|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa sem ga.....
1.4.2006 20:55:45   
Bejba
Ja, mojega možeka sem odlično potegnila za 1.april user posted image . Vsako leto je on mene, letos pa sem si jaz dala duška. Je šel kolegu pomagat ene štoke dajat notri, pa ga kličem in vsa v paniki rečem, da se mi zdi, da mi je voda odtekla. Pa me sprašuje kako in kje, pa rečem da med lulanjem in, da ko sem nehala lulat je še kar teklo in teklo. Pa pravi ves zmeden in kaj zdaj, gremo kar v porodnišnico al kaj. Sem rekla ja kaj pa drugega in pravi, da bo takoj doma. Potem pa ga kličem takoj še enkrat in rečem: 1.april. Po moje bi me čez telefon treščil, če bi me lahko user posted image . Je rekel, da se tako trese kot šiba na vodi, še sedaj ni k sebi prišel, ko je že doma.
Pa ve? Ste tudi koga nafintale ali ste bile same tiste, ki ste nasedle user posted image ?

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa sem ga.....
1.4.2006 21:01:37   
KODA
Jaz sem mojega danes navsezgodaj,da je crknil računalnik.user posted image
Skoči iz postelje,zalaufa k računalniku,pa nič.Sem mislila,da me bo kar .....user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2006 10:59:55   
Anonimen
Men se je pa s takimi stvarmi mem šalit, saj veš, da se kaj ne urečeš!!!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2006 11:34:36   
Bejba
Anonimen, na ta račun sem se šalila zato, ker sem že tako daleč, da tudi če bi bilo res, ne bi bilo nič narobe. Sicer pa ne vem kaj je narobe, če ti odteče voda user posted image . Za nekatere čisto normalen začetek poroda, a ne?????

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2006 13:31:18   
pascalina
user posted image user posted image user posted image user posted image bejba dober si ga, men je blo pa smešen, sam me prav zanima kaksno faco je naredu (mal pa je bogi). user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2006 20:03:24   
Annny
bad jokeuser posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2006 21:01:35   
puncica
Tudi jaz sem razmišljala da bi kaj takega ušpičila a sem rekla da raje ne, še prehitro kaj takega pride in nočem da mi že  voda odteče pa čeprav sem že skoraj v 35 tednu pa še kup težav imam. Kaj hitro se lahko kaj takega naredi.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2006 21:05:45   
Anonimen
Lepo, da ene živite v prepričanju, da nič ne more iti narobeuser posted image .Želim, da srečno preguraš do 40 tedna !

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2006 21:37:30   
2ursae
bejba, fajn si ga user posted image . Jaz bi svojega tud, sam nikoli nimam kakšne dobre ideje, pa po mojem bi se mi takoj videlo, da si izmišljujem, ker sem res zanič lažnivka.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2006 22:09:05   
Laubica
Dobro si ga.Jaz pa sem prišla iz službe in mu rekla če mi lahko avto parkira ker je sosed spet napoti. pa on gre se vsede v avto in pol komaj skapira da je avto ŽE parkiran,tako sem se smejala da sem se skoraj pol....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......