|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM, RABIM NUJNO NASVET!
29.3.2007 22:25:15   
Anonimen
V ponedeljek zjutraj sem odsla sluzbeno v nemcijo, pri tem pa sem poyabila doma zavojcek kontracep. tabletk.s partnerjem se kaksno leto ne nacrtujevauser posted image ,saj si morava najprej urediti stanovanje.ta zadnjo tabletko sem tako vzela v nedeljo zvecer.danes sem prisla domov, ter vzela tabletko za ponedeljek, torek,sredo in sedaj bom se za cetrtek.v navodilih mi pise, da sta najbolj nevarna 1. in 2. teden v zavitku, ce pozabis vzeti tabletko.
Ne vem kaj naj naredim, danes sem skupno pojedla 4 tabletke, ker me je zgrabila panika. tabletke pa ze redno jemljem 2 leti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM, RABIM NUJNO NASVET!
29.3.2007 22:44:23   
Erdbeere
najbolj, da natakneš možku kondom pa nov nobene panike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 22:51:17   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

najbolj, da natakneš možku kondom pa nov nobene panike user posted image

Se strinjam user posted image  Ker zaščite zdaj s tabletkami nimaš, lahko največ 1 dan pozabiš, da je še varno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 7:40:37   
anabanana
Upam, da ti ne bo ratalo slabo od teh tabletkuser posted image  Saj veš, da jemanje za več kot 12 ur nazaj nima smisla? Tudi če celo škatlo danes požreš ti ne bo čisto nič pomagalo. Danes si se pa dobro našopala s hormoniuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 8:42:02   
Naja31
Madona, zakaj si pa vzela 4 tabletke naenkrat? user posted image  
Zdaj nimaš kaj, pojej to škatlico do konca, medtem pa uporabljajta kondom. Če se prekine redno jemanje tabletk, potem je potreban druga vrsta zaščite naslednjih 14 dni.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 10:17:01   
stunfek
Ne bi smela vzeti toliko tabletk na enkrat! Saj piše v navodilih, da če pozabiš eno jo čimprej vzemi ko se spomniš, sicer pa pač jej normalno do konca in uporabi dodatno zaščito.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?