|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM POMOČ
2.10.2005 9:26:58   
lenika
Danes zjutraj, ko sem šla na wc, sem na papirju opazila kepo prozorne lepljive snovi (takšno sem imela občasno med ovulacijo). V tej kepi je bila ena majhna rjavkasto rdeča pikica, za katero nikakor nisem mogla ugotovit ali bi lahko bila kri, ker je bila premajhna. Sem v 9. tednu nosečnosti, sva pa imela z možem včeraj tudi prvi spolni odnos odkar vem, da sem noseča. Prosim pomagajte mi. Kaj bi to lahko bilo? Mene je malo strah in sedaj hodim vsakih 5 minut gledat na wc, če je zopet kaj, pa na srečo ni nič.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM POMOČ
2.10.2005 10:12:27   
Gina
Lenika, nosečnost vsekakor ni bolezen, ampak normalno stanje pa tudi ni. Včasih v zgodnji nosečnosti zaradi različnih vzrokov (stres, utrujenost...) pade koncentracija hormonov, pa lahko čisto rahlo zakrvaviš. Vzrok temu so lahko tudi odnosi - lahko je nožnica tako občutljiva, ali spet pomanjkanje hormonov. Lahko bi bilo tudi kaj resnega, ampak najbrž ne, moraš mislit pozitivno. Sploh če te krvi ni nič kaj dosti. Če bi začela krvavet svetlo rdeče, potem lahko zaženeš paniko, pa še takrat ni nujno, da je res kaj groznega. Jaz sem vse nosečnosti fejst krvavela, pa je bilo na koncu vse ok.

Počivaj, pa pomiri se, pa danes nič odnosov, pa mislim da bo vse ok.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2005 10:21:50   
lenika
Gina hvala za te vzpodbudne besede. Ja, svetlo rdeče definitivno ni bilo, prej rjavo. Gina a ti si potem kaj jemala proti krvavitvam, si bila na bolniški?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2005 10:35:13   
Gina
Ja, Lenika, kadar sem fejst krvavela, skoraj tako kot pri M, takrat sem šla vedno na urgenco se pokazat. V prvi nos. sem bila ves čas zato na bolniški, pa vsak mesec vsaj 1x krvavela. V drugi nos. sem bila samo tri tedne, ker sem samo 1x krvavela, v tretji nos. sem bila pa ves čas v službi, čeprav sem ves čas krvavela. Sem imela res tako dovolj tega, da bi bila čisto depresivna, če bi bila doma in ves čas mislila samo na to, kaj se mi lahko vse zgodi. Naprezala se pa nisem. Ampak to ti ne svetujem, če krvaviš, niti moja G mi ni, me je skoz silila na bolniško.

Če fejst krvaviš, ti dajo tablete, hormonske. Včasih tudi ne, odvisno od G. Če bi bilo tega izcedka več, se le pojdi pokazat. Če bi te pa kaj bolel trebuh, kaj zvijalo, pa to tudi ni dober znak, tudi pojdi h G se pokazat.

Jaz mislim, da če je bilo tega tako malo, da nisi niti prepričana, ali je kaj bilo ali ne, da ni krize. Če bi se pa pojavilo več, potem se pa le pojdi prepričat, če je vse ok, že zato, da boš pomirjena, da te ne bi skrbelo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2005 10:51:25   
lenika
Hvala Gina, da si delila svoje izkušnje z menoj. Mi je veliko lažje. Sem se odločila, da ne bom več mislila na to, če pa bi se še kaj pojavilo, bi šla pa  h ginekologinji.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2005 10:54:05   
hajdi21
lenika,

lahko da gre za ugnezditveno krvavitev. Pri meni je bila tudi majhna rjavkasta sluz, ampak samo enkrat, potem pa nič več.

Ne se sekirat, sprosti se. Če pa bi začela res krvaveti (sveža kri), pa k zdravniku!

Veliko sreče,

Hajdi21

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2005 10:59:05   
lenika
Hajdi vgnezditvena krvavitev ne more biti, ker sem že v 9. tednu nosečnosti, na UZ pa sem tudi videla že plodek in srček.

(odgovor članu hajdi21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!