Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 11:47:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Kokr se jst spomnem sem jedla po dve 5-10 dan in potem ko sem vzela zadnji dve, sva takoj naslednji dan:sloncek::sloncek::sloncek: LP, Tinka
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 12:11:35
|
|
|
|
KIMMY
|
večina mamic (uspelih na klomifenu) je istega mnenja. Sam čudi me, de je G rekla, da ne še takoj naslednji dan, ampak šele čez 2 dni. :zmeden: sej mislem de če skor vsak dan tudi ne more nič škodovati, a ne?
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 12:34:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pravijo da na dva dni zato, da se lahko semenčeca obnovijo, ampak zakaj bi pa morala čakat dva dni po prenehanju s klomifenom pa nevem:zmeden: Mogoče bo pa še katera druga napisala svoje mnenje;) Sama pa mislim, da ne more bit nič narobe, če :sloncek: takoj in pa sploh kadar vama paše;) Lp, Tinka
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 13:25:29
|
|
|
|
anadejka
|
Jest se pa popolnoma strinjam s TInko!!!
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 31.3.2005 9:04:24
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla jaz sem tudi bla na Klomifenu od 5-9 dne in potem vsak drugi dan pri G in ko je na UZ videla da je folikel dovolj zrel da bo pocil smo doma:sloncek:, nekje od 14 dneva naprej, ker po zadnji tabletki folikli se rastejo, no in potem je v petem poskusu ratalo in zdaj cakamo na maj:bravo:. LP papa Urska//in:roza::duda:
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 31.3.2005 10:06:18
|
|
|
|
KIMMY
|
Halo, me samo nekaj zanima; nekje od 14 dneva naprej- ali to od 14. po 1.dnevu M? Sej redno :sloncek:, samo malo smo zmedeni. 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?