Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa se je tudi meni najin IVF začel! 12.1.2006 16:59:13
|
|
|
|
Skorpija
|
superca mojček, bomo močno pesti stiskal, jaz bom kar une na nogah vklopla, da mi jih ne bo treba spuščat Matr, komaj čakam dan, ko bom jaz lahko zapisala, da se je končno začel tudi pri naju... uffffffffffff
|
|
RE: Pa se je tudi meni najin IVF začel! 12.1.2006 17:01:21
|
|
|
|
brina_3
|
držim peti da vama use v prvo veliko sreče
|
|
|
|
RE: Pa se je tudi meni najin IVF začel! 12.1.2006 17:03:42
|
|
|
|
brina_3
|
joooj.....se opravičujem uspe v prvo sem mislila
|
|
|
|
RE: Pa se je tudi meni najin IVF začel! 12.1.2006 20:01:23
|
|
|
|
SIJA
|
Draga Mojca, držimo pesti, mislim, da kr večina foruma, ker te poznamo po tvojem trudud in izčrpnih izpovedih. Srečno
|
|
|
|
RE: Pa se je tudi meni najin IVF začel! 13.1.2006 8:07:45
|
|
|
|
anadejka
|
Mojčk jest em tut valda z mislimi pr teb,si bova lahko skupaj delile izkušnje Pa sej veš da ti želim in privoščim da ti v prvo rata,sej si tut ti zadosti dolgo čakala,ane!!! Vso srečo ti želim!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!