Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 25.11.2008 16:04:04
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Pojdi na Dm-jevo stran, kjer ga lahko brezplačno preneseš. Naročiš in to je to.
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 26.11.2008 9:49:45
|
|
|
|
vodica
|
Pa ona ziher misli program na računalniku ,da si lahko sam narediš koledar.Vem da si jih izdelujejo doma ampak tudi jaz ne vem kako.
|
|
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 26.11.2008 11:37:48
|
|
|
|
natasarobi
|
Jaz sem zraven printerje, ki sem ga kupila dobila en cd in na tem cd je možnost, da si izdelaš koledar. Sedajle ne vem kako se programu reče, ker nisem doma in ne morem pogledat.
|
|
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 26.11.2008 11:45:58
|
|
|
|
mojamura
|
word templates odpri nov wordov dokument na desni strani izberi Templates on Office Online. to te vrže na microsoftovo spletno stran in tam si izbereš en template oz. predlogo za koledar 2009, verjetno je tudi katera predloga takšna, kjer dodaš slike po želji. imeti moraš pa inštaliran office 2007
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 26.11.2008 15:54:46
|
|
|
|
sunny24
|
camedia master si z neta potegni preko torrentov-drugače je pa to program, k sm ga jst dobila zravn digitalca od Olympusa, tko, da če poznaš koga, k ma tega digitalca, mu reči za CD. Je full enostavno nardit, pa še lepi so!
|
|
|
|
RE: PROGRAM ZA IZDELAVO LASTNEGA KOLEDARJA 26.11.2008 20:21:43
|
|
|
|
Naomi
|
simply calenders iz torentov...ibr easy...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?