|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA POMOČ OZ. NASVET
1.4.2007 18:33:54   
yoli
Sem študentka zadnjega letnika in noseča dva meseca. Zanima če bi mi kdo znal svetovati. Bodoči očka mojega otroka je zaposlen, jaz imam status študenta, ter prijemam družinsko pokojnino pa umrli materi. Zanima me, če katera ve, ali mi ostane ta pokojnina v času "moje porodniške" oz. kako je potem s prejemanjem le te?

Za vše odgovore se vam zahvaljujem:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA POMOČ OZ. NASVET
1.4.2007 19:29:21   
tinkamiška
Yoli, tukaj na spodnjih dveh linkih ti bojo po mojem znali bolj pomagatuser posted image

http://ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=96
http://ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=163

Srečno!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu yoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2007 19:29:57   
Fargesia
sicer nisem ziher, sam mislim da ti pokonjina pripada dokler študiraš oziroma od 26. leta. ne vem pa kako je v času porodniške...to tebi itak pripada, tukaj nima država nič zraven, kar se tiče njihove pomoči... Upam, da nisem preveč mimo usekala. Verjetno je pa odvisno tudi od tega koliko boš stara, ko bo nastopila tvoja porodniška

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu yoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2007 19:54:56   
stunfek
http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=130

Na temu linku boš našla odgovor na tvoja vprašanja.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?