Anonimen
|
Mojca, mi smo bli ze 9x na Pagu in letos gremo se 10-ic. NIKAR v hotele v Novalji! Loza je direktno ob rivi, Liburnija in njene 'depandanse' pa na koncu rive. O stanju in izgledu hotelov ne bi, ker mislim, da ti je ze vse jasno. Pa mestna plaza - za bruhat. Od plaz ti jst Zrć ne priporocam, je polno samih sebe polnih zagrebcanov, guzva, voda NI CISTA, mrzla (tko kot povsod drugod), poln tipov se tam v plitvini sprica in mece za zogcami, ni sence, iz vsakega lokala drugacna unc unc muzka, brisace so k sardelce itd. Mi hodimo na Cisto oz. Prnjico, ker je na Cisti ze prevelika guzva. Na obeh plazah imas v vodi mivko, na plazi pa kamencke in na Cisti se pesek. Isto ni sence, na Cisti mas mini bar pa wc in tuse, voda JE CISTA, moznost mas se najet pedalino se mi zdi, veliko je ljudi z malimi otroki ... skratka, mal bolj mirno in bolj cisto. Sta pa plazi se mal naprej od Zrć. To je na levi strani vse, proti celini. Je pa na koncu Lokvice (iz centra gres ob obali proti Lunu) se plaza Babe, kjer je najbolj topla voda, isto mivka noter, sma placa za brisace je bolj malo pa tut je gneca (itak je povsod). Zvecer se ponavadi kaj dogaja pri ''krogu'', mas razne poulicne umetnike (uni k bruhajo ogenj, pa slike s spreji itd itd), na rivi je guzva, stanti nic posebnega, par lokalckov itd. Ce hoces lepo plazo, se moras peljat. Ce vama ni lih nujno, da sta v centru mesta, pejta rajs v kako drugo mesto (Kustići, Zubovići ...), so cenejsi apartmaji, plaza je pred apartmajem itd. pa se zvecer odpeljeta v Novaljo ali pa v mesto Pag. Kako je s hoteli v mestu Pag ne vem. Mi smo na trajekt cakali od 2-4 ure, pa ceprov je bla dolga kolona. Mal prej se odpravi kupit karte, ker potem kar dosti profitiras. Voznje s trajektom je pa 15min. Ne priporocam obiska WCja pr trajektu, ker je obupen. Sence ni, kot so ze napisale. Ce te se kaj zanima, pa vprasaj :)
|