|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa saj ne morem verjet
15.3.2006 10:47:31   
mehurčica
Včeraj sva bili s sodelavko na terminu malo dalje od ****. Najprej sva srečali eno žensko, ki nama je dala super napotke-brez teh bi še verjetno malo lutali. Ko sva se zmotili in parkirali pri narobni hiši, je ena tetka bila v 5 sekundah na vratih. Tako je zgledalo, kot da pri vratih čaka, če bo ob 19h zvečer kdo mimo pripeljal. Hehe.. Je bila zelo prijazna in tudi brez nje bi verjetno še danes iskali tisto bajtico.
Končno sva prispeli. Po izpolnjeni anketi in predstavljenem programu, so želeli imeti tudi zavarovalno polico. Branili se seveda nisva. user posted image Sicer si je gospa lahko privoščila le majhno premijo(20€), moža pa je kar izključila...sicer ne vem zakaj.  V glavnem, videlo se je, kdo v hiški nosi hlače. Mož je bil samo tiho in na obrazu se mu je videlo, da bi tudi on to imel-pogled labradorca.user posted image

Nato se vsedeva v avto in ravnokar obema zapiska gsm. Skoraj naju je kap-še dobro, da sem zavarovana. hahahha... user posted image Sms od mentorja, da je sodelavka napisala polico z mesečno premijo 3000€!!!!! JA, PRAV STE PREBRALI! 3000€ MESEČNE PREMIJE!

A se to ne sliši grozno? Meni se. Pri eni družini se sprašujejo, če si sploh lahko oba plačujeta premijo, drugje pa en plačuje toliko, kolikor nekateri celo leto in še več ne bodo videli. Tista dva bosta morala plačevati cca. 12 let, da bosta prišla na 3000€. Huh...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa saj ne morem verjet
15.3.2006 10:52:22   
Anonimen
Jaz sploh nič ne razumem za kaj se gre. user posted image  Ti delaš na zavarovalnici al kako? user posted image

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 10:54:43   
Anonimen
Jaz bi rekla le to:ENI PAČ MAJO!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 10:56:06   
Anonimen
Ej jaz tudi neuser posted image Za kakšne police se pa gre?
Tole je pa zelooo velika vsota.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 10:58:34   
CatJa
Ja in potem si se zbudila ...........

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 11:01:08   
Anonimen
Nekaj mi smrdi. Po moje bo kmalu moral nastopiti Columbo.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 11:01:30   
Pupica
Joj bubbles čim manj se s tem obremenjevat.Jaz še dons dol požiram, ker si ena firma ne more privoščit da bi me za 14 dni zaposlila, češ da bodo dobili sloves neresne firme...denar pa še vedno čaka, čaka...user posted image user posted image user posted image user posted image
In se pridružujem:"pa saj ne morem verjet"!user posted image user posted image
Imaš veliko srečo veš, eni so prijazni le ko te želijo dobiti, ko te imajo si pa user posted image .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 11:01:57   
mehurčica
Zavarovalne police. Pardon.  Pa sej niste mislile tiste iz Ikee?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 11:02:41   
CatJa
Ja, Splišni, ko bodo kerga na račun police stran spravli user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2006 11:05:45   
Anonimen
Ja, saj to sem mislila. Nekaj smrdi.user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2006 11:06:08   
mehurčica
Že vidim, da sem naredila napako...user posted image

Očitno bi bilo boljše napisat: a veste, da ima ena družina samo 200.000sit mesečnih dohodkov, ena druga pa 2.000.000.

Eh...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2006 11:11:27   
CatJa
Smo razumeli poanto user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2006 11:14:09   
Anonimen
Kaj pa je zdaj narobe, mehurčica?

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2006 11:50:03   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ja in potem si se zbudila ...........
Zaradi tega sem napisala tisti post.

Tak mi je zgledalo, kot da misli, da si izmišljujem.

