tinkamiška
|
Hoj! Se tudi jst strinjam, da to ni več to, čeprav vedno upajoče pokukam, če se bo katera "tastara" oglasila in povedala kej o sebi, pa mogoče kakšno veselo novičko... Bambi kako ti gre? Jst se zdej počasi pripravljam na odhod v Rim, še mesec dni, za našo punčko je vse pripravljeno, v glavi se mi odvija porod znovain znova, čeprav še nikoli nisem rodila Pa ni me strah poroda, strah me je kako bo potem, pa odgovornosti, pa če bom dobra mama,...pa baje, da je to čisto normalno Anadejka kako si pa ti? Kaj delaš? Včasih še zasledim, da pomagaš kakšni novinki z odgovorom, ampak o sebi pa nič kaj ne napišeš Sončece nič ne vem o srečanjih Tebe tu in tam zasledim tukaj na RR Pupika, tebe tudi nič ne opazim, kje se skrivaš? Kako si pa ti? Naja3 res vas je en kup novih, komaj sledim, oziroma sploh ne več, včasih kateri odgovorim, čeprav se mi zdi, da se vprašanja kar naprej ponavljajo, verjetno se je tako zdelo tudi prejšnim "tastarim" Baby Angel te ne bom spraševala kakšnih osebnih razlogov, vem samo, da si bla vedno manj akativna, oziroma, sem te brala še na Naš vsakdan, zdej se je pa vse nekam porazgubilo in sploh ne vem več kje se nahajate Jst tudi upam, da bo tale RR spet zaživel!!! Mojca ti si pa zdej bolj aktivna pri , lepo bodi in čim manj se sekiraj Lana38 se popolnoma stinjam s tvojim mnenjem o RR, pa sem upala, da se bom navadila, pa očitno nimam samo jst s tem problemov GoYa kako si pa ti? Tebe tudi kdaj pa kdaj preberem, ko kakšni odgovarjaš... Ja, naša Anitka...veliko mislim na njo, pred nekaj časa sem z njo kontaktirala preko privat sporočila, pa ni še bilo vse tako kot mora bit...upam, da je vredu!! Sem pa vesela, da ste se vsaj malo javile in dejte kaj napisat o sebi no, ker me res zanima. Lepo bodite in želim vam vse lepo!!! Tinka