|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROBLEM Z AVTOSEDEŽEM
7.1.2007 16:10:36   
alja01
Jaz pa rabim en nasvet, zato bom vesela vsakega vešega  svetovanja. Namreč ker sva ponosna starša 6 tednov stare deklice in bi rada jo kam tudi odpeljala z avtom, se je pojavil en problm, ne vem kaj je prav, koliko naj našo pikico oblečeva za v avtosedežuser posted image . Sva jo neki dan poskušala posedet vanj (oblečena je bila v osnovna oblačila + zimski pajacek) pa jo nikakor nisva mogla pripeti vanj,. Se še učiva in bi nama prav prišel kakšen nasvet. Ali jo je potrebno obleči toliko, če jo oblečeva le v osnovna oblačila, potem zapenjanje ne povzroča težav. Kupila pa sva Romerjev avtosedež, odštela kar nekaj tisočakov, sedaj ga pa ne znama (ne morema uporabljat)user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROBLEM Z AVTOSEDEŽEM
7.1.2007 16:16:48   
atteya
Tud midva imava Römerja in se tud v pajacku da zapet pasove, pa je mali star tri mesece in pol. Zelo verjetno je, da pasov ne odtegneta do konca. Na spodnjem delu sedalnega dela je ena zareza v tkanini, če tam potipaš s prstom malce proti hrbtnem delu, boš tam v luknji zatipala kovinski gumb. Pritisneš nanj in tiščiš, dokler pasov ne potegneš naprej, proti sebi in to je to. Da pa potem ne ostanejo odtegnjeni in je otrok varen v sedežu, jih zategneš s trakom, ki visi na koncu pod sedežkom, tisto potegneš in to je to. Ko tiščiš gumb, pazi, da ne pritiskaš tudi na viseč pas, ker potem pasov ne moreš odtegniti do konca.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
7.1.2007 16:19:49   
Anonimen
Obleci jo normalno kot za v stanovanje. Avto segrej in jo potem daj vanj. Sicer to ni ekološko....je pa v tem primeru praktično. Itak je pa tako toplo, da bo avto hitro topel.

(odgovor članu alja01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
7.1.2007 16:23:32   
_andreja_
hehe, smo imeli isti problem, ampak to zato, ker naju (beri:mene) je bilo strah dojnčka malce bolj trdo prijeti d bi ga dala lepo sedet, zdaj pa ni več problema, trakci se pa tudi dajo vn potegnt in prilagodiš trenutni potrebi!!

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
7.1.2007 21:14:10   
Baucka
Jaz sem jo enkrat dala v avtosedež z bundico in se mi je po parih metrih tako segrela, da sem avto ustavla in jo slekla. Tako da tudi mi prej malo segrejemo avto, oblečem ji malo debelejši pulover in dam v avtosedež brez bunde. Saj tudi nam paše da smo komot.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
7.1.2007 21:30:52   
eya
Jaz tudi malega ne dajem v zimskem pajacu v avtosedež, bi mi takoj zakuhal.

Ponavadi mu dam gor jaknico-je v bistvu taka prehodna, kombinacija žameta in flisa in kapo, ki jo snamemo, ko se avto malo ogreje.

Avto pa predhodno segrejemo samo takrat, če je res mraz (no, to se je v tej topli zimi mogoče zgodilo 2x).

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
7.1.2007 23:45:35   
petra.horzi
jz sm ga ponavadi doma zavila v dekco, da sm ga dala pol v avtosedež normalno oblečenega. zdej za v vrtec mu pa oblečem doma kombinezon, pa avta ne segrejeva tolk, da bi mu blo vroče, k je itak sam za dobrih pet minut

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
8.1.2007 8:35:58   
Strawberrie Cherrie
Pomojem imaš ti problem samo s pasovi - jih lahko tudi odtegneš in se bo dalo lepo pripet...pa pravilno ga posedi v lupinico in bo šlo
...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
8.1.2007 9:30:19   
Leone
Jaz svojega oblečem v majčko in pulover, in ga ogrnem z dekico, ki pa jo v avtu, ko je segret snamem. Ravno tako prakticiram v kakšnem nakupovalnem centru, kjer hajcajo do onemoglosti. Se da pa tudi v pajacu zapet, kot je že opisala Atteja.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako obleči za v avtosedež?
8.1.2007 12:18:47   
borovnička
Midva tud prakticirava tako kot je opisala Leone. Oblečem mu kak puloverček, prek ga pa z dekico pokrijem in ko se segreje, mu dekico odstranim. Ponavadi se začne jokat, če ga vzamem iz sedeža in ga slačim pa pol med vožnjo spet nazaj tlačim.

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Katero ime?
mel79



Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)


Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!