|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 15:56:40   
Anonimen
Sestavljat te glupe sezname in razpredelnice. Naj bo kdor če kar če, kaj je pa važno, kaj si po izobrazbi, ločen, poročen, kdaj imaš RD, kdaj ga ima dec, kdaj greš ponavadi na veliko potrebo, kdaj seksaš, kdaj prtepeš deca in otroke.....A ni vseeno?

Sori, ampak men je to čist mim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 15:58:05   
Minka Pobalinka
:bravo::bravo: res je... men tud.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:03:32   
Anonimen
Brez zamere, ampak določene uporabnice RR-a so se s tem seznamom strinjale in to z razlogom, da si medsebojno pomagajo v določenih strokah ali na določenih mestih, kadar bodo druge to potrebovale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:04:01   
monči
men tut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:07:01   
monči
sori sem se prenaglila....res zna ta seznam prav pridt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:09:13   
Anonimen
Aja? In kaj boš imela od tega, da boš vedela, kdaj sta Jože pa Micka vzela? pa od tega, da boš vedla, kdaj ima Jože od Micke rojstni dan? :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:10:13   
Anonimen
Edini razlog je ta, da si vsakodnevno medsebojno čestitamo, saj imajo nekateri radi tudi to, da jim ob dnevnih, ki so za njih pomembni, čestitajo tudi neznanci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:11:32   
Anonimen
A taka da je ta stvar? Da imajo radi, da jim neznanci voščijo praznike? Hudo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:12:00   
Anonimen
Vsak po svoje, Al bina. Po mnenju mnogih je to lepo. Po tvojem ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:12:25   
taška30
Jaz pa sezname ki se tičejo uporabnic še nekako razumem (čeprav nobenga ne briga kdaj imam rojstni dan - se pač nisem vpisala), ni mi pa jasno zakaj je važno kdaj imam moj dedc rojstni dan - če mi lahko ena razloži :zmeden2:

Pa še to: o poklicih se meni tudi zdi smiselno, če kdaj kaj rabiš in sem se zato tudi vpisala, vendar pa sem se zdaj našla pod 'samostojni raziskovalec'. Res je to moje delovno mesto, tako se pač imenuje, drugače sem pa farmacevtka - mislim, da bi to koga bolj zanimalo. Tko da dejte ta seznam naredit po strokah (ekonomija, šolstvo...) če že, da bomo našli kar bomo rabli.
Pa lp, Taška :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:14:52   
žužu
evo sem še sem skopirala.ja.
jaz bi tukaj samo še neki dodala...zdej izobrazba je eno, kaj kdo zna in obvlada, pa drugo.
jaz recimo sem po izobrazbi ekonomist, pa nimam pojma o ekonomiji
obvladam pa veliko o cvetličarstvu, psih, psihologiji, slovenščini in lektoriranju, kriminalistiki...
mislim, da nas je veliko takih, ki se pač poglobimo v stvari, ki nas zanimajo injih res znamo. kaj mi rabi odvetnik, če ni nikoli bil po poklicu odvetnik. mislim, da šteje praksa in ne teorija. samo moje mnenje, da ne bo kdo jezen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:15:18   
Anonimen
Velja za predlog po strokah, taška, se bom potrudila...
Kar sem pa rojstnih dni tiče - tudi tukaj je vse v tem, da si med samo čestitajo tudi neznanci, saj je za večino to zelo lepa gesta. In tudi marsikateremu od naših :love: je všeč, če mu me sporočimo, da mu za njegov rojstni dan čestita tudi prijateljica, pa čeprav z RR-a.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:15:24   
Anonimen
A ne bi pol rajš enga podforuma odprl: čestitke in pozdravi, da ne bi bla vsaka druga tema tle gor: kdaj....in seznam....in....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:16:45   
Pikapolonica
Al bina, :bravo:, se strinjam!

Kerensa, pa kje najdeš cajt da vse to zbereš skup? A ni bolš mal ven it, na zrak recimo. :)-;) Pa brez zamere! :rozica:

LP, :pika:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:17:12   
Anonimen
Nekateri bi bili za to, Al bina, žal pa uprava RR- a ni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:17:46   
Anonimen
Pikapolonica, za vse se najde čas, če se hoče. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:20:08   
Anonimen
Ja no, pol pa serte tle gor s temi seznami, sej v končni fazi se jih da tudi preskočit.

In da bi mojmu rekla: ti, una s foruma ti vošči RD? Bi me samo čukasto gledal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:20:54   
Anonimen
Kaj naj ti še rečem, Al bina?
Nekateri so pa veseli in me smo vesele, da so taki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:22:20   
Anonimen
le kar, le kar...kar tako naprej. Pa veliko zagnanosti in čimmanj napak pri sestavljanju seznamov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:23:06   
Anonimen
Hvala za lepe želje.
Čeprav dvomim, da so prišle iz srca in ne razumem, zakaj tako malo tolerance za nekaj, kar lahko, kakor si sama rekla, preskočiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:23:54   
Anonimen
Hudo, na sliki je...
In v kolikor misliš, da mu karkoli manjka, si dobrodošla pri meni na :kava: - kadarkoli...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:24:48   
Anonimen
Zakaj pa anonimnost?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:35:02   
Anonimen
Bom kar ponovila - kdor zna, pač zna... To sem jaz in to javno priznam - nekatere tega poguma očitno ne premorejo. In jaz jim kljub temu čestitam, da so popolne. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:48:26   
muki1
PA DAJTE NO, DA VAS NI SRAM!!!!
Meni osebno se zdi tudi glupo kar naprej neke sezname delat, sem se vseeno pofočkala na zadnjem in na predzadnjem, ko so bili rojstni dnevi tudi, pa se mi je fajn zdelo, ko sem prišla z morja, da sem med starimi posti videla VSE NAJBOLJŠE MUKI1, moram povedati, da je marsikatera,,prava prijateljica,, pozabila na moj rojstni dan, medtem ko pa Kerensa naprimer ni. Scer pa nekatere res veliko tu gor visijo in dajejo same neumne pripombe, ene se pogovarjajo. Saj ni treba vsega preresno vzet, a ne? Da se boste zdaj spet 22 strani kregale, pod kateri post se katera podpiše, pod Albinin ali Kerensin, se mi zdi glupo. Jaz se do neke mere z obema strinjam, ampak tudi nobene nebom zdaj napadala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pa dejte no nehat
2.8.2005 16:50:35   
Anonimen
Hvala, Muki.
Drug komentar ni potreben, se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?