|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa smo doma :)
21.10.2004 12:39:55   
smrček
Začelo se je takole: v petek ponoči huda bolečina v zgornjem delu trebuha, neperespana noč, sem bila že sama na sebe jezna. Zjutraj okoli 5. ure greva z mojim k dežurnemu v Celje, ta me pošlje kar na ginekološki oddelek. Predno sem dobro povedala kaj me muči, sem že dobila spalno srajčko in potem sprejem na ginek 1:(. Pol pa vsa procedura EKG, CTG, voda, kri, UZ ...... Navsezadnje smo le ugotovili, da moj mali (29t) pritiska na organe zgornjega dela trebuha in da mi to povzroča bolečino:((. No danes so me odpustili domov, ker so ostali izvidi vsi OK, CTG ne kaže nobenih znakov prezgodnjih popadkov, srček je tudi OK:bravo::bravo:. Sem si kar oddahnila samo da je z malim vse v redu, jaz bom pa še malo zobe stisnila, ko bo še rastel. Medicinske sestre so bile zelo prijazne in ustrežljive, tako da je bivanje bilo prijetno, a sem kljub temu komaj čakala, da pridem domov. Doma je le doma. 9nebesa9nebesa
Vsem nosečkam želim lepo nosečnost in čimmanj težav :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
21.10.2004 12:46:03   
beba76
Fajn, da ni nič narobe.
Meni je v drugi nosečnosti tudi bilo tako in ti prav nič ne zavidam....povem pa ti, da se splača potrpeti - vse ti bo pošteno poplačano!9nebesa:duda::angel:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2004 12:50:22   
Dolina
:bravo::bravo::bravo: samo,da je vse ok.

Lp,Dolina

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2004 13:16:09   
kimi
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2004 13:40:06   
Anonimen
Samo, da je vse v redu.:bravo:

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2004 13:43:25   
VALENTY
Sam da vse štima!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2004 14:08:52   
Anonimen
Zanimivo, Tudi jaz sem imela take bolečine, kot si jih opisala. Veš kaj je pa meni rekel ginekolog, ko sem mu to povedala? Točno tole: "Hm...," in je bila stvar opravljena.

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2004 16:38:51   
ninca
:bravo:super:bravo:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2004 10:12:10   
smrček
Hvala vsem za vzpodbudne besede :):):)

Irena in moj mali pikec:duda:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?