Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:34:37
|
|
|
|
ZARA
|
Ojej, a kr to ti je reku ?? Da si PN??
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej. Mah pust sosede, tm so itak čudni okol naše šole:hudicek: Sam da ni nbenmu nč pa je ok .. lp,:fis:
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:37:18
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, Zara, kar tako direkt. Pa sem bila čisto vljudna. Mi je pa res čudno deloval, tak sumljivi tip, ki je skos v tla bolščal. Kreten.
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:41:18
|
|
|
|
Magi*
|
ko si že misliš, da si že srečal največjo budalo na tem svetu, se znova najde nekdo, ki te preseneti:grrr: je pa danes res tak dan. saj bo jutri boljš:rozica:
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:48:16
|
|
|
|
ZARA
|
Ja,nejcko v takih primerih je najbolš da si tih (si seveda misliš svoje)in greš dalje!!! Ampak še en lep čas ne morš dojet...
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:52:25
|
|
|
|
.ču
|
Dons more res nekej bit:(jes se dons s ta malim v naročju,ko sm jih šla k tašči dopoldne iskat,zložila po štengah kot sm dolga in široka:(vse me boli,samo sreča,da je s ta malim vse ok. Mi je spodrsnilo,bla sm v enih natikačih in vzelo noge,sm se šele spodej ustavla,pa cel cajt sm ta malga v rokah držala,da ne bi v kakšno štengo prbil. Desno nogo mi je potegnil nazaj v kolenu je samo zaškripal in mi je kr slabo ratal od bolečine,pa še zdej me boli ko :hudicek:pa še v nočno morm:((zdej čez eno urco Ampak vem,da sm mela prov srečo v nesreči:angel:TNX my angel... Enkrat sm tko že padla,samo s ta veliko(ko je bla ravn tko kšn let stara)takrat je bil moj zraven in je reku,da sm bla kot "mlada partizanka" ki so jo pokosil rafali:):)-:( Pridne in previdne bodte:rozica:
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:55:23
|
|
|
|
nejcko
|
Saj sem mu najprej hotela dat eno lekcijo o lepem vedenju, potem sem pa na otroka pomislila ... ej, danes nikoli ne veš, kdaj te kakšen manijak lahko zaštiha, samo zato, ker ima pač slab dan. Magi, maš prav, res nikoli ne veš, kdaj te bo nekdo šokiral še bolj, kot si kdajkoli v življenju bil. K pr norcih, bi rekla ena moja kolegica. Pa še res je.
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:57:25
|
|
|
|
nejcko
|
Ojej, Pikaču ... samo, da je z obema vse ok. Upam, da boš zdržala v službi in da ni s kolenom kaj hujšega.
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 19:59:43
|
|
|
|
ZARA
|
Točn zato,nejcko...nikol ne veš... Pikaču,mislm... auuuuuuuuuuuuuu!!!
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 20:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni so res,.. nimajo vse pošlohtano v glavi. Mene je enkrat en stric z dolenjskim narečjem vprašal, če vem, od kje je doma in jaz čisto navdušeno in prijazno nazaj, da z dolenjske, pol se mu je pa kar strgalo, da smo ljubljanske babe rasistične, da samo bogataše iščemo, nad kmečkimi fanti pa nos vihamo,... Me je tako razjezil, da sem mu nazaj zagodla, da na podlagi česa pa sklepa, da sem iz Ljubljane, da se upa kar tako obtoževati. In mu je pol kolegica, ki je bila z mano, fajn privoščljivo nazaj rekla, da sem tudi jaz doma s kmetov in podeželja, naj malo pazi kaj govori, da ga ne bo kakšna močna Gorenjka usekala. Pol je šele neki tulu, ampak očitno ni bil čist priseben. Če ga je pa folk čudno gledal, ga pa ni zaradi tega, ker bi bil z Dolenjske, temveč zaradi njegovega obnašanja. Sto ljudi, tisoč čudi.
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 20:03:48
|
|
|
|
.ču
|
Sorry nejcko tvojo zgodbo sm pa pozabla komentirat:ups:nej se temu osebku:grrr:ki ti je tkole reku usta posušijo in zobe zgnijejo,a mu je vročina na podstrešje udarla:grrr:mater... Za šipo pa tud ta velka sreča,da z nobenmu od ta malih ni blo kej hudga,se pa človk ustraši,ja,ob takih zvokih.... Zdej maš pa šokov za lep cajt dost.... Lp:rozica:
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 20:04:42
|
|
|
|
smrka
|
Pikacu dobro si jo odnesla, natikace pa kar v kanto so res storaste za hodit, sploh pa ce imas otroka v narocju, ali pa ce si storast kot jaz ki sem ze dvakrat padla pravtako v natikacah po stopnicah - zdaj ko sem noseca.
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 20:06:27
|
|
|
|
viv_
|
nejcko - da bi rit tega tipa popikale bolhe iz tisočih arabskih kamel in da bi bile njegove roke tolk kratke, da se ne bi mogel popraskat! Pikaču - jest sem enkrat s tamalo v naročju poletela čez en tegl od naše mat - ma ene okrasne teglce - ogromne - pred vhodnimi vrati, pa je bla tema in ga nism vidla in je bil ALC - alpski letalski center
|
|
|
|
Pa kaj je danes v zraku 29.6.2005 20:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejcko in Pikaču, dobro sta ju odnesli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2005 21:26:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?