|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kje ste vse stare čveke????
30.11.2005 10:52:38   
bambi
Pa dobro, jaz res nimam več veliko časa za RR, ampak vsake toliko pogledam sem kaj se dogaja.... in kaj vidim, da je vedno manj starih čvek.... pa kje ste?????? A ste se vse odločile, da boste odšle iz RR-a???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa nobenega srečanja več ni, pa nič user posted image user posted image user posted image ... Ali pa vse cele dneve samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vaša "stara" čveka

Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa kje ste vse stare čveke????
30.11.2005 11:02:08   
anadejka
Ja tut men ni tale RR čist nč več ušečuser posted image
Nič ni več tako kot učasih.Prau pogrešam prejšno RR oz.vse čvekice od prej,ki so mi krajšale čas v službi.Zdaj so se pa vse porazgubile user posted image .Res škoda!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 13:15:55   
soncece24
bambi, kak ni srečanj? ravno 15.decembra je prednovoletno v mb, pa novembra je tudi bilo, pa oktobra....

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 13:38:14   
pupika
ojla bambi, kako kaj raste user posted image . Si ga-jo že videla na UZ, kako ti je mahal.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 14:15:20   
Naja30
zdaj smo se nove cvekice tukaj in naj je zelo vsec. kako ste pa kaj stare? ste user posted image  al se delate na temuser posted image ?

lep zimski pozdrav vsem starim in novim cvekam.  user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 14:42:42   
Anonimen
Stara BABY ANGEL-jaz sem se poslovila od RR iz določenih osebnih razlogov in zelo pogrešam staro RR,predvsem pa tiste stare,pristne čveke in naša srečanja.Upam,da se stvar ponovno izboljša(čeprav dvomim).

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 14:57:22   
Sulfinija
Ojla!!!!

Jaz pa še vseeno rada pokukam tudi v tole novo rr in kj sprašujem,kaj povem in kaj lepega vam jaz upam iz svoje strani.
Tudi jaz pogrešam marsikatero čvekico predvsem našo Anitko.Anitka upam,da je vse lepo pri vama in kaj kmalu se ponovno vrni med nas zelo,zelo te vse skupaj pogrešamo.
No bambi jaz sem pa ratala srečka user posted image  in tudi na drugih forumih sodelujem.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 8t3d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 15:11:03   
lana38
Meni se pa zdi ta nova RR tako razmetana. Na stari si vse takoj videl, ko si malo pogledal. Zdaj pa moram ne vem koliko forumov pogledat, da vidim tisto kar je prej bilo na enem mestu. Tale srečanja na primer so čisto ne drugem koncu in sem čisto odklopila, da jih moram iskati nekje spodaj. Preveč časa se porabi, da vse pregledaš.
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 18:39:16   
GoYa
Jah, to ni to več user posted image . Kar megla nas je vse pobrala. Ampak kukamo pa vseeno gor user posted image . Pa ko bo vesela novica, bomo tudi javle, ane fosilke?

Drugače pa tudi jaz upam, da pri Anitki vse štima user posted image . A ima katera kontakt z njo? Kako je?

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2005 18:51:03   
ameli
ja, ta novi forum je marsikaj spremenil. Jaz pogrešam petkove čvekarije!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 19:01:24   
tinkamiška
Hoj!

Se tudi jst strinjam, da to ni več to, čeprav vedno upajoče pokukam, če se bo katera "tastara" oglasila in povedala kej o sebi, pa mogoče kakšno veselo novičko...

Bambi kako ti gre? Jst se zdej počasi pripravljam na odhod v Rim, še mesec dni, za našo punčko je vse pripravljeno, v glavi se mi odvija porod znovain znova, čeprav še nikoli nisem rodilauser posted image  Pa ni me strah poroda, strah me je kako bo potem, pa odgovornosti, pa če bom dobra mama,...pa baje, da je to čisto normalnouser posted image

Anadejka kako si pa ti? Kaj delaš? Včasih še zasledim, da pomagaš kakšni novinki z odgovorom, ampak o sebi pa nič kaj ne napišešuser posted image

Sončece nič ne vem o srečanjihuser posted image  Tebe tu in tam zasledim tukaj na RRuser posted image

Pupika, tebe tudi nič ne opazim, kje se skrivaš? Kako si pa ti?

