Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pag avgusta, začetek septembra? 3.5.2011 11:30:10
|
|
|
|
2.2.
|
odvisno bila pred leti; npr 5l nazaj smo šli od 25 avgusta pa do 15 sept, vreme biloo supeeer nobene gužve, starčki in mlade družine pa me nosečnice . potem naslednje letotudi nekje 25. 8--> 10dni vreme katastrofa dva dni smo se kopali preostalo pihalo, dež.... kako naletiš. je pa res mir in ni tiste gužve ne na plaži ne nikjer res lep dopust
|
|
|
|
RE: Pag avgusta, začetek septembra? 3.5.2011 11:53:36
|
|
|
|
darja.mark
|
Jaz tut mislim da je čist odvisno od sreče, al kako naj ti rečem. Zdaj je itak tako vreme da tut v sezoni lahko nabašeš na slabo saj vidiš da je vse že zmešano. Mi smo bli dve leti (predlani in lani) zapored na pagu, v Novalji septembra, tam okoli 4. smo šli dol. Pa je bilo predlani zanič vreme, fuul pihalo vsak dan, dežja smo veliko meli, še tamali mi je zbolel 2. dan ker je bil moker in tisti mrzli veter,...mislim da je bil samo 1 dan lep, mogoče celo 2, ostalo pa čist zanič. Lani je bla pa druga zgodba, smo imeli pa samo zadnji dan slab, ostalo je blo kar v redu, al je bilo dopoldne sončno, pa popoldne oblačno, ali pa obratno. Vglavnem na plaži smo bili vsak dan, razen zadnjega, pa tudi pihalo ni skoraj nič, in topleje je bilo kot predlani. Tako da kaj pa vem, boš mogla kar raskirat če boš hotla it, jaz sem bila predlani zelo razočarana, pa sem rekla bom probala še enkrat, in če bo enako, ne grem nikoli več septembra, no, pa je blo dosti boljše. Tako da kakor nabašeš, težko je vedet.
|
|
|
|
RE: Pag avgusta, začetek septembra? 3.5.2011 15:34:56
|
|
|
|
naja17
|
Mi smo bli enkrat od 10. septembra dalje in je blo fenomenalno... Nič več načvakanih mulcev, noro vreme, ne prevroče, ne prehladno, nobene gužve, cela plaža Zrće samo za nas... Moj je sred Zrč ribe lovil in ujel eno vornk orado ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?