|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:25:55   
india
Zanima me,kaj vi mislite o ponubi na slovenski TV, koliko jo kaj gledate ( tiste ki jo),katere programe gledate, nacionalko ali POP, kakšna se vam zdi kvaliteta programov.

Meni osebno se zdi, da tudi POP ni več, to kar je bil, pa da enostavno ni nekih pametnih oddaj,ki bi človeka res pritegnile.
pri nas zelo redko gledamo slovenske programe,večinoma smo pred Animal Planet ali National Geographic,....:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:34:59   
Anonimen
Dobro, da ima TV gumb za off.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:38:29   
sa
:bravo::bravo::bravo::bravo: al bina

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:42:46   
lidia
Jaz rada pogledam kak dober načeloma neholivudski film, teh je na naši nacionalki kar nekaj, sam žal dostkrat zelo pozno ponoči

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:45:10   
Pupica
Ja res hvala za gumb off...zame Adi Smolar velja le v različici za PC:)Takrat pa res bohpomagej:bravo::bravo::bravo:

Ne vem res gledam malo TV. Ponavadi na PC-ju snamem kak film, ga zapečem na CD in pogledam. TO mi je boljše kot kino. Pa še lubi lahko ustavi film, da grem na WC(kva čm mam pač mali mehur)...

No so pa dnevi ko se jezam, ker snamem Špansko verzijo filma:grrr::grrr::grrr::grrr::hudicek::hudicek::hudicek::grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:47:25   
Anonimen
Mi na žalost ne vidimo nobenega drugega slovenskega programa kot slo.1.Mislim pa,da če bi imela samo ta program televizije sploh ne bi kupila.
Naša nacionalka je ostala za luno v prvih letih ko se je začela.Nobenega napredka ena sama žalost.
Popolnoma zanič,malo bi se morali ozreti po naprednem svetu.Program za v smeti,razen dnevnika.:(

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 8:52:54   
lidia
Ja, se strinjam neva, slovenski show je samo za penzioniste, kaj češ če ni nivoja, no Sašo Hribar je vsaj začel s tem, ker mu to IQ omogoča...drugače pa same iste face.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:02:23   
Anonimen
Samo če pogledaš jutranji program na slo1,saj te prime da bi šel nazaj spat.Voditelji nimajo nobene življenske energije.Govorijo,kot,da bi mašo brali.
Pa preveč politike.Šowa pa ne znajo naredit.
Morda sem preveč pod uplivom italijanske TV ampak tam znajo:za vse okuse nekaj,nikoli dolgčas.Vsaj vejo zakaj plačujejo Tv prispevek.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:09:05   
lidia
Ja, katastrofa, to sploh ni jutranji program...

Jaz gledam francoski jutranji program, tudi ti so face...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:14:03   
Anonimen
No še dobro,da imamo možnost spremljanja tujih programov:bravo:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:41:46   
Bela
najraje našo nacjonalko, k ma ful dobre dokumentarce!
Odkar pa je mali pr hiši bore malo odpiram TV:)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:47:57   
Gina
Jaz skoraj ne gledam TV. Sicer je pa pri nas Discovery pa Nacional geografic največkrat prižgan. Včasih so bile zvečer na kanalu a še kakšne bolj zabavne nanizanke, zdaj je pa bolj švoh ponudba. Pop ima pa sem in tja kaj dobrega.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 9:51:46   
Vesna
v petek sem gledala dva filma na kanalA zvecer,za spremembo dobri,nobenega nasilja,nobenega strastnega sexa,pac film z zivljenskimi temami.Presenecenje skratka

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 10:06:13   
kalimero
TVS1 ima dobre dokumentarce, kot je že Bela napisala.
Sicer pa največ gledamo Animal planet, Discovery, National geografic, Real TV, BBC prime...
Kar se pa naših tiče. POP TV in A kanal, sta taka, kot sta bila, ker sta že od nekdaj žalost, Paprika - no comment, Prva in Net TV -oh, ja.
Sicer pa, na srečo je pestra ponudba in vsak najde kaj po svojem okusu. Pri nas na splošno gledamo bolj malo.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 10:30:42   
piščanc
gledamo večinoma risanke, posnete ali na TV, pop in kanala pa ne gledam več, so mi grozni.

na nacionalki rada pogledam kakšno oddajo o živalih, pa tudi NOD mi je všeč, če ga ujamem. pop se je res pokvaril. če že, raje gledam Hallmark. limonade so mi odurne, na v bistvu grem raje na rr, če imam čas.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 11:19:00   
Pia73
Če ujamem rada gledam dnevnik na POP TV, pa tednik na SLO1 pa Trenja, če je tema zanimiva. Sicer pa tamal gleda risanke s knjižnice ali tiste posnete.

Zvečer pa vsaj 15 min gledam kak film, seveda na DVD-ju in včasih se zgodi, da kak film gledam cel teden.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 17:12:42   
BokiMB
Zelo malo gledam TV, ko pa, pa več TVSlo kot Pop. Bolj me namreč pritegnejo oddaje kot filmi, predvsem informativne.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 20:08:18   
HuAnita
ne šimfajte jutranjega programa, pred :nosecka: sem tam delala!!!:ups:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   PROGRAM NA TV
10.4.2005 20:08:56   
HuAnita
Razne oddaje na TVS so mi ful ful zanimive, samo so pa ure tako mmimo....:zmeden:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?