Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSIM, RABIM NUJNO NASVET! 29.3.2007 22:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
V ponedeljek zjutraj sem odsla sluzbeno v nemcijo, pri tem pa sem poyabila doma zavojcek kontracep. tabletk.s partnerjem se kaksno leto ne nacrtujeva ,saj si morava najprej urediti stanovanje.ta zadnjo tabletko sem tako vzela v nedeljo zvecer.danes sem prisla domov, ter vzela tabletko za ponedeljek, torek,sredo in sedaj bom se za cetrtek.v navodilih mi pise, da sta najbolj nevarna 1. in 2. teden v zavitku, ce pozabis vzeti tabletko. Ne vem kaj naj naredim, danes sem skupno pojedla 4 tabletke, ker me je zgrabila panika. tabletke pa ze redno jemljem 2 leti.
|
|
|
|
RE: PROSIM, RABIM NUJNO NASVET! 29.3.2007 22:44:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
najbolj, da natakneš možku kondom pa nov nobene panike
|
|
|
|
RE: PROSIM, RABIM NUJNO NASVET! 29.3.2007 22:51:17
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere najbolj, da natakneš možku kondom pa nov nobene panike Se strinjam Ker zaščite zdaj s tabletkami nimaš, lahko največ 1 dan pozabiš, da je še varno.
|
|
RE: PROSIM, RABIM NUJNO NASVET! 30.3.2007 7:40:37
|
|
|
|
anabanana
|
Upam, da ti ne bo ratalo slabo od teh tabletk Saj veš, da jemanje za več kot 12 ur nazaj nima smisla? Tudi če celo škatlo danes požreš ti ne bo čisto nič pomagalo. Danes si se pa dobro našopala s hormoni
|
|
RE: PROSIM, RABIM NUJNO NASVET! 30.3.2007 8:42:02
|
|
|
|
Naja31
|
Madona, zakaj si pa vzela 4 tabletke naenkrat? Zdaj nimaš kaj, pojej to škatlico do konca, medtem pa uporabljajta kondom. Če se prekine redno jemanje tabletk, potem je potreban druga vrsta zaščite naslednjih 14 dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?