|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUPIKA???
14.2.2005 9:45:04   
larisa
Draga Pupika, mene pa skrbi zate!!! Kaj se dogaja, kako si??? Mislim nate!!!:rozica:
:angel::miska::angel::miska::angel::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PUPIKA???
14.2.2005 9:49:37   
pupika
Larisa, jaz sem malo boljše, sem se že sprijaznila, da bom morala na čiščenje. Zaenkrat še čakam krvne izvide, mislim, pa da tudi te ne bodo taki, kot si jih želim. Kajti v 11 tednu bi se že moral videt srček, v petek, pa ni bilo še čisto nič vidno razen GV.Imam pa tudi napotnico za čiščenje, vendar bom še počakala na izvide, ki jih bom dobila v četrtek.

Draga larisa, hvala ti za tvojo skrb in podporo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PUPIKA???
14.2.2005 10:06:03   
buškica
V mislih smo vse s tabo.:rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PUPIKA???
14.2.2005 10:09:17   
saba
meni je tudi zelo žal :((:((

drži se .....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PUPIKA???
14.2.2005 10:20:01   
borovnička
pupika, verjamem, da ti je zelo težko :(. Ampak če ti bo kaj boljše... me vedno tukaj tudi zate. To je najmanj kar lahko naredimo.

Drži se!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PUPIKA???
14.2.2005 10:27:53   
larisa
Sploh ne vem kaj bi ti rekla pa sem sama preživela prav tako izkušnjo. skrbi me ker vem da sem sama ful zatrjevala da sem ok da je ziher za nekaj dobro pol me je pa čisto zvilo. Par dni nisem niti iz postelje vstala, nič jedla z nikomer nisem hotla govorit-počasi pa je šlo na bolje. Res sem s tabo in če le lahko se nam pridruži in govori z nami. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PUPIKA???
14.2.2005 10:55:10   
Teya
pupika, za vsakim dežjem posije sonce....zato le dovoli "kapljicam" na plano....bo lažje....in prej se bo sonček prikazal....:rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PUPIKA???
14.2.2005 11:01:38   
Urša76
pupika,
žal mi je, da je to tudi tebi zgodilo.

drži se, sem v mislih s teboj
urša

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PUPIKA???
14.2.2005 11:20:56   
cmokec
:((:((:((:((:((:((:((:((

besed za tolažbo ne najdem, najboljše zdravilo pa je sigurno topel objem in razumevanje.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PUPIKA???
14.2.2005 11:51:27   
tinkamiška
Pupika ne najdem besed s katerimi bi ti lahko povedala, da mi je hudo in s katerimi bi te lahko vsaj malo potolažila.

Želim ti, da bi ta čas, ki te zdaj obkroža čimhitreje minil in da bi čas veselja hitro prihitel k tebi in te potolažil.:rozica:

Tinka

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PUPIKA???
14.2.2005 12:00:20   
pupika
Punce res ste dobre,sem zelo vesela da mi vse stojite ob strani. Je težko in sem in bom veliko :((, kajti treba je dati ven iz sebe in žalovati. A vendarle bom z vašo in moževo pomočjo prebolela, sem si rekla, tam, gori nekje sije ena zvezdica samo za naju. Vedno kadar se bom ozrla na nebo jo bom videla in se z njo v mislih pogovarjala.

Punce še enkrat vam iz srca hvala.
Za vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PUPIKA???
14.2.2005 12:02:50   
dory
Se enkrat pupika ti posiljam en mocano objemcek...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PUPIKA???
14.2.2005 12:14:35   
pika74
:rozica:pupika:rozica:, ti kar jokaj - na glas. Daj to žalost ven iz sebe. Ne tišči je v sebi. Meni je pomagalo, ko mi je bilo hudo. Čeprav tega, kar si ti doživela, nisem imela.

Boš vidla, enkrat bo sonce posijalo tudi tebi in takrat boš najbolj srečna :nosecka:.

Lp
Pika74
:rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PUPIKA???
14.2.2005 13:20:31   
ElaM
Pupika, hudo mi je za te in vse nas, ki smo to doživele. Jokaj, žaluj, pogovarjaj se o tem, pa se bo bolečina počasi manjšala.

Srečno in ena :rozica: zate.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PUPIKA???
14.2.2005 16:48:02   
luna39
Dons sem tud jest žalostna:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PUPIKA???
14.2.2005 18:36:44   
Anitka
:angel:Pupika te so zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PUPIKA???
14.2.2005 19:21:15   
Pia73
Kakor sem ti že enkrat napisala, čas zaceli rane,... pozabila ne boš nikoli, samo čez čas je lažje,... :(

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   PUPIKA???
16.2.2005 20:50:21   
miska2004
Malo pozno, a od srca - žal mi je, pupika, da to preživljaš! V mislih sem s tabo, in upam na vse najboljše!

Srečno!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?