|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padla po stopnicah
10.1.2008 12:50:30   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene souser posted image !

No naj vam opišem svojo situacijo: v torek zjutraj vstanem in grem dol. Nekje sredi stopnic pa mi zmanjka stonice in BUM po stopnicah navzdol. Sem se kar po tazadnji pripeljala dol na hodnik. Tako sem se vstrašila, da niti bolečin nisem takoj čutila. Pa prileti moj dragi ves bled in me sprašuje kaj se je zgodilo, jaz pa mu vsa bleda odgovorim: ja padla sem, ane. Pa kar na jok mi je šlo, ko sem pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe z mojim user posted image .
Potem sem se vsedla v kuhinjo in počasi začela prihajati k sebi. Tudi brce sem kmalu začutila, tako da sem sklepala, da je vse ok.

Ali je imela katera podobno izkušnjo? In kako se je izteklo? Samo z modricami po tazadnji in komolcih ali je bilo kaj hujšega?

Hvala za odgovore in lep sončen dan še naprej!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Padla po stopnicah
10.1.2008 12:54:56   
Anonimen
Zamisli si. Napihneš poln balon vode,daš ne vem recimo jajce notri.Ga vrži po stopnicah.Kaj se zgodi z jajcem.Nič a ne,torej....

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 12:57:05   
Anonimen
Pozdravljena.

Koliko pa si noseča?
Otrok je v tebi dobro zavarovan. Če ne boš dobro čutila brcanja, ali pa te bo kaj skrbelo, se obrni na ginekologa. On edini lahko zagotovo izbriše tvoj strah in dvome.

Vrjamem, da bo vse vredu.user posted image

aspirinčica

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 12:57:13   
pilar28
user posted image  joj Sandra**, ja si imela srečo, imaš nizek pritisk?
Jaz sem zletela po stopnicah celo 2x, vendar uspešno, če se tako reče.V 3 in 8 mes. mi je zmanjkalo tal ja. Ampak drugič sem padla na trtico, da nisem mogla sedet cel teden- moj user posted image  pa hvala bogu ni imel posledic. Ne skrbi, če ne krvaviš, pa če brca in ni sprememb- imela si srečo.user posted image
Držim pestke za oba***

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 13:10:35   
Soncnica Sandra ***
Zdravo!

Anonimna:samo vprašala sem, sama vem, da je otročiček zavarovan, ampak strah je vseeno prisoten. In ne privoščim ti, da se ti kaj podobnega zgodi, ok?

Aspirinčica:sem v 24.tednu nosečnosti. Hvala za lepe želje. Tudi tebi vse najlepše!!!

Pilar28: tudi tebi hvala za lepe besede. Pritisk je vredu 120/70, krvavim ne. Sem pa tudi sama jo pokasirala po trtici, tako, da ko sedim vzravnana je vredu, če se pa hočem nasloniti (naprimer vesti na sedežno) pa aboli ko sam hudič.

LP, Sandra

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 13:14:37   
Anonimen
Bolečine pri sedenju si lahko lajšaš z uporabo otroškega napihljivega obroča za plavanje, ki ga lepo napihneš(ne do konca, da ne poči) in sedeš nanj. Ti bo razbremenilo pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 13:26:53   
2 Sraki
Jaz sem tudi v prvi nosečnosti ene dvaktrat padla po stopnicah, pa ni bilo nobenih posledic, no razen precej plave riti user posted image .

Pomoje ni treba nič skrbet, bo vse o.k.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 13:58:41   
lelaval
Jaz sicer po stopnicah nisem padla - sem pa v 2. user posted image  - v napolnjenih 8 mesecih padla na bok. Se je začela nevihta, pa sem šibala balkon zapret, a, ker je not deževalo, je bil parket moker, pa sem tresnila. Ni bilo nič narobe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 14:12:35   
smigli
Hejla!

Tudi jaz sem padla po stopnicah med nosečnostjo in še zdaj se spominjam kako me je bilo strah za user posted image . Normalno, da se prestrašiš, ampak če ni prišlo do udarca v trebuh, ne skrbi, ker bo vse ok.

