|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRITISK
12.2.2005 10:39:00   
CIPRESA
Jaz pa imam še eno vprašanje za vas!!!
Ali se kateri dogaja da ima pri ginekologu oz. ko ima pregled visok pritisk???
Namreč, jaz ga imam doma čisto normalnega okrog 120-130/80, ko pa pridem v zdravstveni dom, pa sploh nevem kaj mi je ali me tolk skrbi kaj bo rekla ginekologinja za našega :duda: ali je kaj drugega nevem. Ko pa pridem domov je pritisk spet normalen. Nimam digitalca za meritev ampak takega kot v zdravstvenem domu, ročnega tako da sigurno kaže pravilno.
Če se kateri pojavljajo podobne stvari naj piše!!

CIPRESA 17 4/7t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRITISK
12.2.2005 10:40:45   
malika
ja isto, le da imam doma ful nizkega (včasih celo 85/45). Ko pa pridem tja, pa zakurim tudi do 140 :)-

ne se sekirat, glavno da ga imaš doma OK

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRITISK
12.2.2005 10:48:08   
Jessy
Ista štorija je pri meni, zato si zdaj lepo doma merim pritisk, vsakič ob isti uri. Rezultate si pridno beležim na listek, ki ga bom naslednjič nesla s seboj, da dokažem, da je moj pritisk normalen, ker tam je tik pod zgornjo mejo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRITISK
12.2.2005 10:52:02   
biba77
Sindrom "bele halje". :)-:)-:)-
Zato pa obicajno veckrat zaporedoma izmerijo pritisk. Ce imas doma v redu, potem ne skrbi. samo povej svojemu G za to.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRITISK
12.2.2005 11:35:02   
Naja31
Zivjo,
meni se je to dogajalo prej, ko nisem bila noseca in sem jemala KT. Vedno, ki je sestra merila, je bil previsok. Ko sem pa doma merila, je bil ok.
Scasoma sem ze ob sami misli na merjenje postala zivcna:)
Ce si doma redno meris, potem ne skrbi.

Lp, Naja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRITISK
12.2.2005 11:55:32   
puri
Ja, pri meni se je isto dogajalo,....če ti doma kaže normalno, potem je vse vredu:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRITISK
12.2.2005 12:12:54   
urši77
Tudi meni nenormalno naraste pritisk v ambulanti:(
Sem rekla, da si ga bom doma večkrat pomerila, si zapisala in naslednjič nesla s sabo-ker izgleda ko da se zmišljujem.Doma vedno 100-120, tam pa do 150...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRITISK
12.2.2005 12:31:06   
Anonimen
Ja, meni je tudi. Samo sem imela doma tako nizkega, da sem imela tam še kar nekaj.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   PRITISK
12.2.2005 16:02:01   
CIPRESA
No potem nisem edina. Ker me je zadnjič sestra malo čudno gledala in je rekla da me bo malo pustila pri miru, ker mi srce kar razbija.
Pol to tudi pri meni pomeni da me že samo misel na eno merjenje poveča utrip in pritisk. Pri njej mi ga je namerila 150/80
:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PRITISK
13.2.2005 21:22:35   
miki
Ja pri meni je bila ista štorija.Zmeraj sem ga imela 145/85. Vsakič ko sem šla na preglet sem se bala kaj mi bo povedal.Doma pa je bil normalen.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......