Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 10:54:41
|
|
|
|
.ču
|
Zdej je tle uprašanje kaj je zate fajn ...zvrst,disco,80ta,90ta... Povej,nej te ne bo sram ...
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
men se praktičn vse dopade.. mal hrvaških, mal slovenskih.. zadnič, k smo se tukaj pogovarjale, katere pesmi so nam najbolj všeč, so mi tiste pesmi ful pasale... TOREJ, KATERE SO VAŠE NAJLJUBŠE PESMI?!?!?
|
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 11:02:32
|
|
|
|
.ču
|
Poj pa najbolš,da un link od zadnjič poiščeš da se namo spet matrale...
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 14:37:52
|
|
|
|
KODA
|
Hrvaška: -Ivana Brkič -DJ Pucko -Colonia -Karma -Minea -Vesna Pisarovič -Jacques Houdek
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 19:42:57
|
|
|
|
.ču
|
Neverending story-Limahl Nick Kershaw Bony Taylor-ne vem,če se tko napiše U2:komplet vse Depeche Mode Dido The Cors Madonna . . .in še in še.....
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 21:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
I miss u - blink 182 Polje tvojih sanj - Omar Naber Na soncu - Siddharta Nespodobno opravilo - Siddharta Orion lady - Siddharta Pot v x - Siddharta Mavrica - Siddharta Angel - Tabu Lahko sem srce - Tabu Uspavanka - Tabu Telegram - Tabu Lullaby - Shawn Mullins Kiss me - Sixpence None The Richer Every breath u take - Sting & The Police . . . Itd :) Pa kaksna Severina
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2006 22:17:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 22:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Druže Tito, mi ti se kunemo... K je glih o Titu ena debata tmle...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?