Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Hja punce, hvala za vse dobre želje, hvala za :miska::miska::miska:, hvala, ker ste upale z mano, ampak pozno zvečer je prišla sama gospa teta s Krvavca. In ne nisem žalostna, le malce jezna sem:grrr::grrr::grrr: in naj si ne misli, a bom zajokala, ker ji ne bom dala tega veselja. Čimprej jo bom odlsovila, nato šla v nov 16. boj in enkrat nama bo že moralo uspeti.
Se beremo zvečer, ko upam, da bom lahko prebrala kake lepe novičke :modri::roza:
Veš dejva se nekej zment, jaz stanujem čisto pod Krvavcem, kaj če bi jo naslednjič ko bi se hotla dol z žičnico pripeljat kar nazaj gor poslala pa v stolp od TV zaklenila.:hudicek:
Anitka, ti kr bod mal jezna na to packo:hudicek:!! Kaj se to pravi! Sem pa vesela, da si se ji tako odločno uprla in brcni jo v rit, da jo bo odneslo na konec sveta.
Pa daj počakaj še en mesec,bo zato naslednji mesec dvojno presenečenje,držim že sedaj pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš naslednji mesec zagledala :modri:.
Naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.