|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paket z avtosedežem
26.12.2006 13:17:11   
majrim
Punce najprej lep pozdrav!
Eno vprašanje...sem v pričakovanju novorojenčka,pa si zdaj komaj pripravlljam stvari...pa me zanima,kako je s temi paketi...v enem od njih je namreč avtosedež,pa me zanima ,če ima katera izkušnje ali če katera ve,za kateri avtosedež gre??Vem,da je bil v preteklih letih noter avtosedež,ki ni ustrezal merilo,pa me zanima,če katera ve,kateri se zdaj nahaja noter?!
Smo si tega malčka preveč želeli in ga delali,tako,da se raje prej prepričam kaj in kako...se vamm pa že vnaprej zahvaljujem za odgovore,ali pa nasvete...saj veste,pri prvem si itak neveduser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paket z avtosedežem
26.12.2006 17:55:30   
Tekica
Živjo, sama sem se sicer odločila za paket s triptrap stolčkom, vendar mi je zagotovila naša socialna delavka, da tudi tega z avtosedežem zelo pogosto jemljejo in da so zelo zadovoljni, avtosedež sem videla in je precej v redu videti, ima tudi oporo za glavo. Menda se ga da pritrditi tudi na Chiccove vozičke. Midva sva se odločila za drug model vozička in bova tam AS kupila zraven, sem pa dosedaj sliđala le pohvale.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2006 19:06:07   
majrim
Tekica hvala za tvoje mnenje...saj imamo še nekaj časa,ampak saj veš,kako je ,če je to prvi otrok...nič ne veš kako in kaj...si pravi nevednež...ampak bo že,tudi hvala temu forumu..user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2006 22:34:48   
Urša08
Ojla!

Jaz sem en mesec nazaj vzela paket z avtosedežem in je super. Te avtosedeže prodajajo v arielu in sodijo v prvo tretjino po a testih. Lahko kontaktiraš to podjetje in ti dajo vse potrebne informacije. Tudi barvo lahko izbereš (kar imajo pač takrat na zalogi, ti pošljejo slike, ti se pa odločiš). Jih moram pohvalit, da so izredno prijazni in poskušajo v vsem ustreči. To je podjetje Artplet - če te zanima ti lahko njihov mail dam, da boš z njimi kontaktirala.

Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2006 15:35:32   
majrim
Urša..ne veš,kako vesela sem bila tvojega odgovora...se počutim kot kak "kekec" ker nimam pojma o pojmu kako vse to gre...bi te pa prosila za mail...zaenkrat nosečnost poteka brez problemov in upam,da bo tako tudi naprej...še enkrat hvala!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 18:06:42   
Urša08
Oj!

Se opravičujem za tako pozen odgovor, vendar me ni bilo nič doma. Njihov mail je artplet@siol.net. So pa res prijazni in se zelo prilagajajo. Tudi glede barv in oblekic. Jaz sem namesto rumenega kompletka dobila nekaj drugega, ker sem tega rumenega že dobila od kolegice. To sem jim povedala in so upoštevali mojo željo.

Želim ti čimlepšo nosečnost, če te pa še kaj zanima, pa samo vprašaj (lahko tudi zasebno).

Lep pozdrav

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2006 21:27:48   
majrim
Urša hvala ti...lepe praznike ti želim,mirno silvestrovo.pa čimveč ljubezni...
..punce ,uživajte življenje!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 15:47:26   
Baucka
Jaz sem na začetku bila zelo proti, da bi vzela denar. Ampak nato bolj kot sem gledala te pakete manj sem vedela katerega naj vzamem. In na koncu sem vzela denar. In isto svetujem tudi tebi, saj potem lahko kupiš točno to kaj ti hočeš in mislim, da še ceneje skoz prideš. Še posebaj če počakaš na akcije, katere trajajo samo 24 ur na babycentru, vsaj dan imajo objavljeno sproti na njihovi strani.

www.babycenter.si

naš avtosedež od 9-18 kg je stal v redni prodaji 60.000, mi smo pa nato dali 48.000 SIT

za avtosedeže pa malo teste poglej, kateri so varni in kateri ne.

na strani    http://www.soncek.si/si/   imaš levo teste. 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 13:26:39   
Tasika
Meni po aferi z avtosedeži niti na misel ni prišlo, da bi vzela paket. Žal, so izgubili moje zaupanje. Pri avtosedežu je na prvem mestu varnost in Cam-a ne najdem na nobenem testu.

Tudi v drugo bom vzela denar in kupila tisto, kar potrebujem. Avtosedeži stanejo okrog 30.000 in nihče me ne bo prepričal da so ostale stvari v paketu vredne preostalih 30.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2007 13:32:32   
Tasika
Naj dodam, avtosedež, ki je bil nevaren in so ga umaknili iz paketov, je bil ravnotako Cam-ov, samo drug model. Cam bye bye je na testu dobil oceno zadovoljivo. Zgolj v razmislek.

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=109

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 17:11:35   
majrim
tasika hvala za nasvet...user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!