Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:01:08
|
|
|
|
Micy
|
Jest na to rečem samo: HVALA BOGU, da ima otroček še atija, ki je malo bolj odgovoren kot njegova mati. Po tvojem pisanju je res skrajno neodgovorna.
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:08:42
|
|
|
|
Kepica83
|
Ja saj hvala bogu.. Ona je že od nekdaj takšna. Meni starši že kot majhni punčki niso dovolili druženja z njo. Ampak ko sva se kje srečali sva se vseeno pogovarjali. Par let nisve imeli stikov, ker me je res grdo zafrknila in ji tega nisem mogla oprostiti.. Kasneje pa ko je dobila sineka sem bila vesela za njo in sem jo 1x ogovorila ko je imela malega v naročju in sma se srečali na pošti. Tak sma pol spet nekako začeli govoriti. Njenega partnerja pa sem tudi poznala od malih nog, saj sta starša hodla k njim po mleko, ko sem še jaz bila dojenčica. Tako da tudi njega dobro poznam in sem vesela zanj predvsem pa za otrokčka. Ker bo sedaj imel pravi dom in varnost.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:12:47
|
|
|
|
Andromeda
|
Še je pravica na tem svetu!
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.3.2011 12:15:56 >
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:13:39
|
|
|
|
kristinaj
|
hvala bogu... odgovoren očka, ki se je boril za otroka.. bravo.
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:24:25
|
|
|
|
*goldfish*
|
Ok...hvala bogu, da je v tem primeru to tako.... Drugače pa, ko sem prebrala prvič....pa me je malo postalo strah in moja misel je bila: uuu fak....mogoče pa bo se zdaj kaj zganilo, in bomo mamice postale iz tega pogleda malo bolj "ogrožene". Bodo očki se pičili v nekaj ali bodo mogoče imeli boljši položaj (v službi, finančno, stanovanje...), pa bodo kar otroka dodelili očetu. In bodo spet prave drame na sodiščih. Ne vem, to je bil moj prvi odziv na to, mogoče res neprimeren.... drugače pa v tem primeru....kje je punca imela glavo....vse je imela lepo pošlihtano, potem pa kar v en kafič
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:36:03
|
|
|
|
Najaa
|
Pol že ni bila tako zagnana v svoji borbi do otroka. Sploh če ga pušča samega po par tednov in hodi kdo ve kje. To so vse stvari, ki jih na sodišču predstavijo in če bi pokazala malo več odgovornosti in se borila, bi dobila skrbništvo. Imam občutek, da ji ni bilo preveč do tega.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:38:11
|
|
|
|
Kepica83
|
Ja ona je bolj konflikta oseba. Vse povsod jo kao vsi šinfajo, jo ogovarjajo... In pol na vrat na nos ona vse pusti in gre drugam. Nepremišljena je. Vsekakor se bo nekaj začelo dogajat. Ker to da mati dobi otroka za vsako ceno tudi ni prav.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:43:05
|
|
|
|
Najaa
|
Se čisto strinjam s tem. Sej vemo, veliko je primerov, ko so za vsako ceno dali otroka materi in so s tem naredili veliko škodo otroku. Premalo se posluša otrokove želje.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:44:05
|
|
|
|
Kepica83
|
Meni je ene par krat rekla da bi mu malega najraje dala, ker nima več živcev za po sodišču hodit. In že takrat sem ji rekla da ne sme tak razmišljat. Da se more zanj borit, dokler se ji srce ne ustavi. Ampak.. Škoda.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 12:46:49
|
|
|
|
mika
|
Meni je ene par krat rekla da bi mu malega najraje dala, ker nima več živcev za po sodišču hodit. Potem se očetu ni bilo treba na kriplje borit, ker je bilo jasno. Otroka ne dodelijo pod vsako ceno materi, sploh pa ne, če ga ne želi.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 13:11:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Meni je ene par krat rekla da bi mu malega najraje dala, ker nima več živcev za po sodišču hodit. Potem se očetu ni bilo treba na kriplje borit, ker je bilo jasno. Otroka ne dodelijo pod vsako ceno materi, sploh pa ne, če ga ne želi. Točno tako. Pol ni čudno, da je otroka dobil oče. In dobro za otroka, da ga je.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 14:01:33
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mika Meni je ene par krat rekla da bi mu malega najraje dala, ker nima več živcev za po sodišču hodit. Potem se očetu ni bilo treba na kriplje borit, ker je bilo jasno. Otroka ne dodelijo pod vsako ceno materi, sploh pa ne, če ga ne želi. Točno tako. Pol ni čudno, da je otroka dobil oče. In dobro za otroka, da ga je. Itak. Mama se je najbrž odpovedala skrbništvu, ker drugače očetu ne bi takoj skrbništva dodelili....predvidevam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2011 14:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 19:50:15
|
|
|
|
Kepica83
|
Tudi jaz mislim, da je ona predala borbo... Ampak ona pravi, da je sodnica bila njihova prijateljica in je zato on dobil otroka.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 10.3.2011 20:17:55
|
|
|
|
mika
|
Ampak ona pravi, da je sodnica bila njihova prijateljica in je zato on dobil otroka. ja seveda...ajajaj kakšne neumnosti
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 11.3.2011 12:07:25
|
|
|
|
titanik
|
Poznam te zgodbe,pa ne iz lasnih izkušenj.Se strinjam ,da dobi oče otroka če mati ni sposobna vzgajati itd.Trpi pa otrok ki ni nič kriv,predvsem mislim na starejšega otroka.
