|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa smo padli v 6.plačilni razred
29.3.2006 21:18:43   
Anonimen
in bomo plačevali 60.000sit na mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bila tako šokirana, da me je skoraj infarkt.user posted image user posted image user posted image
Počutim se, kot da bi z možem imela mesečno miljonsko plačo. Resnica je čisto drugačno. Imava zelo povprečno plačo-jaz sem učiteljica, on je oblikovalec.

Tok mi gre na živce, ko ljudje v državni službi enostavno pademo med najvišje raredeuser posted image user posted image user posted image . človek dela, se trudi, je pošten, potem pa tale šokuser posted image

Sem si mogla mal dušo olajšat....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa smo padli v 6.plačilni razred
29.3.2006 21:31:28   
andrejaz
Ja, na žalost nas je kar nekaj takih, ki svojih prihodkov ne moremo skriti in moramo zato plačevati katastrofalno visoke zneske. Le kako bi se jih dalo malo skriti.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 6:35:59   
srki
Oh Kristina, poznam tako situacijo. Midva imama oba 5. stopnjo izobrazbe, oba zaposlena v državni firmi, ki imaa tako "visoke plače", oba s količnikom 2.40, pa smo padli v peti plačilni razred in plačujemo vrtca čez 40.000 tolarjev.

V naši ljubi državici je tako, da tisti, ki imajo več, plačujejo manj, tisti pa, ki imamo za "sproti" in glede na to, da si moramo še ustvariti lastno gnezdece (midva npr.), pa plačujemo velike vsote.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 9:22:04   
sazi
Ne vem, kaj ima to veze z državnimi službami. Imate plače kakršne imate. Mi tudi pademo v 6. razred...
Na žalost je tako, da če imaš neko povprečno plačo, nisi upravičen do nobenih socialnih transferjev, ostane ti pa tudi nič ne. V končni fazi marsikomu z nižjimi dohodki ostane več denarja, ker plačujejo manj vrtca, dobijo višje otroške...  pa da ne bo pomote - mi je jasno, da nekateri še za položnice nimajo, ampak veliko je pa takih, ki tudi bolje skozi pridejo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 10:15:29   
karmy
a je možno tudi za te plačilne razrede da date vlogo za znižanje plačila vrtca? če je, hitro na delo user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 11:01:38   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

... človek dela, se trudi, je pošten, potem pa tale šokuser posted image

Še večji šok je, ko ostaneš brez zaposlitve, greš računat za vrtec in ugotoviš, da kljub dvema povprečnima plačama (ena samo pol leta), ravno tako padeš v 6. pl. razred! In kot srki, tudi meni ni jasno kake veza ima tu zraven državna služba user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 11:10:24   
Zarja2
Mislim da se motiš, če ostaneš brez zaposlitve neseš potrdilo od zavoda v vrtec in tako smo npr. mi padli iz 5. v 1. razred!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 11:13:58   
CatJa
Zarja, saj naš še ni v vrtcu, sem pa šla računat glede na lanske podatke, ker ga imam namen letos vpisat. Vseeno hvala!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Zarja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2006 16:15:00   
Zarja2
Aja sorry, sm misnala da je že v vrtcu.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 20:35:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2006 20:48:54   
Primoza
Potrpite malo, da pride še drugi, potem bo pa bolje, bo manj prihodkov na osebo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2006 21:29:14   
Pobalami
Meni so ti plačilni razredi čisto nelogični. Saj plačujemo davke že pri plači. Če imaš višjo plačo plačaš več davka - logično. Zakaj te ucurijo potem še pri vrtcu? Kaj otrok več poje, več kaka, se mogoče z njim več ukvarjajo....

Na koncu res nižjemu srednemu razredu-kar je tukaj večina- malo ostane.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2006 15:48:56   
Tia27
Mi smo izračunal in smo padli v najvišji pl. razred, poleg tega ti občina še pogleda kakšne avtomobile imaš, premoženje, itd,in če imaš mal bolš ti nič ne subvencionira, vsaj pri nas je tako, mi bomo imeli Tio v varstvu do 3 leta, pol bo pa šla v vrtec, cifre raje ne bom pisala, ker mi gre na bruhanje, ampak kaj naj.Bomo vidli kolk manj bomo plačali za Tio, ko bomo štirje, upam da se bo kaj poznal.Tega našga atija država olupi že z davki fuuuuuuuul, pol pa še vse v polno plačamo, pa tolk mora delat.To ni prav.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?