|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 20:16:26   
Vera*
to kar se ne bi smelo.:(Ostala sem brez službe.Danes sem dobila obvestilo,da imam jutri zadnji šiht.Zdaj me pa nekaj zanima.Če recimo zanosim(recimo...:ups:)kakšna je velikost porodniške ,ki jo dobiš od socialne?Ali je povsod po državi enaka'Hvala vsem.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 20:27:42   
Jančika_
Ej, sranje:(. Žal ti ne znam pomagat, vem pa, da je povsod enako in da šteje povprečje zadnjih x plač (pojma nimam, koliko).

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 20:44:12   
dinika
Šteje povprečje zadnjih 12 plač+ regres , za ostalo pa žal ne vem

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 20:51:42   
Anja
Regres tudi? a si ziher?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 20:53:11   
Vera*
A to potem neseš zadnjih 12 plačilnih list na socialno?:zmeden2:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 21:30:58   
Anonimen
Vera, zelo mi je žal.
Če si v službi, potem neseš zadnjih 12 list na socialno, da ti preračunajo za porodniško. Če pa nisi, pa ti potem pripada menda neka skupna porodniška, ki pa ne vem, kolikšna je. Če pa si recimo izmed teh zadnjih 12 mesecen nekaj mesecev zaposlen, nekaj pa ne, pa ne vem, kako naredijo. Ali potem za tiste mesece, ko nisi bil več v službi, vzamejo tisto, kar si dobil na zavodu? O tem pa nima pojma.
Ampak res mi je pa žal zate. A pa kar brez kakšnega odpovednega roka? Kar tako, od danes do jutri?

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa se je zgodilo...
30.5.2005 21:38:00   
Gina
Lej, vera, tukaj ti prilagam link, pa boš vse pogruntala:

http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=2003110&dhid=65436

Na kratko pa takole. Če si bila v roku 3. let pred nastopom "porodniške" zaposlena vsaj 12 mesecev, torej ustrezno zavarovana (pokojninsko), potem ti pripada porodniška za celo leto, ki ne sme biti manjša od ne vem katerega minimalnega izplačila, ki zdaj znese cca nekaj več kot 50.000.- (boš v zakonu prebrala sama), oz. večja. Izračuna se pa po posebnem ključu, ki ga na straneh ministrstva ne navajajo.
Se pravi si na boljšem, kot če si nezaposlena in že dalj časa. V tem primeru prejemaš cca 40.000.- na mesec.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 5:00:21   
Vera*
Najprej hvala vsem.:rozica:Ja Splišni dali so me dol kar tako iz danes na jutri.:grrr:No bila sem zaposlena neprekinjeno 1leto in 8 mesecev.Gina hvala,bom si prebrala ko pridem domov.Zdej pa grem na zadnji šiht.:(

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 7:25:49   
CatJa
Vera malo si poglej ZDR, ker mislim, da te ne morejo kar iz danes na jutri odpustit, razen, ce si bila za dolocen cas in ti je pogodba potekla. Tudi, ce te odpustijo iz poslovnih razlogov, ti morajo najmanj 30 dni prej "napovedati" odpoved. No, saj pravim, razen ce nisi bila za dolocen cas.

Mi je pa zelo zal zate! :((

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:25:55   
**Petra**
CSD ti izplača starševsko nadomestilo v višini približno 40.000 SIT.

Jaz zdaj dobivam toliko, po moje mora biti nadomestilo enotno po celi državi, zagotovo pa ne morem trdit.

LP

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:27:52   
**Petra**
P.S.:
Toliko dobiš, če v prejšnjem letu (se pravi v letu pred zanositvijo) nisi bila zaposlena, v nasprotnem primeru jim moraš dostavit povprečje plač v tistem letu.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:42:41   
Anonimen
Petra, to ne drži, Vera je bila zaposlena več kot 1 leto in če bo nastopila porodniško recimo v letu in pol kot nezaposlena oseba, ji pripada vsaj tistih 55.000 SIT.

Vera, žal mi je zate. Preberi poste v forumu Nosečnost in porod (tema porodniška ali nekaj podobnega prejšnji teden), kjer smo na široko pisali o variantah.

Želim ti veliko sreče pri iskanju nove službe, vsekakor se ti splača zaposliti pred nastopom porodniške, če boš le imela možnost.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:46:43   
Anonimen
Da ti pomagam:

Upam, da boš našla odgovore.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:48:14   
Anonimen
Še en poskus:

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 9:48:44   
Anonimen
:zmeden: :zmeden: :zmeden:

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 11:48:42   
Gina
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=42671&idk=86

a bo zdaj prav?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pa se je zgodilo...
31.5.2005 22:22:58   
Vera*
Najprej hvala za vse vaše odgovore.ja bila sem zaposlena za določen čas.Podaljševali so mi vsak mesec.Sicer si pa lahko to privoščijo le državne firme.:grrr:V četrtek si grem po knjigo,pa bom šla še na socialno vprašat,ker me zanima.:rozica:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pa se je zgodilo...
1.6.2005 6:56:57   
CatJa
:(( :(( :((

Upam, da bos hitro nasla kaj pametnega! :rozica:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......