|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:22:10   
NinKa
danes naš 17 mesečni :hudicek:. In tako sem stala pred vhodnimi vrati v 2 nadstropju in ga 30 minut milo prosila, naj odklene vrata.

Kaj je pa on.....ker so steklena okna na vratih je stal pri vratih in se mi čez zobe smehljal.....jaz pa cela panična....brez telefona.....vse okne so ble zaprte, ker je bla prej nevihta.....joj....sem skoraj :((:((:((.....No po pol ure se me je usmilil in obrnil ključ nazaj in sem lahko noter prišla. :grrr::grrr::grrr::grrr:

ok, sedaj se smejem, ampak takrat pa mi ni blo :)-.

Se pa sedaj sprašujem, kaj bo šele ko bo večji, če že pri 1,5 letih take kozlarije dela......:grrr::grrr:

:sloncek::kuza::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:24:51   
lefairyon
:)-ja mami...ključe ven iz ključavnic, da se ne bo tako kam zaklenil pa bote morali vrata razbijat:ups:
drugače je pa res malo hecno da te je zaklenil in si bla v njegovi milosti...:)-

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:25:13   
Anonimen
:)-Ninka, sem se prav :)-:)-:)-, ampak ti verjamem, da te je grabila panika in da te je stiskalo pri srcu.
Jah, takšne in drugačne vragolije lahko pričakujemo od naših malih škratov :)-:)-:)-

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:34:02   
lenika
To je pa bilo veselo. :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:35:54   
Alina
No, da te potolažim, da to še ni nič hudega. Je bratranec od mojga fanta svojega atija zapru v bloku na balkon in to zvečer.:((:(( Kljuka je tako narejena, da če zaloputneš z vrati sama skoči navzgor in se vrate zapro. Tri ure je bil na balkonu(do polnoči).Dobro da je bilo okno zraven vrat malo na kip odprto. Z roko ni mogel seči do vrat, tako da je zlomil metlo in prišel do palice in se tri ure trudil odpreti balkonska vrata. Ta mali mu je pred vrati zaspal na tleh (star 22 mesecev).:metulj::angel::metulj:

Živita sama v bloku, saj je mamica oz. žena umrla januarja za rakom.:angel::rozica::angel:

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 21:42:30   
emaa
ko sem bla majhna, je mami nesla smeti (so še kipal na hodniku v jašek), sem uspela vrata mislim da pr dveh četih zaklenit, odklenit pa nisem znala, so moral gasilci vrata s štoka snet.
pa v wc sem se tud, sem rabla pol ure z navodili, da so me ven spravli, pol pa ni blo nikjer več ključev:)-

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa me je zaklenil....
16.6.2005 23:22:32   
Anonimen
Še jest prstavim svoj piskrček.

Midva sva razmišljala preventivno: vhodna vrata imajo uno kljuko, ki je na zunaj ključ, znotri pa taka pentljica (ne vem kako se reče). Eni sosedje imajo ključ od stanovanja. Tudi če bi se zaklenil ven, ni ključa v ključavnici in se lahko odkleneš - isto na WC-ju. Drugod pa ni ključev.
Vsa pamet ne pomaga, če ni otrok:((

Se mi je pa uspelo zaklenit na balkon ob 11h zvečer.
Obešam cunje, ker sem bol majhne sorte zlezem na tiste male lojtre s tremi stopnicami, se malo zaguncam, ker sem zgubila ravnotežje in se naslonim na glanc novo krilo panoramske stene in ta se zaskoči.
Ob 11:30 zvečer, mož na službenem potovanju, telefon 50cm od roke na mizi za vrati...Nobenega pasjega sprehajalca ob tej uri, nobeno sosednje okno ne razsvetljeno. Poleg tega so bila še vrata v satnovanje odklenjena, tako, da bi lahk kak sosed brez problema odprl... ampak nikjer nikogar:hudicek:

Pol pa trezno razmislim, če začnem vpit, bo celo naselje auf, če razbijem šipo, bo mož auf, pesjana pa še kar nobenga od nikoder. Pol dobim torbo z orodjem in ko že začnem razmišljat o tem, da bi pest matic vrgla sosedu v okno, nadem ostanke električnih kablov...:smjli z žarnico: in jest kot pravi McGajver vlomim v lastno stanovanje. Trajalo je cca. 5 min, da sem bila nazaj not. A nisem genij.

Pol pa naslednji dan na simer kličem, če majo kak štoflc za vrata in me vsi sam čukasto gledajo (si mislim, ker videla jih nisem) kaj da rabim. Pol pa mi razlagajo, da pa tega da ni in, da to ni možno (blokirat vrata) pa kaj da rabim...No ko povem kaj je bilo, je tip na drugi strani hmal slušalko pojedel k se je tolk režal:)-. Sem bila prva, ki se ji je to zgodilo:ups:...pajade:)-:)-:)-

No pa sem tud pogruntala kako se vrata blokira tega pa še na simerju ne vejo. Pri odprtih vratih daš kljuko v položaj, kot da vrata zapreš. Evo pa sem jim pokazala :hudicek:

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......