Sej je vseeno... Nič ni narobe.user posted image Samo eno malo drugačno razlago sem pač še napisala za nejeverne Tomaže.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2006 11:50:17   
lelaval
Mehurčica, a si jim favš, ker imajo take dohodke? user posted image
Kaj pa veš, mogoče pa je moza zavarovala, da ga potem 'stran spravi' - kot v Ameriških filmih. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2006 12:02:25   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Mehurčica, a si jim favš, ker imajo take dohodke? user posted image
Kaj pa veš, mogoče pa je moza zavarovala, da ga potem 'stran spravi' - kot v Ameriških filmih. user posted image

Normalno, da sem jim fauš!user posted image Sej jim privoščim, ampak jaz bi tud mela.Kdo pa ne bi?user posted image
Ja, sej mogoče bodo pa res kakšnega Columbota rabli. Ampak je naložbena polica, tako da v bistvu ne neke oh in ah zavarovalne vsote.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2006 12:14:45   
Anonimen
Oh, a veš, koliko ima jaz naložbenih polic doma? Se mi zdi, da bi bilo bolje, če jih sploh ne bi imela. Ker so vse že toliko naložene, da kar z njih leti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2006 12:15:12   
tanaja*
Eni pač imaju, drugi pa ne user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2006 12:47:42   
fricka
A se ti zdi prav, da o svojih strankah razglablaš po forumih? Pa kaj pol, če si lahko privošči premijo za 3000 EUR. Vsi pa res ne štejejo tolarjev v trgovini, tako kot jaz. Pa če sodim med tiste z nizko al pa visoko premijo, si kot zavarovalni agent zavezana k molku in lojalnosti stranki.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2006 13:56:31   
Anonimen
Ni njena stranka touser posted image user posted image , sicer, pa tudi če bi bilauser posted image , kaj je pa narobe če je povedala vsotouser posted image , sej lahko bi bil kdorkoli, veš mehurčica, po celem svetu s temi policami laufa,edino k nam še ni prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.3.2006 14:59:16   
mehurčica
Fricka, nikjer nisem nikogar poimenovala. Tudi noben izmed teh ljudi ni moja stranka. In ne vem zakaj misliš, da razglabljam o svojih strankah na forumih? Prosim, če mi pastaš, pa bom takoj obvestila administratorje, da zbrišejo napako.
Pač sem nič hudega sluteč kliknila na gumbek in odprla to temo. Verjamem, da nisem edina, ki kdaj zasanja o gori denarja. Zgleda, bi se res morala drugače izrazit, ampak sem pač dobesedno opisala situacijo iz moje glave oz. sem na glas razmišljala.

Se že vnaprej opravičujem vsem, ki sem jih kakorkoli prizadela s svojo temo.

Lahko pa se pogovarjamo o službi, ki jo bom mogoče dobila julija.user posted image Preživljanje prostega časa z ljudmi s cerebralno paralizo. Držite pesti.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2006 18:20:40   
Blink1
Oj...mehurčica...pridi k meni, takoj podpišemuser posted image user posted image  Če bi imela taki dnar...

Vidim pa, da se na RR ni kaj dosti spremenilouser posted image

Love

---------------------------------------

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 22
15.3.2006 19:50:54   
matahari
Tole pisanje vse skupaj je čisto nerazumljivo..če gre za zavarovalne police vam povem iz izkušenj, da je že v naprej določena izguba..bolje, da si spravite denar pod vzglavnik..če gre pa za sklade..na Štajerskem sploh okoli Ptuja totalni bom potem pa razočaranje..seveda od obljubljenega donosa samo polovica ali pa še manj...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.3.2006 23:11:58   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: matahari

user posted image Mislim, da si izbrala napačno temo. Sicer pa lahko o teh stvareh privat izmenjava izkušnje, ker vsi vemo kam vodijo takšne debate če so na forumu...nekak podobno Trenjem.user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 15.3.2006 23:12:43 >

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?