|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palerinca?
3.8.2006 14:29:02   
anitaz
A jo imajo v Šparu? In sicer tam nekje, 80 veliko ali pa 86user posted image  Bi mojga zdele poslala nej jo kupi, ker pomoje da se mu kam v Baby center ne bo dal user posted image  ker je tako smotano vreme, bi jo kar v to oblekla, pa v škorenjčke in gas vn po lužah in po dežju (pri nas samo malo pada user posted image ).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Palerinca?
3.8.2006 22:31:21   
Pupica
Ej sam glej da bo imela VELIK šilt na kapuci. Mi na to nismo gledal, zdej pa more kapico spodaj nositi.
Jih pa niso mel po številkah ampak po letih(v BC) od 1-2, 2-3.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2006 6:28:17   
anitaz
Sem šla pol kar v BC gledat, pa majo kr neki user posted image  Sam mal za pokrit user posted image  Jest bi rada da je taka, ki ima ornk kapuco, pa ki se zapne na zadrgico. A majo to kje pri nas sploh? Vem da so imeli v Leclercu, ampak smo bli včeraj tam, pa jih nimajo več user posted image  Kr neki...sred tega groznega vremena, jih nimajouser posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2006 10:49:24   
arielca
Kaj pa v Pikapolonici?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2006 13:09:58   
k1
jaz sem kupila v hoferju komplet za deževne dneve - hlače na naramnice in dežno jakno s kapuco. izgleda ko kak gasilec Samo, pa še gumi škornje poleg, pa smo komplet. stalo pa je ful malo, mislim da 1.400  za komplet. samo zdaj mislim da jih nimajo več. mogoče pa še dobijo??

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.