Naja3 res vas je en kup novih, komaj sledim, oziroma sploh ne več, včasih kateri odgovorim, čeprav se mi zdi, da se vprašanja kar naprej ponavljajo, verjetno se je tako zdelo tudi prejšnim "tastarim"user posted image

Baby Angel te ne bom spraševala kakšnih osebnih razlogov, vem samo, da si bla vedno manj akativna, oziroma, sem te brala še na Naš vsakdan, zdej se je pa vse nekam porazgubilo in sploh ne vem več kje se nahajateuser posted image  Jst tudi upam, da bo tale RR spet zaživel!!!

Mojca ti si pa zdej bolj aktivna priuser posted image user posted image user posted image , lepo bodi in čim manj se sekirajuser posted image

Lana38 se popolnoma stinjam s tvojim mnenjem o RR, pa sem upala, da se bom navadila, pa očitno nimam samo jst s tem problemovuser posted image

GoYa kako si pa ti? Tebe tudi kdaj pa kdaj preberem, ko kakšni odgovarjaš... Ja, naša Anitka...veliko mislim na njo, pred nekaj časa sem z njo kontaktirala preko privat sporočila, pa ni še bilo vse tako kot mora bit...upam, da je vredu!!

Sem pa vesela, da ste se vsaj malo javile in dejte kaj napisat o sebi no, ker me res zanima.

Lepo bodite in želim vam vse lepo!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 19:02:53   
tinkamiška
Ameli hojla še tebiuser posted image , sem predolgo pisala, pa si se vmes javila.

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 19:50:01   
muki1
Jaz pa se več sploh ne spomnim, kakšna je bila stara RR. Je TREBA NAPREJ S ČASOM, BABE.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2005 22:14:03   
emaa
Še smo tukaj, samo časa je vedno manj, sem v službi ostala sama, pa nimam več časa gledat hodit na RR ko sem v službi, to prav pogrešam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2005 13:49:07   
pupika
joj tinkamiška samo še en mesec, pa boš spoznala svojo malo pikico. Ne skrbi glede odgovornosui, boš videla, potem to pride samo od sebe.
A ni zanimivo, najprej si tako želimo, potem ko se pa bliža tisti čas, pa imamo polno vprašanj, skrbi in ali bomo kos tej novi nalogi. saj to je čisto normalno. Boš videla več kot dobra mamica boš.

Kje pa ste zdej ostale.

Tale nova RR pa tudi meni ni všeč, prej si prišel gor si imel vse na enem mestu, sedaj pa samo iščeš in bereš.
Mejte se maksimalno lepo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2005 13:57:23   
cmokec
Tudi jaz malo kukam sem, pa ne zaseldim starih čvek. Skrbi me za Anitko, o Piki nič ne berem, ... nekatere so že mamice in te pa razumem, da jih ni več toliko na RR.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2005 18:40:39   
biba77
Jaz sem tukaj par minut na dan, potem pa user posted image in v posteljo.

Pri nas je novo, da je izvid NS bil zelo dober! Ati je vesel, mami je vesela, pikica pa "lena". Komaj smo pregled opravili, ko je bila tako mirna in se ni hotela premaknit. Tudi mamino kasljanje ni pomagalo...

Punce, kaj mislite, da bi bila nasa moderatorka hudo jezna, ce bi kako srecanje v "Za nas" organizirale? Saj veste... Za nas...
Bambi
, ti bi ze pocasi rada okoli hodila? user posted image user posted image user posted image

Ema, super, da so se stvari tudi pri tebi premaknile! user posted image user posted image user posted image

user posted image Zal mi je za Tantro in Mojco9000...user posted image

Kje pa so koala, Pika74, Pia73, Anitka, pi, A&T,...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biba77 -- 1.12.2005 18:42:10 >

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2005 22:22:06   
Pia73
Hoj!

Lepo je videti, da me še kdo pogreša! user posted image

Jah, ni kaj. Ni časa oz. tako bom rekla prioritete so se spremenile. Vsekakor nisem pozabila na vas in še poln kufer me boste imele,...

Anitka je zelo boga in namenimo ji vsaj dobre misli, mogoče ji pomagajo! user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2005 13:03:15   
Kalina
Punce moje jst upam da velikoooooooo  user posted image , ce ze jaz nesmem, me bo kr pobralo user posted image , k moram skoz tko delat user posted image , huhuhu!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.