|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA MNENJE!!!
14.12.2005 10:20:38   
Jasnina
Ko sem videla vaš forum punce sem se full razveselila. Prosim pomagajte mi!!! Pa ne samo s tem, da mi držite pesti user posted image , rada bi mnenje oz. izkušnje. M mi zamuja 9 dni. Zadnje 3 mesece sem jo imela na 28 dni, drugače pa mi je zamujala največ 3 dni ali pa 3 dni prehitevala. Naredila sem dva testa, ki sta pokazala - user posted image . Pred dvema dnevoma so mi bradavice žarele. Kaj to pomeni??? S fantom sva full nestrpna in jaz predvsem nervozna, ker nočem več biti v dvomih. kaj bi lahko bil razlog, da ni M? Ali testi lahko tajijo?

HVALA VAM ZA ODGOVORE!!!!  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA MNENJE!!!
14.12.2005 10:31:05   
pupika
Jasnina čisto možno je, da testi toliko tajijo, jaz ti predlagam, da malo še počakaš in potem zopet narediš test ali pa greš k G na pregled in ti bo ona povedala kako  stvar stoji. Sem pa prebrala tudi mnenja punc, da so ji testi kazale negativno kljub nosečnosti.

Vso srečo in upam, da si user posted image

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 10:54:07   
Naja30
ja, lahko da nimaš še toliko nosečniškega hormona prisotnega. počakaj še kakšen in naredi test ali pokliči G.
držim pesti, da si user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 10:56:26   
KODA
Čez nekaj dni poskusi še kakšen test,ali pa pojdi dat kri v lab. za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 11:33:39   
Anonimen
Se pridružujem mnenj punc...Malo še počakaj, mogoče ti bo čez kakšen dan ali dva pokazalo user posted image , če bo prisotno več user posted image  hormona...
Nati

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 12:46:47   
Monika79
Halo

Nočem te spraviti v slabo voljo, še najmanj pa ti vzeti upanje (vedi, to zadnje umre), meni je prejšnji mesec tudi zamujala 9 dni (mam user posted image  na 28 dni), sem med tem naredila 2 testa oba seveda negativna, pa so me tudi bolele bradavice in vsi tisti znaki kot so za user posted image , samo pač upaš, a ne?
Upam in želim ti, da je pri tebi drugače, probaj še vsaj dan ali dva počakati in potem raje pojdi v laboratorij, da ti vzamejo kri in preverijo če imaš kaj nosečnišlkega hormona.
To je moja izkušnja, pač smo šli ta mesec v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 12:54:33   
pilotgirl
Zivio. Ja tud moje misljenje glede tega je podobno kod od monike,mislim da počakaj še malo,ni pa izključena moznost da je test zatajiu,zato je najbolje da se cim prej naročiš pri svojem ginekologu.

Aja monika kaok si pa ti kaj? A je ze mimo tvoja ovulacija. Aja a ovulacija je ze mimo ko te tko ful trebuh odspod boli? Ker je men  tko učeri bolelo ku da mam festo za dobit? Čeprou upam da je ne bo!!!!!! Naj kr ostane tam kjer je. Ej a ves kaj je me ni čudno zakaj ene  ki nočejo zanosit,user posted image user posted image  brez zaščite pa tkoj zanosijo,mi pa ki se matramo pa  hočemo met user posted image  pa nam ne rata. A je to pošteno? Mislim da ne! Piši kaj!  
papa,maja 

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 14.12.2005 13:01:17 >

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 13:12:33   
Jasnina
Punce Hvala vam!!! jaz sicer nimam preveč upanja, sploh si ne znam predstavljati razočaranja, ko bo vse 100%. Bom upoštevala vaše nasvete glde G. Ko bo kaj novega vam TAKOJ javim!

Lp vsem,

Nina

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 13:16:56   
pilotgirl
Ni problema,le pogumno. Pa javi nam kako in kaj.
papa,maja

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 13:27:01   
tasha23
pilotgirl, strinjam se s tistim, ki si malo prej napisala, po ss, sem se dolgo spraševala in bila jezna na ves svet zakaj tiste, ki nočejo zanost jim to uspe s prva me pa se moramo tako trudit.

Najhuje je, pa ko čakaš na pregledu in se še vedno sprašuješ zakaj, pa zvoni tel v ambulanti in na drugi strani je dekle-ženska, ki se naroča za splav, ker noče otroka!!!user posted image

Tega tudi jaz ne razumem.

