|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU
30.3.2005 11:43:55   
KIMMY
Pozdravljene,

sem brala teme za nazaj pa nikjer nisem našla odgovora na moje vprašanje. :zmeden: Če bi mi katera lahko pomagala se ji zahvaljujem.
Danes sem vzela zadnji 2 tabletki klomifena in me zanima, kateri dan moram oz. morava začeti s spolnimi odnosi:ups:, takoj jutri ali dan kasneje, pa potem mislim, da na dva dni.:sloncek:

Hvala vsem ki mi lahko pomagate.

:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.3.2005 11:47:08   
tinkamiška
Kokr se jst spomnem sem jedla po dve 5-10 dan in potem ko sem vzela zadnji dve, sva takoj naslednji dan:sloncek::sloncek::sloncek:

LP,
Tinka

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2005 12:11:35   
KIMMY
večina mamic (uspelih na klomifenu) je istega mnenja. Sam čudi me, de je G rekla, da ne še takoj naslednji dan, ampak šele čez 2 dni. :zmeden:

sej mislem de če skor vsak dan tudi ne more nič škodovati, a ne?

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2005 12:34:32   
tinkamiška
Pravijo da na dva dni zato, da se lahko semenčeca obnovijo, ampak zakaj bi pa morala čakat dva dni po prenehanju s klomifenom pa nevem:zmeden:

Mogoče bo pa še katera druga napisala svoje mnenje;)

Sama pa mislim, da ne more bit nič narobe, če :sloncek: takoj in pa sploh kadar vama paše;)

Lp,
Tinka

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2005 13:25:29   
anadejka
Jest se pa popolnoma strinjam s TInko!!!

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2005 9:04:24   
Urška//
Ojla

jaz sem tudi bla na Klomifenu od 5-9 dne in potem vsak drugi dan pri G in ko je na UZ videla da je folikel dovolj zrel da bo pocil smo doma:sloncek:, nekje od 14 dneva naprej, ker po zadnji tabletki folikli se rastejo, no in potem je v petem poskusu ratalo in zdaj cakamo na maj:bravo:.

LP

papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2005 10:06:18   
KIMMY
Halo,

me samo nekaj zanima; nekje od 14 dneva naprej- ali to od 14. po 1.dnevu M?

Sej redno :sloncek:, samo malo smo zmedeni.

9nebesa

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2005 10:38:45   
tinkamiška
Ja, 14 dan se šteje od prvega dne zadnje M:)

Ampak vidva pa kr:sloncek: kadar vama paše;)

LP,
Tinka

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......