luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni je pa ful všeč v Gajcu. Smo vsako leto parkrat na Pagu (sicer v novalji), v Gajac se hodimo kopat. Je takšno luštno, mirno apartmajsko naselje, zraven so ene 2 trgovine, par bifejčkov, restavracij, par stojnic.. Ob obali se da luštno sprehajat. Na eni strani imaš na plaži drobne kamne, v vodi je mivka, na drugi strani je pa bolj "divja" obala - bolj kamnita, večji kamni.. Meni je luštno. Maš ful družinic tam. Pa še to: če se malo naveličaš plaže, imaš na nasprotnem delu (cca. 3 minute z avtom) plažo Zrče, naprej pa so še takšne manjše plaže (enih 5), kjer je na obali in v vodi manjši pesek. Tko, da lahko malo menjaš. podpis pod vse...tudi nam je Gajac všeč poleg tega priporočam plažo, ki se imenuje "čista plaža", malo dalje od Zrč (proti mestu Pag enih 5 minut vožnje) in je super, res da ni sence, ampak imajo dežnike za sposodit za minimalno - menda 10 kun za cel dan. Kot ime pove, je čista in za moje pojme ena lepših plaž na Pagu Zrče pa - tudi super za otročke, vsaj dosti jih je tam, res pa je, da je gužva, ni sence, pa odmislit moraš kaj se ponoči tam dogaja Čista in Prnjica sta lepi plaži, ampak meni osebno je njlepša Ručica. Joj, komaj čakam poletje. Kar se pa Zrć tiče pa jaz tega ne morem odmislit. Ko enkrat vidiš vsakih nekaj metrov nekoga ki bruha, pa nekaj tistih ki sexsajo na plaži. Ne hvala, je veliko lepših in čistejših plaž na Pagu. Problem je sploh, če imaš tako malega otroka da da vse v usta. Bljak.
|