Ah, samo, da pomislim mi je hudo...user posted image

Raje lepe misli. Prej ali slej bo tudi nam uspelo in bomo ponosne na bitjice, ki bo rastlo in se razvijalo pod našim srčkom.user posted image

Lp
Nataša

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 13:54:38   
Anonimen
Nataša verjetno je skrivnost v tem da se ne sekirajo toliko v tej smeri kot tiste ki si resssssss goreče želimo in nam že psiha dela svoje...
ampak sej bo ratal punce boste vidle..
no pa srečno v novem letu če že prej ne dočakateuser posted image user posted image ,naj se vam ta želja uresniči v letu 2006!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NAŠE MISLI IN ZANOSITEV!
14.12.2005 16:38:10   
macca
Vas prebiram in spet sem potolažena, ko vidim, da se vam dogajajo čist iste reči, kot meni. Torej je z mano vse o.k. Tudi meni ni vseeno, ko vidim, kako večina žensk brez problemov zanosi. En mesec hopsa hopsa , pa mogoče (če je res treba) še ta drugi mesec hopsa hopsa, pa je user posted image  tu. Prav zanima me, koliko hopsanja gor in dol bo še potrebno opraviti (madonca, sej se mi bo čist za....),  preden bom tudi jaz spet zagledala črtico, ali plusek, včasih je bila črtica tista, ki je razveselila, danes pa sploh ne vem več, ker niti ne rabim kupovati CB, ker mi M že skoraj 2L niti zamuja ne, kaj šele da bi me ven spustila. Sicer pa mislim, da je psiha pri vsem ten zelooo veliko. Naše telo, sploh naši možgančki so nekaj tako vesoljskega, da tega ne uspe nikomur čist raziskat. Torej, če je z žensko in njenim dragim zdravstveno vse O.K., pa se kljub temu noče prijeti že full dolgo, potem je lahko to psiha. Vsaj pri meni verjetno, ker sem že tolk mesecev neuspešno telovadila, pa je M vseen prišla, pa čeprav sem imela že FULLL nosečniških znakov (verjetno, ker si jih tako želim, se mi pa zares pojavijo namišljeni). Namreč negativne misli - tipa...sej tako spet zihra nau nč...- potujejo nekako do ta spodnjih organov in jih nekako zablokirajo. Naše misli zihr delujejo na naše organe! Kaj menite ve?

Vas vse prav lepo pozdravljam.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2005 17:02:46   
Anonimen
Ja, prav lepo si to napisala. Se popolnoma strinjam s tabo!

Čak mal, do čigavih spodnjih organov si mislila, tvojih al njegovih?
Ženske pač povemo svoje mnenje, se pogovarjamo o tem, si zaupamu tu na forumu, se zjočemo... Tako nam je pol lažje.Moški pa...si predstavljaš kaj bi mu rekli kolegi, če bi se potožu, da ne rata user posted image  al pa da ga je STRAH!Pol pač nekje udari ven ta psiha, pr njih gre pač to v ta malega!user posted image Nekje mora zablokirati!

Pol pa malo poješ uno pesem dec ne more!!!!!!!Pa ga kar hitr zbrihtaš!Se naslednjič takoj bolj potrudi!user posted image

Saj ne, malo mormo to vse skup na hec obrnit.Drgač ne bi zdržali,ne?user posted image

Najbolš je, da se z partnerjem pogovoriš, da user posted image  bo ko vama bo to namenjeno! In daj mu vedeti, da ne hopsata sam zato, da rata ampak ker ga ljubiš in si ga noroooooo želiš!Verjemi, pomaga!Aja, pa dneve O zadrži za sebe-naj bo to tvoja skrivnost- lubija pa v teh dneh noro zapeljuj pod rjuhe!user posted image

Sicer pa, mi delamo na bebici 3 mesece- no ta mesec bo tri, če ne bo kaj!
Zdaj hopsama čist drgač kot prejšnje, tak da sva na dobri poti. Bomo videli konc leta, kaj bo iz tega. Če bo + bom presrečna, če bo pa - bomo pa hopsali naprej.

Muca macca, sicer imaš pa že nick takšen, da verjetno tak znaš zapeljevati, sam potrudi se malo!
Pa brez zamere!Ne mislim nč slabega.Resnica ni plenica, pa čeprav smrdi!!

lp,y

(odgovor članu macca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2005 17:08:42   
yennika
Aja, macca pozabla napisat, da držim pesti, da user posted image  te grde grdobe 21.12. NE BO!

LP,Y

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2005 17:28:50   
macca
Thenks, Yennika!
Na oboje organe vplivajo po mojem misli, tako na moške kot ženske. Jaz sem imela v mislih bolj svoje. Kar se hopsanja tiče ni on problem, on je tko večkrat prpravljen, jaz sem tista, ki sem že večkrat brez energije in poželenja, pol pa še študiram na O in plodne dni, pa da bi bilo potrebno hopsati, je pa vse skupaj še slabše. Res smo ženske čist z drugega planeta kot dedci. Ne, ne predstavljam, si, da bi oni takole čvekali po forumih o takihle zadevah. Moj si itak misli, da sem mal user posted image , ker sem mal noter padla v tele forume, ampak vem, da me kljub temu razume, ker ve, da je treba ven dati, kar te otežuje. 
Zamolčati mu, da so plodni dnevi, praviš? Zihr je to pametno, a kaj ko on sam pogrunta, ker ga takrat pač bolj vabim med rjuhe! Hahehi. Tko, da meni absolutno že dolgo ni uspelo hopsat, brez da bi zraven upala in razmišljala na user posted image , pauser posted image .  Pol pa tko ni čudno, da ne rata!

