|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:25:08   
tinkamiška
Uf, ste ble pridne te dni. Sem prebrala bolj na hitro, ker še ne morem ornk sedet.

Hvala vam iz srca:angel::angel::angel:, ker ste mislile name in mi pošiljale pozitivno energijo:rozica::rozica::rozica:. Zgleda, da je pomagalo;)Res ste prave prijateljice!

V ponedeljek 10 do 9-tih so me odpeljali v operacijsko sobo. Me je zelo presenetil mlad tim in rock muzika, ki je igrala po radiju v operacijski sobi.. Se mi je kar malo nasmejalo. Položili so me na mizo, golo, brrr me je zeblo, ker je bila soba hladna. V žilo na roki sem dobila eno zadevo, po kateri mi je ratalo malo bolj vseeno in sestre so poskušale čimbolj sproščeno komunicirati z mano. Nato sem dobila masko in na zadnje slišala:"zdej boste pa zaspali." Zbudila sem se v liftu, čeprav nisem ničesar videla sem slišala kako je ena sestra v smehu razlagala drugi, da sem med operacijo ugriznila v cevko v ustih in sem začela blebetati, joj, koga sem ugriznila, pa sta me hitro mirili, da nikogar. Zgleda, da je minilo nekaj časa, ker ko sem odprla oči, je pred mano stal moj možek z rožico. Ne spomnim točno kaj sva se pogovarja, postalo mi je zelo slabo in sem malo bruhala. Potem sem spet spala. Nisem čutila nobenih bolečin, še zdaj me le tu in tam malo pocuka pri šivih. Še cel dan sem bila priklopljena na EKG, ker je moj pritisk precej nizek in po operaciji je bil še nižji, strojček je kar naprej piskal, zato sem bila ves čas pod kontrolo.
V torek dopoldan je prišla moja zdravnica in povedala, da se bile povsod zarastline, na jačnikih in jajcevodih in še eno manjšo pregrado so mi odstranili. Rekla je, da saj ni čudno, da ni ratalo in da zdej pa sigurno bo. Pravi, da lahko celo že naslednji mesec. Čez 8 dni moram dat ven šive in 10 dni po menstuaciji moram na kontrolo in na UZ, če bojo vidni folikli.

Imam trebuh, kot če bi bila v 3 mesecu! Nemorem obleči nobenih hlač. Kr smešno mi je ko gledam bušija.
Če ležim me nič ne boli, sedim pa bolj teško. Sem že trikrat vstala in se malo sprehodila, ko ja pa tale klobasa, ki jo pišem tako dolga;)

Upam, da nisem zatežila, ampak to bi rada delila z vami.

Upam, da bo šlo zdej tako kot je treba, pa tudi če :duda: nebo že kr naslednji mesec.

Še enkrat vsem najlepša hvala:rozica: in tudi vsem vam želim vse najlepše in velio sreče:angel:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:29:09   
total
Dobrodošla nazaj :bravo: in čim prej se pocajtaj.

Lp:rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:29:24   
Marina_
Dobrodošla spet na RR tinkamiška. Mi smo vedeli da bo vse ok ker smo ti :miska:držale pa :angel::angel:smo ti pošiljale.Zdaj pa čimprej zaglej:modri:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:30:47   
baguSka
Fuuuuuuull sm vesela zate, da je končno za tabo!:bravo:
Držim :miska: da se čimprej pocajtaš in da boš lahko
spet malo več posedela z nami!:)
In držim :miska: da zdej ne bo več ovir za tvojo malo pikico!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:32:08   
andreja69
Super, zdaj pa lepo počivaj, da boš v polni pripravljenosti za :sloncek::sloncek:
pa prav nič nisi zatežila, samo da je sedaj vse vnajlepšem redu
LP:rozica::angel::rozica::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:34:23   
biba77
Pozdravljena in dobrodosla nazaj!
Zdaj pa pocivat in cez kak teden v nove in uspesne boje, :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!!
:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:35:00   
Anonimen
Jupii pa je tahujše za tabo:bravo::bravo::bravo:
No pol pa bomo pridno držali pesti še naprej,da boš v naslednjih mesecih sporočila dobro novico--9nebesa:bravo::)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:35:26   
Skye
vesela zate, da se je vse tako dobro izšlo :bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:36:50   
žužu
pozdravček:metulj:
sedaj pa vso srečo želim že kar takoj:pujs::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:40:11   
wawa
:bravo::bravo:super:bravo::bravo:
O kok sem vesel azate, kok si šele mogla biti ti ko so ti povedal, da so ti odstranili vse prepreke za tvojo:nosecka:......supeeer

Zdaj se pa hitro okrevaj, pol pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek: da bomo kmalu zvedeli super veselo novico

:bravo::bravo::bravo:za zdravnike:bravo::bravo::bravo:za prijazne sestre:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel: ZATE!!!

