|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palični mešalnik
4.5.2008 23:18:52   
kaya2007
Prejšnega sem pustila na morju, za domov pa bi kupila novega in me zanima kaj priporočate? so fajn brezžični? res tisti, pri katerih to reklamirajo, ne špricajo? pride prav tisti, ki ima več nastavkov?
na dan z nasveti user posted image  hvaaaaaaaaalaaaaaaaa!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Palični mešalnik
4.5.2008 23:35:50   
Putka
Brezžični nimajo take moči (to mi je povedala v štacuni), zato sem se odločila za žičnega. Imam takega z več nastavki, ker sem hotela še mikser (no, stepalnik) zraven. Ampak je bolj za en k**, smetano še stepe, kaj več pa ne.

Je pa fajn, da ima kovinsko nogo, ker je bolj odporen (vsaj pri nas, ker pada tudi na tla). Fajn je, da se pere čimveč v stroju.

Mi je žal, da sem vzela tefal, zdaj bi dala raje malo več € in kupila Bosch ali Braun.

Pa še lep mora bitiuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 8:12:46   
Anonimen
Pametno je da ima kovinsko nogo. Pa kkšn nastavek tud prav pride. Jaz imam za stepanje, za sekljanje rezilo in lonček.....
Pa ful je bil poceni, kupljen v šparu. Mislim da je bil 5.000starih sit. Pa že tri leta deluje k novuser posted image

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 8:49:02   
Mišni
Lonček mora imeti zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 12:51:30   
luka jan
Jaz imam Moulinexovega, s kovinsko nogo, pa lahko stepa in seklja, pa zraven še en lonček 0,75l in pokrovček za ta lonček. Kupila sem ga kake 2 leti nazaj in sem zelo zadovoljna, cena pa je bila okrog 20 EUR.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 12:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2008 14:37:04   
kaya2007
a pol so nastavki na tem mešalniku bolj brez veze? http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=FA8734FF-09C2-511D-9535-718718549CA8&linkid=15

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2008 21:18:58   
robinzon
Meni je pa tale všeč:

http://zakuhinjo.enakupi.com/Sekljalnik-+-palicni-mesalnik-KRUPS-GPA3-pr-17220.html

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2008 21:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Meni je pa tale všeč:

http://zakuhinjo.enakupi.com/Sekljalnik-+-palicni-mesalnik-KRUPS-GPA3-pr-17220.html

Ekola moj ma vse to kar ma tud ta. Sam da je bil trikrat cenejšuser posted image

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2008 21:27:03   
robinzon
Za 600W se začne cena pri 40€, verjamem pa, da so bili pred tremi leti, ko so bili še sit precej cenejši.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 5.5.2008 21:29:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2008 21:32:10   
Anonimen
Ja itak da so bli ful cenejši. Je pa ta ful lepuser posted image , moj je beluser posted image

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2008 8:36:52   
snake
od boscha 52eur, mal dražji ampak je pa vrhunsko dober

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2008 16:26:08   
*kinnie*
Jaz imam tudi Bosch-oevga z vsemi možnimi dodatki, pa sem ful zadovoljna. Pri nas je v vsakodnevni rabi. 

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

plenice
Evica22

katere plenice uporabljate?

pampers (nemške) (35%)

pampers (avstrijske) (7%)

hoferjeve, lidlove (11%)

müllerjeve (27%)

DMove (10%)

ostalo (10%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!