Srečnica, da se šele 3 m trudita, ko sem bila jaz tam, sem imela poželenja in veselja do telovadbe na pretek. Zdaj, ko pa lahko 3m pomnožim z 8, pa se mi ta pravo poželenje povrne bolj redko. Žal. Pa ne pomaga kej dosti, tisto, ko pravijo, odklopi, pa se prepusti užitkom, delaj na kvaliteti in ne kvantiteti SO, pa ne vem kaj še....

Vidva pa kar pridno hopsajta, pa boš verjetno že hitro videla črte, pa pluske, pa vse kar gre zraven user posted image . Lp

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 8:16:19   
pupika
Tudi jaz sem se spraševala, zakaj tiste ki nočejo zanosit, takoj zanosijo, zakaj nimamo me ki si to srčno želimo te sreče. Ko sem imela ss sem se vedno o tem spraševala , ko pa sem imela IMN in sem ležala v bolnici, pa je bila tam ženska, ki je načrtno zanosila in ko so ugotovili, da ima dvojčka in ne IMN je rekla, o jaz pa ne bom imela dva, grem kar splav delat, pa jih je ubila. Celo noč sem se spraševala in jokala zakaj ima ona to srečo, da ji je uspelo, jaz pa sem molila da bi imela dvojčka in ne IMN, upala sem da si bo premislila in le obdržala obe svoji pikici. Jaz sem ji rekla, da naj malo premisli in vse punce v sobi smo se strinjale z tem, da je to le otrok, ona pa meni, nič splav bom naredila, pa še na morje gremo čez en teden, jaz ne bom več ležala tu v bolnici. IN ko so jo po splavu pripeljali v sobo, se je obnašala tako, kot da ji je odleglo in da je srečna ker je bila zopet prazna, potem nam pa še reče, da je to že drugi njen splav in da bosta spet z možem začela delat na pikici čez leto ali dve. Takim jaz sploh ne bi dala možnosti, da bi imele otroka, pa doma ima punčko ki je stara 11 let. Groza me je bila. Jaz pa sem user posted image user posted image user posted image user posted image  zaradi njenih pikic namesto nje. 

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2005 12:22:37   
nelky
Pupika, to je pa res za zjokat! Krivica!!!! Bi jo kr stepla, tisto babnco, k ubija svoje otroke, še preden imajo možnost zaživeti.

Enkrat se vse obrne. Samo zdržimo in upajmo naprej. Življenje ni vedno pravično in nimamo vse odgovore na naše zakaj, smo pa skupaj močnejši in enkrat se bo tudi nam nasmehnila sreča... 

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2005 12:25:47   
pilotgirl
Taka ženska ni vredna niti živet,kaj sele da bi mela otroka. Tud jst poznam eno ki je načrtno vsakič zanosila samo da bi moškega dobila,pol jo je pa vsak pustu in  je vsakič splav šla delat,tko da mislim da je splav enih 10 krat ziher nardila.Pol je pa lani spet zanosila in so ji v porodnišnici rekli da pa zdej več ne more splava nardit ker ga je že prevečkrat in je mogla donosit. Zdej ma pa lepo pupico ki ni nič kriva za to da se je rodila. Jst take ženske enostavno sovrazim in nimam stika z njimi ker me srce boli če pomislim da se jst z mojim dragim mučim in trudim da bi zanosila in da bi mela svojo pikico,ona  in se nekatere druge si pa kar prilastijo met pravico upravljat z življenjem lastnega otroka! Kje je tle pravica? Je ni! Pikica je božji dar,darilo ki ti ga da bog zato je lahko samo on tisti ki ti pikico uzame.

Za otroka ni nikoli prezgodaj niti nikoli prepozno!
papa,maja

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2005 13:24:18   
Monika79
Znova prebiram in prebiram te zgodbe, ki ste jih napisale, pa ne morem verjeti, da se to dogaja v resničnosti user posted image user posted image  me je čisto šokiralo, načrtno zanositi in potem splav, katastrofa, nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2005 14:53:02   
pupika
A ni grozno tole, jaz tega nikoli v svojem življenju ne bom pozabila.

Pilotgirl joj groza, pa kaj s temi ženskami, kaj res nimajo srca al kaj. Pa take bodo vedno lahko zanosile tudi če bi si kdaj želele, vedno imajo možnost. Me pa ki si želimo in bi rade podarile življenje eni mali pikici pa nam ni to dano. Če malo pomislim je tako, kot da me plačujemo za njihove napake.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.12.2005 16:38:31   
pilotgirl
Ja tud jst mam včasih tak občutek,sam če je kaj božje volje bodo vse enkrat plačale za svoje grehe mi pa se bomo skupaj veselile prihoda vseh nasih pikic. Ne smemo obupat punce,saj se bo tud nam enkrat ta zelja izpolnila.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2005 19:34:25   
macca
Na bruhanje mi gre  user posted image  ob takšnih lahkomiselnih ženskah, če to sploh so ženske!!!

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?