Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 7.12.2004 11:19:29
|
|
|
|
katarina2004
|
Pozdravljene! Še ena rok imam 16.06.05- same šestice me je kar malo strah. Tudi jaz se ne počutim čisto nič nosečo na srečo razen lažji preb. motenj nisem občutila nič hujšega. Nuhalno imam čez 2 dni. Povejte se vam že kaj pozna trebušček? Pozdravček vam in vašim :duda:
|
|
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 7.12.2004 11:56:17
|
|
|
|
Mima75
|
Evo še eno. PDP 27.06.04. Meni je pa kar naprej slabo. Še posebej popoldne. In takrat pridno jemo :ups: in se redimo. NS imam pa naslednji teden. Srečno vsem :nosecka: in tistim, ki si želite, da bi postale :nosecka: :rozica:! Mima
|
|
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 7.12.2004 12:17:06
|
|
|
|
Janeja
|
Živjo, tudi mi pričakujemo svojega drugega :duda: junija 13.6.2005 Slabosti me počasi zapuščajo - mal me matra samo še popoldne, utrujena sem pa ves čas. Pa še mal sem nervozna, ker sem že 4x krvavela. Sicer mi je moja G rekla, da je s pikico vse OK in da na UZ še vedno vidi nekaj krvi na zunanji steni posteljice in da to ni tako zelo nevarno - vseeno pa je zoprn občutek, ko nikoli ne vem, kdaj bom spet začela krvevet. :( Sem pa zaradi tega že drugi mesec na bolniški in lahko vsaj počivam. Na NS sem bila 2.12. v Domžalah. Izvid pa je po besedah dr. Strahove super, sploh glede na mojo starost 1:3150 :bravo: Sem kar malo bolj pomirjena, ko sta mi že dve G povedali, da je z mojo pikico kljub krvavitvam vse OK. Uživajte v nosečnosti, zdaj ko so prvi meseci za nami! LP :nosecka: Janeja
|
|
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 8.12.2004 8:46:06
|
|
|
|
Mima75
|
Naty! Enako je pri meni. Kavbojke ne pridejo več v poštev, kakšne malo bolj elastične hlače še spravim nase :)- .
|
|
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 8.12.2004 9:17:17
|
|
|
|
*maja
|
No sem zdaj malo potolažena, sem mislila da imam samo jaz to težavo da so mi že skoraj vse hlače pretesne v pasu :zmeden:.
|
|
|
|
Pa še junijska čvekalnica : ) 8.12.2004 20:48:03
|
|
|
|
Maša
|
Hojla...no jaz pa imam rok 17.6.2005. Mi je se ves cas obupno slabo tako da sem ze nekaj casa na bolniski. RR zaradi slabega pocutja obiscem bolj redko, ampak dokler mi je slabo vsaj vem, da je s pikico vse o.k. in da veselo nagaja. Se to...ceprav sem drobna in vsi pravijo da se se nic ne pozna, kavbojk zapeti ne morem vec! Cuvajte se:angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?