|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIMOTREN in Klimicin
24.9.2007 22:20:12   
ataner
Alo! 21.09. mi je G vzela bris, ker sem imela izcedek iz nožnice ter boleče spolne odnose. Danes sem dobila izvide, da imam neko bakterijo in mi je predpisala antibiotike Primotren ter mazilo Klimicin. Ker načrtujeva user posted image , in sem imela te dni ovulacijo pa sva bila kar "pridna", me zanima če sploh naj jem te tablete, ker piše da zelo škodujejo plodu (še posebej prve tri mesece). Sicer ploda še ni, ampak se bojim, kaj pa če se je včeraj ali prejšnje dneve kaj prijelo in bo to škodilo ali pa povzročilo splav? Prosim za kak nasvet, mnenje,....
Hvala

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRIMOTREN in Klimicin
24.9.2007 22:42:51   
Anonimen
Ja Klimicin je antibiotično mazilo in glede na to, da gre za vaginalno uporabo, ti user posted image  odsvetujem.
Primotren pa je ravno tako antibiotik, kateri se uporablja za vnetje mehurja. Bolečino lahko čutiš tudi kot bolečina ledvic.Vzameš 2x po 2 tableti na 12 ur. Brez tega boš težko odpravila bolečine. In verjetno je tudi voda zelo zelo slaba. Pa zelo veliko tekočine moraš spit.
Ne upam pa ti nič svetovat, če tega ne jemlješ zaradi načrtovanja user posted image . Žal.
Ginekologinja že ve kaj je prav in kaj ne, zato bi bilo smotrno upoštevat njena navodila.

Jaz imam 2-4 letno vnetje mehurja, bolečine zelo močne v ledvicah in dobim Primotren. Že 2 dan bolečin več ni. Te tablete zelo pomagajo.

In že sam podatek, koliko je raka na materničnem vratu, ti pove svoje, kaj boš sama ukrepala, da ga ne dobiš oz. pripomoreš, da se razvije iz nedolžnega vnetja.

< Sporočilo je popravil na_go -- 24.9.2007 22:43:04 >

(odgovor članu ataner)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 7:10:34   
mika
če na navodilih piše, da je to dvoje nevarno v nosečnosti, idi v zdravstveni dom, povej da da načrtujeta otroka in in da je možnost da si zanosila.dala boš urin in bodo nardili test.
pa še to: primotren ni antibiotik, nekaj drugega je. jaz sem vprašala svojega g  zaradi kombinacije s KT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 7:59:09   
ataner
Pa se to že lahko prepozna? Zadjič sva se "teleščkala" v nedeljo. Ma ne vem, kaj naj storim!!!  user posted image

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 9:49:30   
vita80
Punce, če ima katera težave z mehurjem z slabim urinom naj si kupi v lekarni kapsule BRUSNIC! Ni boljšega naravnega zdravila in POMAGA 1000%! Meni ni noben antibiotik več prijel in sem nekje zasledila, da pripravki iz brusnic pomagajo, nakar sem sprobala in res je! Fajn je tudi, če se zraven veliko pije solin čaj iz brusnic! Probajte!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 7:57:58   
mika
Pa se to že lahko prepozna? Zadjič sva se "teleščkala" v nedeljo. Ma ne vem, kaj naj storim!!!

moja sošolka je nardila paniko(še ni bila pripravljena na user posted image ), da je noseča, ker ji je menstruacija fejst zamujala. G jo je naročil komaj čez dva tedna, zato je šla v zdravstveni dom. ko so ji naredli test, ji je sestra rekla, da ji na podlagi izvida garantira da do 'včeraj' ni zanosila. se pravi, da se že pozna.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?