LEP POZDRAVČEK!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:40:58   
ZARA
OJJJJJJJJ TM...WELCOME BACK!!!!

...me veseli,da si prinesla lepe novice...kmal bos sla lahk v akcijo...:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:52:55   
simonas
Lepe novičke!

Zdaj pa dosti sreče :pujs: in kmalu v nove boje.

Simona

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa sem doma!
26.1.2005 11:55:07   
ElaM
Super!!!:bravo::bravo::bravo:

Zdaj boš pa kmalu lahko srečka :nosecka:. :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:01:13   
sonček76
:angel::bravo:Na koncu se vedno vse lepo izteče!!!:bravo:
Srečno!!:sloncek:9nebesa:bravo::rozica::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:06:39   
pika74
Oooooooo:bravo::sloncek::bravo::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

Sm vesela, da si nazaj.
Ko sem brala tole sporočilo, sem kar požirala z očmi vsako besedo in si v živo predstavljala, kako bo z mano :).

Počivaj in naj te malo certajo.

Aja, a mogoče kaj veš, kolk bolniške so ti predpisal? Me zanima, da bom vedla mal pr nas v službi napovedat, kok cajta mene ne bo:zmeden2:.

Pol pa stiskamo :miska::miska::miska:, da se čimprej prime.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:24:57   
pupika
Dobrodošla spet nazaj.

Sem vesela zate, da se je vse v redu končalo.

Sedaj pa brez dvoma bo kmalu :modri::roza:.

Zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

in :angel::angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:35:50   
tinkamiška
Joj, hvala vsem!:rozica:

Pika, so rekli, da dobiš 14 dni bolniške. Sama sicer nisem zaposlena, sem pa vseeno vprašala. Zdej bom pa jst držala pesti zate, ko boš šla v bonico!:miska:

Lep pozdrav vsem in :miska::miska::miska::miska: tudi za vse vas!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:36:58   
larisa
Ful lepo da imaš sedaj tako lepo napoved za :duda:. Zdej bo pa sigurno ratalo9nebesa
Amak zdaj pa počivat pa se pazit.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:38:24   
tinkamiška
Ja, sej že grem nazaj ležat. Sem morala mal gor pokukat.;)

Lubčka,

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:40:28   
emaa
Lepo, zdej pa eno malo :duda: po hitrem postopku, da se vidi, da se je vse to splačalo.
LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pa sem doma!
26.1.2005 12:40:39   
pika74
tinkamiška hvala:rozica::rozica::rozica:

Zdej pa nč več ne piš - sej vem, da me ne slišiš8), sam počivej, pa počivej:muca:. Me bomo pa v mislih s tabo;).

Lp
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pa sem doma!
26.1.2005 14:36:59   
anadejka
:rozica::rozica::rozica:TINKAMIŠKA:rozica::rozica::rozica: jooooj kok sm te jest tut vesela da si nazaj!!!:bravo::bravo::bravo:Pa da so te tko fajn poštimal!!!:bravo:Pa držim pestke da boš res drug mesec9nebesa9nebesa9nebesa!!!!

Tut jest sem vse tvoje besede požirala,ker me isto čaka tam marca enkrat.

Lepo se spočij Tinka,potem pa spet v boje,pa tokrat s pozitivnim rezultatom:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:

Lepe pozdravčke............andrejka76

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pa sem doma!
26.1.2005 14:41:12   
*KAJA*
:bravo::bravo::bravo::bravo:
Čeprav te ne poznam,sem držala :miska: za čimboljše rezultate,ker sama predobro vem kako boli,če izveš slabo novico!!
Zdej pa počivaj in si naberi energije za :sloncek::sloncek:.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pa sem doma!
26.1.2005 14:43:14   
cmokec
Lepše novičke nebi mogla sporočit. Pazi nase. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pa sem doma!
26.1.2005 15:53:01   
Anitka
Hoj TINKAMIŠKA!

Sem vesela zate in za tvoje novičke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa le pridno počivaj in se pusti razvajati, pa čuvaj se.

Pa pa,

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?