Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2006 9:54:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 9:56:39
|
|
|
|
tehnofil
|
Mi smo pri 7m dali tudi jogi nižje, sedaj pa včasih spustim ograjco, ko sem zraven, da se drži ograjce na nižje in ne vedno samo na višje. Drugače pa cel dan pleza po raztegnjeni sedežni 8m- tako da je postala nevarna cona na kraju sedežne. Samo čakamo, kdaj bo ušel in padel s sedežne.
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 9:59:53
|
|
|
|
Meceno
|
Mi smo imeli tudi posteljico na čisto zgornji luknjah, pa smo jo dali pred dvema mesecema na eno nižjo bolj iz preventivnih razlogov, moja se samo obrača, se še ne postavlja na kolena ali na nogice. Sem jo pa dobila takrat ko je bila posteljica še visoko, da je glavo dvignila in gleda čez tako da itak smo to mogli narest. Jp... naše bebe rastejo
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 10:15:01
|
|
|
|
anitaz
|
Ne sekiraj se, samo da ni hujšega. To se tako hitro zgodi...Mi smo tud že padli....pa bi se težko ker otrok našel,ki še ni padel iz kavča, postelje..ali kasneje vsaj pri postavljanju na nogice, pri poskusu hoje... Bolj problem so višje zadeve....razne previjalne...
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 10:35:59
|
|
|
|
muha1
|
Ja res se hitro zgodi, nesreče ne moremo predvideti. Prav tako ne kriviti sebe. Dalo mi je vedeti, da tudi mi moramo spustiti ležišče posteljice.
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 11:00:59
|
|
|
|
Dadi
|
Ančkabančka nič se ne sekiraj...Nama je Klara padla iz posteljice ko sva bila oba zraven...Sva Matevža na previjalni rihtala ona pa hop ven...pa v jok...pa skoraj v radjator...tako da naju je bilo oba strah kaj bo. Mal sem jo opazovala pa ni bilo nič hujšega. Sva se pa midva ustrašla, bolj ko ona. Pol pa ni več plezala po postelji.
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 11:15:25
|
|
|
|
katarina j.
|
Ravno včeraj sem svojemu 7-mesečniku spustila jogi niže, ker se mi je zdelo, da bo kmalu naredil kaj takega. Kako so hitri, kar naenkrat se je zgodil ta preskok, da jih je treba gledat. Tudi na zakonski postelji ga ne morem več pustit brez nadzora! Ja, nimaš kaj, važno da je vse ok. Se pa moj še ne zna ob opori postavit na noge, plazit pa že zna.
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 12:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa se tudi jaz malo boljše počutim, ko vidim, da nisem edina s slabo vestjo. Ampak jaz sem sedela zraven in ga gledala, pa je na ravnem na parketu padel z vso silo ob tla z obrazom navzdol. Spodrsnilo mu je in si je z desno nogico sam spodmaknil levo nogico. Zdaj pa ima odtiske, na arkadi, pod očko na ličnici in pri nosku, od kod mu je tudi malo kri pritekla, ker si je popraskal nosek na triciklu. Čisto sem bila panična. Hudiča! Se mi zdi, da bolj pazljiv ne moreš biti.
|
|
|
|
RE: Padel iz svoje posteljice!!! 14.2.2006 14:30:35
|
|
|
|
lelaval
|
Še sreča, da se je tako izšlo. Očitat si pa res ne smeš, saj mislim, da ni starša, ki mu ne bi otrok padel tako ali drugače pred očmi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.