Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 16:41:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem poslala sms-je pa sej to se itak pol samo razve :)
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 17:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Starše (njegove in moje) in mojo najboljšo prijateljico sva poklicala že iz porodne sobe. Žlahta je potem tako izvedela od staršev. Za sodelavce sem že prej pripravila doma v vrečko šampanjec in sladkarije in jih je potem moj ljubi nesel, še ko sem bila v porodnišnici. Njegove prijatelje je obvestil sam, v tistih dneh, ko je bil pač še sam doma, moji pa so izvedeli postopoma, v glavnem pa sem pošiljala smske. Nikakor pa si nisem že pred tem belila glave s tem, kako bom vse obvestila. Najbolj važno mi je bilo, da izvejo starši in moja najboljša prijateljica. Pozdravčke, Nojči 36 4/7:sloncek:
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 17:26:09
|
|
|
|
Urša
|
SMS-i, torej mobilna tehnologija. ;) Ne se obremenjevat s tem, bojo vsi zvedl, brez skrbi, tud če jih nauš ti obvestila, boš vedla, ko bojo telegramčki kapljal v porodnišnico. 9nebesa
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 7.9.2004 13:51:02
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
NAREDI KOT URŠA:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?