|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa saj to ni res!
9.5.2007 19:35:24   
Anonimen
Gledam na ebayu buzza (tutto kompleto vse - od košare dreami do lupinice maxi cosi z vsemi adapterji in vsem, kar sodi zraven (nakupovalna košara, marela, mreža za komarje, zaščita pred vetrom, marela - senčnik....). Popolnoma nov - 250-300 € cenejše kot pri nas.

Pa kaj je pri nas res potrebno na otroški opremi tako služitiuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa saj to ni res!
9.5.2007 19:39:31   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Pa kaj je pri nas res potrebno na otroški opremi tako služitiuser posted image

user posted image user posted image

Ja, ker vedo, da bodo starši plačali...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2007 20:31:26   
eya
Kaj??? Toliko ceneje? Mi smo sicer kupili pri nas jane voziček, ampak smo ga tudi ziher preplačali. Raho, a so kje kaka navodila (al pa če je mogoče na rr že bila taka tema), kako se kupuje preko e-baya? Ker nisem še nikoli, pa tolikokrat tu berem o raznih akcijah, razprodajah,...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 20:35:44   
Anonimen
Navodila so na samem ebayu. Če pa te po tistem kaj zanima pa piši na ZS.user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 22:31:18   
Andy29
Jap, mi smo kupili Buzza za več kot 200 EUR ceneje. In sicer športni del +dreami košara + zimska vreča + gratis hauckov gugalnik- ležalnik v vrednosti 60EUR. Vse original zapakirano z garancijo. Ful zadovoljni in čakamo konec maja našega dojenčka user posted image , da začnemo uporabljat!
Punce splača se! Mislim pa, da je že obstaja tema glede nakupa po ebayu!
Poskusite!
lp, Andyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 9:59:01   
*tajda*
No pri meni je bilo ko sem kupovala nizozemski voziček firstwheels ravno obratno.V baby centru ni šel v prodajo pa še nov model je prihajal tako da je bil za več kot pol cenejši kot na ebayju.Zdaj so se pa tudi na ebaju cene lanskih modelov znižale tako da je enako.Je pa logično da ima tujina več izbire in bolj konkurenčne cene,mi smo na žalost še zelo zadaj.Se mi zdi da se pri nas kupuje največ quinny,peg perego.chicco...Medtem ko je v tujini izbira vozičkov ogromna.Valda da bodo slovenci dvignili cene tistih vozičkov ki se najbolj prodajajo....žalostno da se služi na temuser posted image
Če bi še enkrat kupoval bi se sigurno prej pozanimala kakšne so cene drugje,ker se res splačauser posted image
Midva sva za voziček in košaro odštela dobrih 200 evrov,kateri je bil pred kratkim še krepko čez 400 evrov.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2007 9:54:29   
mihana
jaz sem prav tako preko ebaya kupovala voziček in sicer hoco....ki je bil tud za več kot 200 eur cenejši kot v rutarju...s poštninov vred 
tako da se res splača
lp

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......