|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROMOD oblačila
14.6.2007 11:22:20   
bebica
Malo sem gledala po netu in naletela na to stran:

www.promod.com

Meni so skoraj vsa oblačila všeč. Baje se da naročit tudi v SLO oz. je baje tudi trgovina v LJ.
Katera pozna? Kje je trgovina oz. kakšni so materiali in številke?

lp b.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROMOD oblačila
14.6.2007 11:25:16   
puncica
Mislim da je trgovina v City Parku, tam blizu une ful dobre slaščičarne, kjer ti dajo na žlico kepice gor. Je pa zanimivo tam ja, sem že bila ampak nič kupila, ker imajo take smotane garderobe, da nič ne vidiš kako ti paše razen če greš ven. Moja sodelavka pa je nabavla eno fuuuuul lepo majčko.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 11:36:36   
Taula
Mislim da je trgovina v City Parku, tam blizu une ful dobre slaščičarne, kjer ti dajo na žlico kepice gor

Tam je ja. Malo naprej od Hervisa, smer Humanic. Meni imajo kar nekaj lušnih cot, samo se mi zdi da moraš biti suh za njih.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 14.6.2007 11:37:01 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 12:03:52   
filipinka
Mi ne odpre, da bi pogledala!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 12:06:57   
ery
Ja, trgovina je v Cityparku. Imajo ful dobra oblačila. Res se da fajn oblečt in kombinirat. Moja kolegica sedaj skos kupuje tam, jaz sem si pa zadnjič roza lanene hlače kupila in majčko, ki se zaveže okrog pasu.
In je res super. Hlače so tko fine za nosit, ti je bolj haldno v njih, kot če bi bil nag. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 12:11:26   
Olivija
Trgovina je ok., cene podobne tistim iz H&M. Sem lani nekaj stvari kupila v Celovcu pri njih in zaenkrat so stvari v dobrem stanju.

V LJ še nisem bila, še najbolj bi mi ustrezalo kakšno naročilo po internetu.

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 12:20:56   
muza

Ta trgovina je sedaj tudi v Celju v City centru. Jaz sem tam kupila modni dodatek - trendovsko ogrlico -  (mislim, da je to ta trgovina, nasproti Manga, poleg Street One,....).

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2009 20:43:38   
urška84
Ta trgovina v LJ je v porimerjavi s spletno trgovino (tujo) tako slabo založena, da ni za govort. 

Urshy Art

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2009 20:57:16   
BUŠICA
v Mb (europark) je izložba taki šit, da pravzaprav nikoli nisem stopila v to trgovinouser posted image

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2009 12:41:18   
Čupka
Jaz zadnje čase kupujem samo še tam user posted image . Poleg city parka je trgovina tudi v super novi.

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2009 13:46:34   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Ja, trgovina je v Cityparku. Imajo ful dobra oblačila. Res se da fajn oblečt in kombinirat. Moja kolegica sedaj skos kupuje tam, jaz sem si pa zadnjič roza lanene hlače kupila in majčko, ki se zaveže okrog pasu.
In je res super. Hlače so tko fine za nosit, ti je bolj haldno v njih, kot če bi bil nag. user posted image

ja to pa ni zaradi Promoda, to pa je lan....kerikoli....user posted image

meni promod ne klikne, ker je vse nekam zveriženo, nobene prave oblike nima.....user posted image  kvaliteta user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2009 18:00:40   
rainbow
No, jaz moram rečt, da imam nekaj stvari od njih (čeprav na netu imajo neprimerno več kot v MB) in so v redu. Veliko je tudi odštekanega, jaz pač poiščem kaj bolj nevtralnega. Nazadnje ko sem bila tam, pa sem razočarana šla ven, sem mislila, da bo vsaj kaj malega od internete ponudbe.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2009 20:58:44   
Barbara_L
Pozor pri naročanju. Cene poštnine so zasoljene. Jaz sem v promodu enkrat kupila ene hlače, pa so se kr zmuckale.user posted image pa tko luštne so bile za nosit.
Meni imajo fletno robo, sam mogoče mal preveč punčkasto. Not my style.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2009 21:07:08   
Anonimen
Vcasih je bila tudi v Mercatorju v Siski, samo ne vem, ce je se.

Oblacila, ki jih gledam, so mi sicer vsec, samo zame v prevec "ciganskem" stilu in jih ne znam nosit.
Imam pa par ultra starih bluzic iz Promoda in jih se vedno nosim.

(odgovor članu bebica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2009 20:32:41   
ugi
Tudi jaz sem kupila kar nekaj stvari v Promodu in so mi super. Kupujem pa v glavnem v Celovcu. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2009 21:43:50   
Mala koala
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Vcasih je bila tudi v Mercatorju v Siski, samo ne vem, ce je se.

Oblacila, ki jih gledam, so mi sicer vsec, samo zame v prevec "ciganskem" stilu in jih ne znam nosit.
Imam pa par ultra starih bluzic iz Promoda in jih se vedno nosim.

Je v Mercatorju v Šiški. Jaz imam sicer ene hlače, ki jih super nosim, na splošno mi pa deluje vse nekaj razvlečeno že na obešalnikih. Ni moj stil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2009 9:09:08   
zmajči25
Trgovino imajo tudi v centru Trsta, vendar nisem še nikoli nič kupila. Ni moj stil. Sodelavka pa večinoma kupuje tam in je zadovoljna.

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2009 8:28:50   
moci
jaz sem šla že ene petkrat tja, ko jo vse tako hvalijo, pa so mi bili všeč samo uhani user posted image

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2009 9:18:32   
Spiria
Meni imajo krasna krila, vsako sezono si kakšno kupim, so mi res ful ful všeč; user posted image , user posted image

imam tud elegantne črne hlače na rob, ki se krasno nosijo,
pa tale jaknica pride čist hudo za poleti, no, tudi pozimi jo oblečem čez majčko z dolgimi rokavi: user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?