Srečno in bolj previdno!user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 14:31:56   
Anonimen
Otrok je imel v trebuhu vi-bbb-ra-cc-i-jj-e.user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 15:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Otrok je imel v trebuhu vi-bbb-ra-cc-i-jj-e.user posted image

Full je smešno ja. user posted image

No jaz bi se šla vseeno takoj pokazat h G. Za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 17:57:31   
noe
Jaz sem noseča 32 tednov in mi je danes zjutraj tud spodrsnilo na stopnicah, vendar sem se hvala bogu ulovila za držalo. Strah me je ratal pa tud pol , ko sem začela mislit, kako bi se lahko končalo.
Upam, da se počutiš ok , lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 18:45:09   
total
Mater mi grejo ene anonimne tle na k.....,sam da si ti ok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 19:25:53   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: total

Mater mi grejo ene anonimne tle na k.....,sam da si ti ok.

Se pridružim temu. Normalno, da vsako skrbi za otroka.
Tudi sama sem v 1. user posted image padla lepo na tazadnjo in me je trtica potem ful bolela in to v 8. mesecu nosečnosti pa je bilo s pupo vse vredu.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2008 21:02:29   
urssyy
Tudi jaz sem padla v 32 t. in to na trebuh in pristala na urgenci. Punktiranje krvi iz kolena. Od vsega me je najbolj skrbelo za otročeka, ki ga nisem čutila. Hvala bogu sem se po 2 dneh umirila in to je otrok čutil in začel brcati. Sicer sem bila v bolnici na opazovanju, kjer so budno spremljali otročeka.
Skratka Soncnica razumem tvojo skrb, pa naj še tako nekdo govori, da je otrok zaščiten v maternici....res je in hvala bogu, da je tako.......

Če nisi prepričana, pojdi brez zadržka k svoji G.   Pa srečno, mi še samo čakamo dan D.user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2008 21:11:54   
Soncnica Sandra ***
Zdravo punce!

Še enkrat hvala za vaše lepe besede in moram reči, da me prav veseli, da tiste, ki si delimo podobno izkušnjo, da se je pri vseh dobro izteklo.

Kar se tiče anonimk, gredo tudi meni na k...., ker če se ne morejo podpisati, so očitno ene navadne reve po mojem mišljenju.

Noe: ja verjamem, da si se vstrašila. Hvala bogu, da si se ujela, drugače bi bila še ena več z modro zadnjico user posted image . Drugače pa se počutim OK!

Total: ja z mano je vse OK, moj mali sonček pa ravno sedaj veselo brca, mislim da igra nogomet user posted image user posted image user posted image

Urssyy:praviš, da čakate dan D. In kdaj je predviden dan D?

Lep večer še naprej punce!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2008 15:24:19   
xes
draga sončnica,

ravno včeraj sem brala tvoj padec in ko pridem domov..kot bi mi na vrhu stopnic nekdo porezal noge.....zgubila ravnotežje in aslednji trenutek sem se skotalila po stopnica. nekako mi je uspelo da sem se tako obrnila da  sem uspela drseti po stopnicah po boku in komolcih..spomnim se samo da sem molila da bi bilo vse ok..grozljivo..zelo sem se ustrašila..sem v 31 tednu..in zadnje dni zelo nerodna..kakorkoli..imela sem srečo v nesreči..odnesla sem jo samo s plavim bokom in podpludbami na komolcu..ko sem se umirila sem tudi začutila otoka..sem pa vseeno se šla danes pogledati..in je, hvala bogu,  vse ok..to bi svetovala tudi tebi..moja zdravnica mi je razložila da pri teh padcih (če ni direktnega močnega udarca v ali na trebuh) ni problem toliko otrok(ki je zaščiten v vodi), temveč je nevarnost da se predrejo ovoji, odlušči maternica itd..ampak to verjetno tudi posebaj boli..
šla sem kar v porodnišnico..zelo so bili prijazni...naredili ctg .ko sem povedala da sem padla me je še sestra vprašala zakaj isem prišla kar takoj se pokazat.. čeprav sem ga čutila tudi po padcu sem sedaj bolj mirna.. to je moja izkušnja..nič čuvajmo sebe in naše otročke..

Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2008 17:12:39   
Naja30
Te čisto razumem, da te skrbi. Pojdi se pokazat za vsak slučaj, da boš bolj mirna.
Mene pa skrbi, ker me 13m hčerka večkrat brcne v trebuh. Včasi kar močno, ampak saj otroček je zavarovan, pa to niti ne pride do njega.

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2008 17:16:35   
valchy912
Pozdravljena,
tudi jaz sem padla v obeh nosečnostih,
v prvi celo dvakrat pa imam hvalabogu živahtno deklico.( v devetem tednu in še pol v 25 tednu).Res je da sefull prestrašiš in greš k zdravniku v obeh primerih so me preventivno obdržali v bolnici - narobe pa nasrečo ni bllo nič. Tolažili so me, da je otroček dovolj dobro zavarovan v trebuščku.
Sedaj v drugi pa se padla nekje v 25 tednu in sem bila v bolnici le zaradi trikratnega punktiranja kolena - drugače pa, saj res otroček je zavarovan.
Te pa povsem razumem, da te skrbi.Nakonc koncev kakšne mame bi pa bile, če nas nebi nič skrbelo.
Lepo nosečnost še naprej, mi 29.1 pričakujemo naše drugo sončece - joj upam da bo kaj prej!

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2008 1:35:55   
Margareta
Padla v 35. tednu, najprej na trebuh pa na bok in hrbet. Vse o.k.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu valchy912)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2008 6:45:00   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mene pa skrbi, ker me 13m hčerka večkrat brcne v trebuh. Včasi kar močno, ampak saj otroček je zavarovan, pa to niti ne pride do njega.

Moj sin (24 kg) mi je v 5 mesecu z vso močjo skočil na trebuh (ne zanalašč). Na naslednjem pregledu sem to omenila G , ki je vzela zelo resno, posebej pregledala, če je vse o.k. Tako kot je že ena napisala, poleg otroka je še cel kup drugih "zadev", ki se lahko poškodujejo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2008 9:14:05   
majči22
Tole je za anonimno:
Če ti ni kaj prav oziroma če te tema ne zanima in si tako vsevedna da ne rabiš nikoli drugega mnenja, kot ene izmed nas, pojdi raje dol iz foruma in ne dajaj brezveznih izjav.
Čist normalno je, da se je ustrašila, če je kaj narobe. In mislim, da tvoj odgovor ni bil prav nič primeren situaciji.
Če si že tok, da greš dajat take izjave, zakaj si pod anonimno. A tok jajc pa nimaš, da bi ji pod imenom povedala.

Punce imejte se!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2008 11:06:31   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene souser posted image

Najprej najlepša hvala za vse lepe in spodbudbe besede.

XES:joj me je kar malce zaskrbelo, ko sem brala tvoj post. Glavno, da je vse OK s tabo. Verjamem pa da si se ful ustrašla. Tudi sama sem precej nerodna zadnje čase (sedaj sem v 25.tednu) in se mi zdi, da se vsak dan kje zapletem in potem ugotavljam ali mi bo zneslo ali ne. No, do sedaj mi je še vedno, razen tistih stopnic nesrečnih user posted image .

Pozdravček vsem!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2008 14:45:17   
ursalara
Dokazano je da smo nosecnice bolj štoraste ce temu lahko tako recem sploh od sedmega meseca naprej,najvec nesrec se zgodi ravno na stopnicah ali pod tusem zato punce bolj v izi,kar pa se tice izjav nekaterih anonimnih uporabnikov pa res nimam komentarja nikoli ne ves kdaj se tebi lahko to zgodi.Soncica lepo da je s teboj vse ok in z tvojo bebico.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?