Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Paket za novorojenčka ali denar 25.1.2008 14:09:10
|
|
|
|
J.L.
|
Midva se bova odločila za denar, ker mi izdelki v paketu, ne glede, da si ga lahko sestavim sama, ne ustrezajo. Zanima pa me, kdaj lahko zaprosim zanj na CSDju? Naslednjič, ko mam pregled pri gin, dobim potrdilo zanj, vendar nevem če potrebujem še kaj in v kolikem času ti ga izplačajo? In pa seveda, kdaj je možno zaprosit zanj? Se mi zdi, da sem nekje zasledila da 2m. prej.
|
|
|
|
RE: Paket za novorojenčka ali denar 25.1.2008 14:24:49
|
|
|
|
Maleal
|
Ko dobiš potrdilo od g.lahko greš s tem potrdilom na csd in če oddaš nekje do 20 v mesecu dobiš potem naslednji mesec nakazan denar.
|
|
RE: Paket za novorojenčka ali denar 25.1.2008 14:26:59
|
|
|
|
J.L.
|
Hvala MarcelAlina!
|
|
|
|
RE: Paket za novorojenčka ali denar 25.1.2008 17:40:04
|
|
|
|
mala pikica
|
Mislim, da če vlogo oddaš do zadnjega v mesecu, dobiš nakazilo 15. v naslednjem mesecu. Vsaj pri nas je bilo tako.
|
|
RE: Paket za novorojenčka ali denar 26.1.2008 12:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje lahko sama sestaviš paket v tej vrednosti. Vprašaj na socialni oz. tam, kjer in preden ga dvigneš. Po mojem se da. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?