Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 13:08:29
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka-pepa Danes je napočil čas ko se iz ljubljanskega letališča odpravljamo v AU. malo smo živčni, nervozni, žalostni, v pričakovanju....uh je veliko stvari ki nam rojijo po glavi. naš mihec ki bo kmalu dopolnik 5 let, že gre tam februarja v šolo, kako bo - vam bom napisala. v tem času ko vas nebom morala brati se imejte lepo in uživajte. Lep pozdrav iz mrzlega Miklavža, kmalu pa iz toplega Brisbeina :) Tinka Želim ti srečno pot.
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 13:12:18
|
|
|
|
Blueberry
|
Srečno pot v tople kraje.
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 13:20:57
|
|
|
|
*alja*
|
Zaradi česa ste se pa odločili za selitev? A drugač sta pa oba Slovenca? Mal me babji firbec matra Srečno pot in uspešno življenje v Avstraliji!
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 13:23:26
|
|
|
|
kristinaj
|
in ti si še tle gor.....jaz najbrž zaradi potovalne mrzlice ne bi bila.... srečno pot in uživajte na južni polobli
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:04:51
|
|
|
|
Pinga
|
Ojla ! Srečno pot ! Tudi naši prijatelji so tam od lanskega marca. Pa sem stalno zelo vesela ko se nam javijo po mailu. Ana je baje hitro zelo osvojila angleščino in gre tudi letos v šolo . Le pogumno, vse bo ok. Ko se ustalite pa se le kaj javi. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:15:51
|
|
|
|
Gina
|
Vse lepo vam želim! Dobro potujte, lepo se ustalite in uživajte!
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:24:01
|
|
|
|
Hope2
|
Srečno pot in lepo se ujemite v novem življenju Samo pogumno, pa bo vse teklo kot je treba Jaz bi tudi kam šla, če glih smo se komaj vrnili, samo v avstralijo pa me ne vleče, preveč strupenih živalc
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečno
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kul, Avstralija. Srecno pot in da bi se cim hitreje znasli v novem zivljenju :).
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
uau, srečno pot... pa oglasi se, da poveš kako je doli. uživajte
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 14:41:46
|
|
|
|
al1*
|
Srečno pot! Lepo se imejte in javite, kako je tam!
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 16:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Srecno in uzivajte dol!!!!
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 18:42:08
|
|
|
|
caillou
|
Srečno, tinka-pepa . Ko boš imela pa kaj časa, pa le poročaj kako je. Mene in moža namreč noro mika Avstralija. Joj, škoda ko nisem prej vedela. Tinka, upam da se oglasiš kaj!!??
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 18:47:53
|
|
|
|
CatJa
|
Srečno!
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 18:55:40
|
|
|
|
Poka
|
Joj, kako ti zavidam... Midva sva si pred par leti že urejala stalno vizo za dol, moja teta je namreč živela dol 40 let. Potem se je žal smrtno ponesrečila, sledil je še pa en kup nesrečnih dogodkov, zato si je moj premislil... Je malo bolj navezan na družino kot jaz, pa malo manj avanturist in si je že predstavljal kaj bi bilo, če se kaj takega zgodi nama. Kljub temu pa upam, da enkrat pridem dol vsaj za par let in v bistvu že študiram o takem poslu, ki bi ga lahko opravljala kjerkoli, od tu ali tam... Vso srečo!
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 18:57:57
|
|
|
|
Mišni
|
Srečno pot. Moja znanca sta tudi odšla pred štirimi leti živet v Avstralijo, ampak sta se čez pol leta vrnila. Poročaj kaj, kako se imate.
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 19:14:41
|
|
|
|
Aja1
|
Srečno pot. Tudi mene zanima vzrok.
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 19:22:31
|
|
|
|
matejchy
|
srečno
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 11.1.2009 19:39:42
|
|
|
|
Šaki
|
Jooooj tinka-pepa.super!!!!!! končno! Želimo vam srečno pot.pa poročaj mi kako je......
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 12.1.2009 7:27:03
|
|
|
|
Maxica
|
Srečno, pa še kaj se oglasi.
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 12.1.2009 12:09:45
|
|
|
|
arabela*
|
srečno
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 14.1.2009 10:41:30
|
|
|
|
cukr07
|
Srečno!
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 14.1.2009 14:34:54
|
|
|
|
liza.p
|
Bravo za tvojo družino. Uživajte! Boš kaj sneg pogrešala? .
|
|
|
|
RE: Pa se selimo v Avstralijo 15.1.2009 2:10:41
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Tako mi smo srečno pristali, smo pri prijatlih, Miha se je spoprijatelil z njiunima fantoma, in sedaj se že lepo grajo. vprašanje je bilo zakaj? nevem želeli smo smo videt svet, za Mihca pa boljšo prihodnost (to se pa bo izkazalo s časom), kako in kaj. Zaenkrat es še dobro drži in je vesel da je lahko v kratkih rokavih in hlačah, ravno včeraje smo se kopali v bazenu ob morju, in se sprehajali po peščeni plaži. lep pozdrav iz Brisbana. tinka
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.