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 11.3.2011 12:28:45
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Punca niti ni bila kaj ekstra težavna le malce neodgovorna. Tako da.. ja tudi pri nas je mogoče dobiti otročka čeprav mati ni nekaj ekstra težavna. To je naj v vzpodbudo vsem očkom ki se borijo za svoje sončke. Ni ekstra težavna Težavna mogoče res ne, neodgovorna pa do skrajnosti! Edino prav, da je oče dobil otroka, ne vem, zakaj se je sploh moral boriti
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 11.3.2011 16:57:49
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ampak ona pravi, da je sodnica bila njihova prijateljica in je zato on dobil otroka. ja seveda...ajajaj kakšne neumnosti hvala za vijolice
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 11.3.2011 16:58:56
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 svaka cast sodiscem, da so koncno dojeli, da mati ni nujno najboljsi skrbnik jaz samo upam, da je oče res bolj odgovoren kot mama v tem primeru
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 21.3.2011 9:47:06
|
|
|
|
Kepica83
|
Se morem popravit.... ne dolgo nazaj sem govorila z očetom tega otročka, kateremu sem čestitala za uspeh na sodišču. In je rekel da ni bilo težko saj je sama dala otroka vstran jaz sem se skoraj razjokala. Punca ki jo poznam od 1 leta starosti in je bila nekako vedno del mojega otroštva je dala vstran svojega 3 letnega otročka.. Nisem mogla verjet in še danes nemorem. Prizadelo me je, ko vidim česa je bila zmožna. Vem da bo malemu boljše pri očku ampak vseeno ne razumem kako lahko daš malo bitje, ki si ga nosil pod srcem spravil na svet, vstran. Mah... Samo toliko.. Nisem želela da ostane pri lažni izjavi, zato sem zdaj post po srečanju prijatelja popravila.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 21.3.2011 10:06:24
|
|
|
|
mika
|
Kepica, men je bilo to takoj jasno. ne se zdaj ubadat s tem, kako se lahko ena mama odpove otroku oz. skrbništvu za otroka. Ljudje smo različni, tako obstajajo tudi takšni, ki niso sposobni za otroka skrbet. HB, da so otroka dodelili očetu in upam, da bo lepo skrbel zanj. jaz poznam punco, ki enostavno ne čuti želje po otroku. njena mama se zgraža in vsakih toliko časa pritiska na njo, kako MORA imeti otroka , da ji bo že ona pomagala. Punca se zaveda, da ob takšnem življenju, ki si ga želi, ji bi otrok to onemogočil. Ne misli pa rodit otroka materi. Večkrat se tudi kdo drug obregne če misli imet otroka al ne. Pa kaj koga briga. bolje, da ga nima in živi svoje življenje, kot pa da zagreni življenje sebi in otroku, zato da bo nekdo drug srečen...npr. njena mama ali pa tašča. Hočem samo povedat, da nimajo vse ženske želje po otroku. Tako tudi najbrž tvoja prijateljica, ne. verjetno je živela v iluziji kaj pomeni biti mama, potem pa tega ni prenesla. Žal ostno za otroka, ampak glavno, da je zanj poskrbljeno.
|
|
|
|
RE: Pa je možno- mamici odvzeli skrbništvo! 24.3.2011 19:53:30
|
|
|
|
ronja
|
Prizadelo me je, ko vidim česa je bila zmožna. Vem da bo malemu boljše pri očku ampak vseeno ne razumem kako lahko daš malo bitje, ki si ga nosil pod srcem spravil na svet, vstran. Pa saj ga ni dala stran! Samo skrbništvo ima oče, ona ga bo pa obiskovala enako kot bi ga sicer oče! Moškim tu vedno rečete, da če se ločijo, ne bojo izgubili otrok, da jih ne bojo dali stran, da bojo enako očetje kot sicer - če pa to naredi ženska, je pa tak halo - nič čudnega, če so potem same borbe za otroka. Kaj tako strašnega je ona naredila? Naredila je to, kar je za otroka, za očeta in zanjo najboljše - zakaj je to potem tako zelo narobe? Sama se strinjaš, da je otroku boljše pri očetu, on si ga želi, ona ni proti - jaz tu res ne vidim problema. Problem bi bil, če otroka ne bi hotela dat očetu, samo zato, ker se pač to od nje pričakuje. To bi pa bilo grdo. Ampak ona je naredila ravno obratno!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?