|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padel z vozička
11.12.2007 14:58:07   
tančica
Včeraj je naš mali Nejček padel z vozička, smo se ravno odpravljali na dedka Mraza in sem ga jaz odložila v voziček, da bi si samo jakno vzela iz omare in se obrnem in Nejc že na tleh...grozno. Ful je jokal da sem ga komaj umirila in se brž odpravila k zdravniku. Ga je pregledal in rekel da je vse ok, da je samo buška, ampak naj ga opazujemo naslednjih 48 ur. Ponoči se je zbujal na vsake 3 ure, ker ga je tako buška bolela ko se je obrnil na drugo stran, danes ima pa vročino, zjutraj 37, zdaj pa že 37.8. Ne vem ali je to lahko v povezavi s padcem ali se je mogoče v ZD nalezel ker je bilo ogromno bolnih otrok. Drugače se obnaša čisto normalno, samo malo več spi. 
Počutim se grozno, mi je tako hudo, da sem lahko storila tako napako, vsako minuto premlevam zakaj ga nism odložila na tla? Mislm, še tapruga dedka Mraza sem mu zafurala...Že včeraj me je moj čist napsihiral češ da nau meu otrok kšnih posledic pa takele..mislem čist sm fuč in upam da bo z nejčkom vse ok in da bomo ostali samo pri tej buški.
Skratka, zanima me kdaj začnem zbijat temperaturo? Ali s svečkami ali rajši s sirupom? Saj bom poklicala tudi zdravnika, samo dela pop.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Padel z vozička
11.12.2007 15:03:54   
malecka
Jaz ga bi poklicala in mu povej kako je z malim. Ti bo najbolj svetoval. Upam pa, da se brezveze sekiraš in da bo vse OK.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 15:04:07   
blue sky
Joj, ubogi Nejček user posted image . Vročino dojenčku zbijamo šele po 38 stopinjah, prej ni potrebno. Jaz bi na tvojem mestu šla še enkrat do pediatra, saj bo on najbolj vedel, kako in kaj. Držim pesti, da se čim prej porihta in da bo vse ok.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 15:07:46   
brigitaa
Ja nč kaj češ, se je pač zgodl
Temperaturo je meni zdravnica sevetovala zbijat pri 38,5 , sam jz to počnem z sirupom, ker so mi svečke mal mim(vsakemu svoje)
Drugač panč preveč se sekirat, se zgodi ane, ni prvi in ne zadnji k se mu je kaj tazga pripetilo, tk da ne hude panike zganjat, mogoč če je prvi človek vse ful vzame k srcu, ampak leta in izkušnje prinesejo svoje.user posted image

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 17:13:27   
lelaval
Jaz mislim, da vročina ni posledica padca, pač pa je kje staknil kak prehlad. Ti pa se več ne sekiraj - se zgodi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 17:15:54   
tinaaja
Ko je nasa z glavo oplazila po tleh, ko se je vozicek prekucnil, sem bila tud cist pametna. Navodila, kako in kaj sem dobila od drage RRjevke:

- počivati v zračnem in zasenčenem prostoru - izogibati soncu in večjim telesnim naporom - odsvetuje se gledanje TV, branje, računalnik - uživa naj le lahko hrano - mesta udarnin hladiti - zbujati ponoči na vsaki dve uri   Posebej pozorni biti na naslednje spremembe: - pretirana zaspanost - motnje zavesti - hudi glavoboli - večkratno bruhanje - krvavitve iz nosu ali ušes pojav krčev v rokah in nogah.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 21:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tančica
Počutim se grozno, mi je tako hudo, da sem lahko storila tako napako, vsako minuto premlevam zakaj ga nism odložila na tla? Mislm, še tapruga dedka Mraza sem mu zafurala...Že včeraj me je moj čist napsihiral češ da nau meu otrok kšnih posledic pa takele..mislem čist sm fuč in upam da bo z nejčkom vse ok in da bomo ostali samo pri tej buški.
Skratka, zanima me kdaj začnem zbijat temperaturo? Ali s svečkami ali rajši s sirupom? Saj bom poklicala tudi zdravnika, samo dela pop.

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image az Nejcka in se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Jaz bi poklicala zdravnika. Nam je tamala pri 4.mesecih padala s previjalne 1,2m visoko, se je ravno obracala. Je imela tako busko, da smo sli an Jesenice za eno noc na opazovanje. Ker jo je ful bolela glava i ni mogla spat, so ji dali svecko v crevo in meni so rekli, naj ji dam tudi doma, ce ne bo mogla spat, pa je bilo vse OK. Seveda sem se sekirala, tudi moj se je, pol vidis, da se je brez veze toliko, res pa je, da ful pazis v prihodnje.

tvojemu pa le povej, da namesto, da ti pridiga, bi ti lahko pomagal in do tga ne bi prislo.. pa brez zamere

(odgovor članu tančica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 21:40:22   
tančica
Sem klicala zdravnika in je rekel da to od padca ne more biti, da je možno kaj fasal...Zvečer mu je vročina narasla na 38.3 in je bil zelo zelo švohoten, čisto brez energije, pa še ves čaj k ga je spil je vn polil. Sem mu dala svečko in je bil čez pol ure kot da ni nič narobe, živahen, vesel. Prej je zaspal. Zdravnik je rekel da če ne bo jutri zjutraj bolše naj ga spet pripeljemo. No upam da bo vse Ok, me pa že skrbi kaj bo ko svečka popusti...bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 13:31:48   
tančica
Samo da zaključim - buška splahnelauser posted image user posted image user posted image , ampak tamau fasal en virususer posted image .

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 17:12:32   
*lenc@*
srečno tančica, saj bo, glih sovpada pa povezuješ pol situacijosaj bo!!

SEm podobno nardila pa bi se končalo huje. Trenutek nepozornosti... Imela sem jo v ležalniku pr stopnicah, je bla star 3mesce in se je tok premaknilauser posted image , da je skor po štengah vred z njim zletela.Ujela sem jo zadnji hip, roke so se mi pa tako tresle še......... NORO!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!