Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 8:08:04
|
|
|
|
tinkatonka
|
Živjo punce! Sicer sem še čisto na začetku nosečnosti a ker se :duda: zelo zelo veselim, me zanima 1001 stvar. Včeraj sem si ogledala paketke ki jih dobiš ob rojstvu otroka in mi je všeč samo 1. paket, kjer je notri avtosedež. Razmišljala sem tudi že o denarju. Ampak se mi zdi, da je vrednost paketa če bi ga kupovala sama in če ga dobim tam, večja od vsote denarja, ki ga dobiš če se paketku odpoveš. Ali mi lahko katera izmed vas, ki se je odločila za paket A pove kako je zadovoljna s kvaliteto izdelkov ki so v njem? Imam pa še eno vprašanje. Ker vem, da se obleke za novorojenčke ponavadi dobi od kakšnih sorodnic in prijateljic, ki so otroka že imele, ker je pač to v navadi, me zanima naslednje. Ali so se vam sorodnice in prijateljice same ponudile, da vam bodo dale oblačila in opremo za otroke ali ste vprašale same? Ker če bom dobila od ene sorodnice oblačila in opremo, potem po vsej verjetnosti paketka sploh ne bi vzela ampak denar.
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 10:30:45
|
|
|
|
nana 27
|
Jaz s paketi nimam izkušenj, ker se bom odločila za denar. Dosti stvari v paketu se mi zdi neuporabnih. Avtosedež pa dobiš poceni tudi v kakšni akciji (npr. v Sončku je zdaj v akciji Maxi Cosi za 23 tisočakov) ali pa v Avstriji (Maxi Cosi avtosedež za 16 tisočakov v toysu) pa so to po vseh testih zelo kvalitetni avtosedeži (čisto v vrhu - za avtosedež iz paketa pa nikjer ne vidim ocene razen na spletni strani ministrstva). V Toysu dobiš tudi Hauckov avtosedež za 10 tisočakov. Oblačilca in pleničke pa tudi lahko kupiš v akcijah, če jih spremljaš - v tem mesecu so recimo v BC v akciji otroške žabice za 700 SIT in bombažne kapice za 200 SIT. Tetra plenice lahko kupiš v Rutarjevi akciji. Tudi mene zanima, kaj pravijo na paketke že izkušene mamice. Nekaj oblekic sem dobila od svakinje..podarila mi jih je sama. Spraševala je nisem, saj je možno, da želi kakšna mamica oblačilca hraniti za naslednjega otročka. Če imaš dober, prijateljski odnos, pa se mi zdi, da lahko vprašaš.
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 11:01:34
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz paketa nisem vzela, ampak denar..Sem vse dobila podarjeno, nisem spraševala so se kar sami ponujali..Če pa ste v full prijateljskih odnosih pa ne vidim ovir da ne bi vprašala. Pa potem veš na čem si.:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 11:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vzela paket A, ko je bil sicer v njem še tisti stari sedež, ki so ga potem umaknili iz prodaje. Z vsemi stvarmi sem bila zelo zadovoljna, tako da mi ni bilo žal, da nisem vzela denarja. Pri drugem pa ga bom, seveda.
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 12:27:47
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Jaz sem si tisti avtosedež ogledala na šoli za starše in se mi zdi plastik fantastik. Je zelo neroden. Če bi jemala paket, bi raje tistega s Tripp-trappom. Drugače pa sem vzela denar. Oblekice in plenice pa je moja tašča spravila še od mojega možeka, tako da so mi prav prišle za prve štiri mesece prav njegove cunjice. Pa še očiju se je fajn zdelo, da je njegov sin v njegovih cunjah.:) :miska:
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 12:36:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi jaz sem vzela denar. Kar pa se tiče podarjenih ali posojenih oblačil, jaz jih nisem dobila nič in jih tudi nisem pričakovala, saj niti nisem vedela, da je posojanje in podarjanje tako v navadi:zmeden:. Itak ima samo ena prijateljica otroka, starejšega od Vasje, v sorodstvu pa tudi že dolga leta ni bilo naraščaja.
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 14:56:48
|
|
|
|
teta beta
|
Tudi jaz sem se odločila za denar, ker sem rabljen avtosedež in voziček dobila zastonj oz. za simbolično ceno od tetine sodelavke. Štorkljo mi bo sešila tašča, o stolčku pa še ne razmišljava. Veliko oblačil mi je podarila taista teta in so super ohranjena, ker je sestrič edinec in zanj so tudi kupovali po načelu "vse najboljše". Od nje sem dobila tudi precej tetra plenic in povijalnih, odejo, brisačo, spalne vreče ipd., posteljnino za kinderpet pa imam še svojo. Zdajle ko pridejo z dopusta, pa pričakujem še nekaj stvari od svakinje. Te bodo sposojene, saj z bratom še ne vesta, če bodo morda imeli še kakega :duda:. Tudi od :love: sestra se je ponudila, da nama kaj posodi in bova videla, kaj nama še manjka. Gotovo se ti bdo ljudje sami ponudili, da ti kaj podarijo ali posodijo in naj ti ne bo nerodno vzeti. V zaadnjem mesecu ali dveh boš videla, kaj ti še manjka in potem nabaviš. Pa tudi če samo za svojo dušo in lušte.
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 18.7.2005 18:15:00
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem se odločila za denra mi stvari v paketu niso bile všeč in sem za isto ceno dobila zelo dobre stvari
|
|
|
|
Paket A in podarjena oblačila 19.7.2005 2:10:13
|
|
|
|
petra.horzi
|
tud jz se bom odločla za dnar, ker sm gledala zadnič pakete in mi sploh niso všeč pomoje bio v paketu mogle bit stvari k jih nujno rabiš za novorojenčka (npr.namesto žličke,vilčke,noža-fiziološka raztopina) al pa kej tazga kar rabiš v prvem mesecu,dveh jz sm neki stavri že dobila, velik stvari pa še bom, tko da mi bo dost bolj prov prišel denar lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.