Mina1
|
Uh, vidim, da je kar pestro in te popolnoma razumem. Kako pa je bilo prej, ko še ni bilo otročkov, kdaj se je vse to spremenilo, če me razumeš? Gotovo sta morala imeti nekaj skupnega, se imeti fino in tako, da sta se odločila ustvariti družinico. Praviš, da si sedaj tretjič noseča? A sta načrtovala, ali se je ponesrečilo? Vem in razumem, da je hudo, če si za vse sam, sploh pa čeživiti drug mimo drugega, včasih pa je bila tu ljubezen. Verjetno pride tako. Jaz poznam kar nekaj parov, ki so skupaj iz navade. Dolgo nazaj so žareli, sedaj pa so nekako pusti in tako. Jaz pravim temu, da so skupaj iz navade, da so nekako vse že izživeli. Težko ti rečem karkoli, pa ne bom ti tudi rekla, da ga pusti, to ne gre kar tako in to ni lahko narediti. Tudi če ti rečem, da se skušaj pogovoriti, si verjetno vedno ti tista, ki se hoče, njemu je vseeno, a imam prav? Glede na to, da sta doma že dva otročka in da prihaja tretji, bo težko, predvse zate. Kako se pa obnaša z otrokoma? Nekaj bo treba ukreniti in narediti, predno bo prepozno, če me razumeš. Veliko lepega ti želim in upam, da rešita nekako to situacijo, ki ni prav nič lepa.