Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tančica Počutim se grozno, mi je tako hudo, da sem lahko storila tako napako, vsako minuto premlevam zakaj ga nism odložila na tla? Mislm, še tapruga dedka Mraza sem mu zafurala...Že včeraj me je moj čist napsihiral češ da nau meu otrok kšnih posledic pa takele..mislem čist sm fuč in upam da bo z nejčkom vse ok in da bomo ostali samo pri tej buški. Skratka, zanima me kdaj začnem zbijat temperaturo? Ali s svečkami ali rajši s sirupom? Saj bom poklicala tudi zdravnika, samo dela pop. Najprej az Nejcka in se zate. Jaz bi poklicala zdravnika. Nam je tamala pri 4.mesecih padala s previjalne 1,2m visoko, se je ravno obracala. Je imela tako busko, da smo sli an Jesenice za eno noc na opazovanje. Ker jo je ful bolela glava i ni mogla spat, so ji dali svecko v crevo in meni so rekli, naj ji dam tudi doma, ce ne bo mogla spat, pa je bilo vse OK. Seveda sem se sekirala, tudi moj se je, pol vidis, da se je brez veze toliko, res pa je, da ful pazis v prihodnje. tvojemu pa le povej, da namesto, da ti pridiga, bi ti lahko pomagal in do tga ne bi prislo.. pa brez zamere
|