudi telofon, ki pa ni skoraj nič rabljen in tudi ni zanimiv. Stran vržen denar. Lončka pa nimamo, niti ga ne nameravamo kupiti.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2008 13:46:22   
Hans
Naša ga je dobila lansko leto za Miklavža. Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada

... tudi naša. Moje osebno mnenje je, da je vreden denarja, ki ga plačaš.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2008 14:11:49   
amaya
Moj ga ima tudi že kar nekaj časa. Imam pa eno prigodo, ki bi vam jo povedala.

Ta naš kuža je namreč "psiho kuža", ker se kr nekaj sam oglaša sredi noči in kr tako tudi podnevi. Nekega popoldneva je moža žaba sedela v stolčku za hranjenje in sva se malo hecala, pa žgečkala sem ga po nogicah. No tako ga žgečkam, pa se iz stajice oglsi kuža: TO PA ŽGEČKA user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet. Mi pa vsi v smeh. No, zato je Psiho kuža user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2008 14:53:59   
aluš
Mi smo ga kupili nečakinji za krst. Od tega je eno leto. Dela baje še na prve baterije, le uho je "crknil". Pa pravijo, da ga veliko "rabijo". In so zelo zadovoljni z njim, tako starši kot mala user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2008 15:32:42   
*anamor*
Mi ga sicer nimamo dolgo, samo ga ima nečak ki je star 1,8 let in je samo uho crknilo. To pa je baje serijska napaka. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2008 16:21:58   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ta naš kuža je namreč "psiho kuža", ker se kr nekaj sam oglaša sredi noči in kr tako tudi podnevi. Nekega popoldneva je moža žaba sedela v stolčku za hranjenje in sva se malo hecala, pa žgečkala sem ga po nogicah. No tako ga žgečkam, pa se iz stajice oglsi kuža: TO PA ŽGEČKA user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet. Mi pa vsi v smeh. No, zato je Psiho kuža user posted image

user posted image tud mi mamo podobne izkušnje. bil je večer, mala je že zdavnaj spala, z user posted image  sva se lih neki brezveze spičla in sva v tišini gledala TV, pa se oglasi kuža in reče "tu je zabavno", sva se z user posted image  začela tko krohotat da tud skregana nisva več bla. tko da svetujem nakup kužka, je večnamenskiuser posted image no pa sej se da tud bateriaj izklopit.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2008 16:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

user posted image tud mi mamo podobne izkušnje. bil je večer, mala je že zdavnaj spala, z user posted image  sva se lih neki brezveze spičla in sva v tišini gledala TV, pa se oglasi kuža in reče "tu je zabavno", sva se z user posted image  začela tko krohotat da tud skregana nisva več bla. tko da svetujem nakup kužka, je večnamenskiuser posted image no pa sej se da tud bateriaj izklopit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ena z izkusnjamiuser posted image .Meni ponavadi ko grem mimo rece"objemi me"user posted image .Pa malo prej ga je tamala v nogo grizla,kuza pa"to pa zgecka"user posted image user posted image .Ponoci ga raje izklopim,ker,ko se oglasi,me lahko se kap.

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2008 16:42:53   
Pandica
Mi ga tut imamo in nam še vse ( zaenkrat ) dela user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2008 16:47:26   
D.anna 76
Pri nas ga bo dobil za Miklavža. Trenutno se pa z njim igrata babi in dedi pa sta fullllllll zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2008 16:50:28   
lorch
mi ga imamo več kot pol leta, vsak dan laufa, zadnje čase vedno bolj, je pa tudi pri nas šlo uho, ker so tam kabli najmanj zaščiteni in ko ga otrok vsak dan cuka in vleče, pač tam najhitreje odpove.
smo zelo zadovoljni

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 17:08:22   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi smo zelo zadovoljni z njim, čeprav je uho res hitro crknilo. Pa imaš itak še vse druge dele telesa, ki pojejo, govorijo... tako da tud če uho ne dela, ni neke panike. Baje uho najpogosteje crkne. user posted image

Naš ga je dobil za 1.RD, pa kot novemu uho sploh ni delalo user posted image Smo ga reklamirali, dobili novega in po cca. 2m je uho crknilo user posted image Ampak ga ima rad, še posebej pesmi so mu zelo všeč user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2008 18:20:50   
netki
mi ga imamo 4 mesece in še dela vse brezhibno....pa je že dal nekaj skozi. Kupili smo ga pa v baby centru.

kupi....ne bo ti žal.....otroku pa bo všeč

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2008 23:38:16   
sabina9
Mi tudi razmišljamo, da bi ga kupili...pa smo že stari 2 leti?
Kaj mislite-smo že malo prestari al ne?user posted image

pa-pa

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2008 8:01:56   
Pikapolonica_
Mi imamo kužata že več kot leto in pol in verjamete ali ne, uho še vedno delauser posted image

Sabina, naš se pri 2letih še vedno igra z njimuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 26.11.2008 8:02:18 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu sabina9)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2008 17:08:47   
doroteja23
Mismo ga dobili, ko so prišli pri nas v trgovine. SMo z njim zadovoljni. Ga kr uporablaj, včasih manj včasih več. Je pa res da pri nas ne dela ne uho ne nos. AMpak uho že dolgo časa ker se je vednpo vlačil za nos in se je žička ven potegnila. Zakaj pa je nos crknil pa pojma nimam. Ampak res ga imamo full dolgo. Mislim pa da bo že dve leti.

Lp

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.11.2008 18:30:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada. Še raje pa ima pojočo knjigico, tej smo pa enkrat zamenjali baterije. ...Imamo tudi telofon, ki pa ni skoraj nič rabljen in tudi ni zanimiv. Stran vržen denar. Lončka pa nimamo, niti ga ne nameravamo kupiti.

Enako. Ima ga že več kot eno leto, še vedno vse dela. Knjigico ima pa tako rada, da smo že menjali baterije, pa še zvočnik ker je crknil user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2008 12:06:01   
mišk
Pametnega kužka imamo že pol leta in dela brezhibno. Je zelo interesanten.user posted image
Imamo tudi pojočo knjigico, ki je tudi nonstop v uporabi.
Poučnega telefona nimamo, ker mi ni neki všeč, lončka tudi ne, a sem se nad njim ful navdušila v razvojni ambulanti, kjer ga imajo. No, mogoče ga bomo imeli tudi mi.user posted image  Ali ba prihajajoči bratec/sestrica.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?