Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PRIMORKE kje v TS-Peg Perego 26.4.2007 13:36:51
|
|
|
|
melaverde
|
Najcenejše v trgovini IO BIMBO, lahko pogledaš na njihovi stranici kje vse so trgovine, njihove telefonske številke in celo zemljevide kje se trgovina nahaja. Najbolje je da greš v trgovino, ki je malo naprej od letališča Ronchi - Villa Vicentina, ker imajo vse vozičke rastavljene (v Trstu lahko samo naročiš po katalogu, pa si ga v Baby centru ogledaš) lp
|
|
|
|
RE: PRIMORKE kje v TS-Peg Perego 30.4.2007 16:01:46
|
|
|
|
sonce78
|
V soboto sem bila v Trstu v trgovini Chip e chop (upam, da sem prav napisala) - trgovina se nahaja cca. 300 m na levi strani, ko iz glavne ulice (Upim, pokriti trg, ...) zaviješ proti centro Giulia (upam, da razumeš , ker ne poznam imen ulic) in je cena Peg Perego pliko P3 top 2007 467eur. Sicer prodajajo tudi Cam in Chiccotove izdelke. Pa, pa
|
|
|
|
RE: PRIMORKE kje v TS-Peg Perego 1.5.2007 12:18:50
|
|
|
|
Klarita
|
Ve mogoče kdo za voziček peg perego GT3 (na tri kolesa) koliko je cena v Italiji? Prijateljici je ful všeč, ampak je iz MB in je malo daleč, da bi šla samo pogledat. Pri nas ga imajo v kompletu z lupinico in košaro, za doli pa ne vem.
|
|
|
|
RE: PRIMORKE kje v TS-Peg Perego 1.5.2007 13:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče samo moje poročilo o izslednkih vozičkov v Italiji in pri nas. Ta vikend sem malo raziskovala po Italiji. Trbiž (edina trgovina, ki sploh je v tam) PP Ptamette: 280€ PP Uno 280€ Ta cena je na gotovino Baby Pulman Udine: Gradisca d'Isonzo PP Uno: 265€ Baby center in Mama.si spletna cena: PP Uno: 314€ Soncek.si spletna cena: PP Uno: 298,30€ + bon za 12,52€ Za druge sem gledala samo Cam v Gorici: Passeggino Pretty evolution 199€ lupinica: 75€ .......ta voziček je super praktičen. Cortina evolution x3 (lupinica, košarica in športni voziček....super praktično 590€ Combi system tris (lupinica, košara, športni sdel, torba 439€ Combi family (košara, lupinica, torba, športni del): 350€ Evo to je to: pa Cam se mi zdi zelooo zeloooo praktičen. Vsi se zlagajo na marelo, super so. Moj favorit zaenkrat je še vedno PP Uno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?