Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 16:48:47
|
|
|
|
ana b
|
Hi! Mi imamo zavijalčka in ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Čeprav ko ga odpreš kar "dobro diši". Jaz kasete z vrečkami kopujem v arielu, kjer paket treh stane 5000 sit. Naš Nejc je star 13 mesecev in ga imam še namen uporabljati, dokler bodo plenice. Lep pozdrav.
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 17:08:58
|
|
|
|
nynna
|
Mi ga tudi imamo, pa smo z njim zelo zadovoljni, pa te kasete tudi kar dolgo zdržijo. Jaz jih zdaj kupujem v emporiumu kjer so v Mothercare po 1300 sit
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 19:28:49
|
|
|
|
piščanc
|
mi ga imamo, pa sem ga pri tjaši uporabljala, ampak mi je brez veze, zdaj je v kleti. če mene vprašaš je to nepotrebna stvar - boljše je da vsako plenico zavežeš v plastično vrečko in daš v smeti. Takrat je bila ena kaseta okoli 1.500 sit
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 19:33:12
|
|
|
|
lin
|
Cena vrečke je cca.2.000,nam zdrži cca.1 mes,smo ful zadovoljni z njim:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 20:16:09
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo pa tak sistem kot kanta!. 40 20-litrskih vrečk stane v DM-u 199 Sit. lp
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 20:56:01
|
|
|
|
Anja167
|
Če imaš dovolj vonja plenic, nisem prepričana, da je Sangenic najboljša varianta. Zdajle poleti in če je otrok večji in je že gosto hrano, zna biti, da bo vonja iz palčka zavijalčka še več... :( Sicer pa je ena kaseta v BC okrog 1900 SIT, je pa bila še zadnjič ena akcija, ko si 4 dobil za 6400 SIT (neki tacga). Vonja kaset sta dva: limona in nek cvetni vonj, prijetnejši, samo bolj "prepušča smrad" - vsaj pri nas.
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 22:07:24
|
|
|
|
tejč
|
Mi imamo Palčka zavijalčka in smo vsi sreeečni, da ga mamo!:bravo:
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 22:19:35
|
|
|
|
taca
|
Mi brez palčka ne moremo. Kasete so najcenejše v Arielu, 5000 3 kom.
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 25.7.2005 22:27:42
|
|
|
|
barbara b
|
Isto kot "kanta". Jez sem brez in ga ne bi hotela imeti, samo prostor ti zavzeme in plenice se ti notri nabirajo po nekaj dni. Pleničko v vrečko in dnevno v smeti.
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 26.7.2005 23:23:06
|
|
|
|
tania
|
Mi ga tudi imamo in smo z njim fuuuullll zadovoljni!:sloncek:
|
|
|
|
Palček zavijalček Sangenic 27.7.2005 10:39:41
|
|
|
|
Hanna M.
|
ni nič posebnega, sem ga sprobala pri prijateljici, ko smo bili tam na tedenskem obisku. Mi imamo v WC poseben košek z vrečko in pokrovom, kamor odlagamo pleničke + vložke. Košek smo kupili v Ikei za 500 SIT, vrečke pa kupujemo v dm za 199 SIT. Tako je naš mesečni strošek za 'komunalne odpadke' našega :duda:, 199 SIT, brez plenic seveda. Ne smrdi nič bolj kot zavijalček, praznim pa ga na 2-3 dni!:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?