Gina
|
Ja, Lenika, kadar sem fejst krvavela, skoraj tako kot pri M, takrat sem šla vedno na urgenco se pokazat. V prvi nos. sem bila ves čas zato na bolniški, pa vsak mesec vsaj 1x krvavela. V drugi nos. sem bila samo tri tedne, ker sem samo 1x krvavela, v tretji nos. sem bila pa ves čas v službi, čeprav sem ves čas krvavela. Sem imela res tako dovolj tega, da bi bila čisto depresivna, če bi bila doma in ves čas mislila samo na to, kaj se mi lahko vse zgodi. Naprezala se pa nisem. Ampak to ti ne svetujem, če krvaviš, niti moja G mi ni, me je skoz silila na bolniško. Če fejst krvaviš, ti dajo tablete, hormonske. Včasih tudi ne, odvisno od G. Če bi bilo tega izcedka več, se le pojdi pokazat. Če bi te pa kaj bolel trebuh, kaj zvijalo, pa to tudi ni dober znak, tudi pojdi h G se pokazat. Jaz mislim, da če je bilo tega tako malo, da nisi niti prepričana, ali je kaj bilo ali ne, da ni krize. Če bi se pa pojavilo več, potem se pa le pojdi prepričat, če je vse ok, že zato, da boš pomirjena, da te ne bi skrbelo.
|