Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa sem tudi jaz padla v IVF! 5.1.2006 14:22:38
|
|
|
|
Lana_s
|
Te prav občudujem s kakšnim zagonom se podajaš v nove boje. Bravo in želim ti, da čimprej zagledaš ali
|
|
RE: Pa sem tudi jaz padla v IVF! 5.1.2006 14:27:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce uspelo nam bo vsem skupaj.Meni z vašo pomočjo,vam pa z mojo.Gremo hitro v nove boje.Upam,le da ne bom edina v postopku v mesecu marcu,da se ne bom edina špikala in le sama sem gor vam težila,ker bom pol res mnogo,mnogo postov nabila. Bi lahko en seznam naredile,da si bomo bolje voljo naredile,katere bomo se skupaj veselile. Hvala vam za vse lepe besede. LP Mojca
|
|
RE: Pa sem tudi jaz padla v IVF! 5.1.2006 16:48:39
|
|
|
|
Skorpija
|
Midve sva se pa danes zmenile s tole M! Na krasen dan začneš jemati KT - 11. 1. - to je dobro znamenje, ti rečem. Držim pesti!!!!!
|
|
RE: Pa sem tudi jaz padla v IVF! 5.1.2006 18:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Go Mojca Go
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.