Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 4.5.2005 18:02:38
|
|
|
|
babylove
|
Starševski dodatek ti vsekakor pripada in znaša okoli 45.000. Denarna socialna pomoč ti pripada v višini razlike med starševskim dodatkom in socialno pomočjo, ki bi jo sicer dobivala. Za delovno dobo pa ne vem. Vprašaj tudi na občini ali poišči v starih debatah, če lahko dobiš kakšno denarno pomoč ob rojstvu otroka.
|
|
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 4.5.2005 18:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Delovno dobo ti vpišejo ob koncu porodniške na CSD...tako so meni povedali. Lp!
|
|
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 4.5.2005 22:11:56
|
|
|
|
PIA 1
|
Gekko Junior kdo ti je to povedal?Na CSD-ju pa res ne vem kaj imajo z našimi delovnimi dobami:)-.Prav to si sedaj urejam jaz,torej na spizu v Sodni ul.!So mi pa barabe po pošti poslali,da nisem nevem česa že utemeljila.Jim bom jutri "osebno" :grrr:utemeljila kaj bi rada!!!Norca se lahko delajo na Pohorju v že znani ustanovi.
|
|
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 4.5.2005 22:25:38
|
|
|
|
PIA 1
|
Ah ja,še to!Starševski dodatek je nekaj manj kot 40.000sit.Glede socialke ti je obrazložila že babylove.Pač pa pazi glede tega,če se uveljavljaš kot samohranilka.V tem primeru ti socialno kinejo točno za toliko,koliko iztržiš preživnino. Žal pač živimo v tako "radodajni" državi.Sramota,da moramo prosjačiti za vsak drek.No ja,dokler bomo te cigane podpirali in se jih tako bali,bo žal ostalo na istem!:grrr::(( Pa taki šus bi jim dala v rit...-par don!
|
|
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 5.5.2005 9:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako so mi rekli na zavodu za zaposlovanje, ko sem dvignila knjigo. Preden jo v 8 dneh prinesem po končani porodniški nazaj, moram vpisati deldobo na CSD. Tako je rekla, če pa to drži, da oni vpišejo, pa bom videla čez mesec in pol!:bravo::bravo::bravo: P.S: Če me ne bodo spet šetali sem ter tja:grrr::grrr::grrr:kot ponavadi!
|
|
|
|
PROSIM ZA POMOČ !!!!!!!!!!! 5.5.2005 18:46:52
|
|
|
|
PIA 1
|
Gekko,ja,ja,prinest nazaj knjigo že,samo oni ničesar ne vpisujejo not,pa še tupe se naredijo,ko jih vprašaš,kje se potem to naredi:grrr:.Pa preden ne vpišeš porodniške,je ne nosi nikamor,ker boš imela takšen problem kot jaz.Sem se javila na borzi,jim povem,da še nimam vpisane in mi tista glupača reče:"Ja čim prej,sedaj vam knjigo damo na izposojo le za 8-dni!"Aha,za odgovor na spizu sem pa že včeraj napisala in zaradi tega imam knjigo doma že cel mesec:((.Res za zjokat v tej naši organizirani SLO!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?