Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 13.3.2012 16:30:14
|
|
|
|
kimica86
|
Če imaš polno denarnico eurčkov, je super Namreč, bivanje v tem hotelu stane toliko, da se ti zrola
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 13.3.2012 21:04:47
|
|
|
|
Tasika
|
Vem, koliko stane bivanje. Tudi koliko stane hrana. To je podatek ki ga dobim v 2 minutah brskanja po internetu. Zanima me, kakšne so izkušnje tistih, ki so bile tam. Razmerje storitev/cena. BTW, je cca. 20% cenejši kot Vespera na Lošinju.
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 14.3.2012 8:21:57
|
|
|
|
jabi babi
|
z eno besedo....vredno vsega dnarja....SUPERRRR
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 14.3.2012 9:36:32
|
|
|
|
kimica86
|
Jaz poznam hotel na Pagu, ki je prav tako prekrasen in eno apartmajsko naselje, ki je bolj podobno hotelu in v obeh primerih imaš prehrano v spodnjem štuku v njihovih restavracijah in za bolj ugodno ceno.. In je res prečudovito pa še plaža je takoj pred nosom (30m do morja) Jaz sama ne bi nikoli silila v tašen hotel, da me oskubijo za eno celo pošteno plačo
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 9:53:47
|
|
|
|
jabi babi
|
ampak glejte,če so pripravljeni tolk keša dat,zakaj ne???punca vas ne sprašuje po denarju ampak kako je tam!!!vsak si privošči počitnice po svojih finančnih zmožnostih...zakaj bi potem to na vsak način hoteli preprečit???fovšija mogoče??
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 9:59:00
|
|
|
|
Tasika
|
Jani babi, hvala za 'pomoč'. Jaz tukaj na RR počasi obupujem, ker se skoraj na vsaki temi debata razvije čisto v drugo smer , kot je bilo zastavljeno vprašanje. BTW, nisem več punca, spadam že med 'gospe'. žal.
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 11:26:24
|
|
|
|
jabi babi
|
ja čist res no,mislim kaj koga briga za kolk dnarja greš ti na dopust!valamar hoteli so itak zelo dobri,tako da pejte in se fajn mejte...čaw čaw
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 12:51:36
|
|
|
|
kimica86
|
jabi babi, ni nobene foušije Samo pravim, da je škoda dajati toliko denarja za hotel, če lahko dobiš za polovično ceno, prav tako prekrasen hotel
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 13:09:37
|
|
|
|
Adelina
|
Kimica86, kateri pa je ta hotel oz. bolj me zanima apartmajsko naselje? Hvala.
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 15.3.2012 16:57:41
|
|
|
|
majčica1508
|
Tasika....Uživajte maksimalno,kolegica ga ne more prehvaliti....Pa se mi zdi,da Valmarjevi hoteli imajo ceno na sobo...........Pa meni se ne zdi predrago
|
|
|
|
RE: Pag - Luna Island Hotel 16.3.2012 14:01:29
|
|
|
|
pingi
|
Ja, Valamarjevi hoteli so ful fajn. Pa najdeš tudi ful ugodne variante (ala v Rabcu) tudi če imaš že več otrok Veliko hotelov kar pošteno zasoli ceno za tisto kao družinsko sobo. Pa najbolje, da rezerviraš kar direkt prek Valamarjeve strani (www.valamar.com). Če rezerviraš do 31. marca imaš pa še takoj 10% popusta. No, samo za info, če že nisi tega naredila Pa uživajte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?